Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Pritel má v blízké době rozvodové stání a bude si chtit brát děti na určitě dny k nám. Přijde nás navštívit ospod, ale v novém bytě nám chybí kuchyň. Máme jen lednici, jednu plotynku, rachlovarnou konvici a mikrvlnku. Děti mají samostatný pokoj s psacím stolem a koupelna nebo ostatní zázemí máme. Byt je čistý a nové zrekonstruovány. Myslíte je to bude problém? Protože v blízké době, se kuchyň ještě dělat nebude.
Děkuji
Nebude. Kuchyň jako taková není třeba, protože evidentně máš kde uvařit, kde skladovat potraviny
Ne není. Ospod byl jednou u nás na pracovišti, aby nám řekli, jak to u nich chodí a nebyl by problém, i kdyby děti spaly na karimatce ve spacáku.
Pokud máte kde připravit něco k jídlu a skladovací prostor (nebudou se vám potraviny kazit někde ve skříni bez lednice), tak si myslím, že to nebude problém.
Mě osobně by teda zajímalo, jak se tak stane, nově si zrekonstuovat byt a nevytvořit si základní prostor pro vaření
Kde skladuješ a meješ nádobí třeba?
V takovém bytě jsem bydlela několik let, stehovali jsme se, až když byly dceři dva a já jsem měla před porodem sourozence. Měli jsme dvouplotynku, dřez, mikrovlnku a lednici a remosku. Vůbec by mě nenapadlo, že by to měl být problém.
@Mar__tanka1983 Bez ohledu na situaci, ne každý dělá rekonstrukci najednou, aby se nezadlužil například. Já už teď vidím že kuchyň asi ani příští rok nebude.. už teď je rekonstrukce ve větších číslech
ale my máme starou kuchyňku
ale zas nemáme ještě koupelnu s topení atd. Taky se ještě nestehujeme úplně
Jinak nádobí meju stejně v lavoru, než se dopojí voda a odpad. A jde i v umyvadle kdo má ![]()
Dobrý den,
Pritel má v blízké době rozvodové stání a bude si chtit brát děti na určitě dny k nám. Přijde nás navštívit ospod, ale v novém bytě nám chybí kuchyň. Máme jen lednici, jednu plotynku, rachlovarnou konvici a mikrvlnku. Děti mají samostatný pokoj s psacím stolem a koupelna nebo ostatní zázemí máme. Byt je čistý a nové zrekonstruovány. Myslíte je to bude problém? Protože v blízké době, se kuchyň ještě dělat nebude.
Děkuji