Ospod -rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
15.9.24 21:35

Ospod rada

Dobrý večer chtěla bych poradit mám matku alkoholika i otce mají děti 15,16 a 8 let pořád pijí sestry jsou chudáci bohužel sociálka co je má na starost stim nic nedělá a neudělá prý je to všechno u jich v pořádku bydlí u nich i 19 léta sestra ta má skoro dvouletou dceru tu od narození mlátí hlava na hlava řve na ni že ji zabije i když jsem tam volala policii nic tím neudělali socialce jsem pustila i nahrávky jak se k malé chová taky stim nic neudělala že by si to sestra nedovolila ublížit takhle malému dítěti a moje otázka zní kam se mám obrátit aby se to řešilo když tohle nikdo neřeší mě jich přijde opravdu líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
15.9.24 22:31

Zkus prosim napsat o radu sem https://www.detstvibeznasili.cz/, nebo zavolat na linku bezpeci. Policii volat opakovane. Dekuju ze se zajimas, aspon nekdo.
@admin trestny cin nasili na detech, co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65048
15.9.24 22:42
@electro píše: Více

Co s tim admin udela. Zakladatelka muze jit na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35753
15.9.24 22:47

A ty jsi která ta sestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.9.24 22:51

@pikola jejich starší sestra a už u nich par dní nebydlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
16.9.24 00:31

Prosim, zavolej na Linku bezpeci. Vse jim rekni. Poradi ti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
16.9.24 05:50

Zkus kontaktovat krajský úřad nebo ombudsmana, tam by ti měli poradit, jak postupovat dál. Pokud máš důkazy o ohrožení dětí, nevzdávej to, můžeš také oslovit neziskové organizace zaměřené na ochranu dětí.

• Citovat
  • Upravit
20815
16.9.24 09:12

Dobrý den,

děkujeme za všechny zmíněné rady. Uživatelku jsme kontaktovali.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.24 09:49
@Jarka841 píše: Více

Bohužel to je ospod, v dnešní době nefunkční orgán. Dřív za komunistů aspoň se všichni ospodu Bali a dneska si s ním vytírají…

Pokud nepomáhá tohle, tak napiš sem. My jsme to udělali a měla jsi výdrž jak ospod u nás začal lítat hlava nehlava a ještě dvě ospodacky vyhodily…
nám. 103, 592 31, Nové Město na Moravě, odbor školství, kultury, cestovního ruchu a sociálních věcí (dále ŠKSV), v němž vylíčíte podstatu svého problému. Stížnost včetně příloh je možné poslat i na technickém nosiči dat CD, DVD (technický nosič bude součástí písemného podání).

• Citovat
  • Upravit
16934
16.9.24 16:45
@Jarka841 píše: Více

Ahoj,

to, co píšeš je velmi závažné. Nedokážu si představit, že by ne jako osoba zmocněná státem toto řešit, ale i osoba uplně nezaujatá a mimo obor, ale prostě osoba a člověk po poslechu nahrávky, kde se ubližuje dítěti, prostě nahrávku přešel a neřešil ji :nevim:

Určitě se obrátit i na školu, kde mladší sourozenci chodí. Základní škola tohle musí řešit a většinou už mají školního psychologa, nebo minimálně speciálního pedagoga, který tohle také řeší (nejen vzdělávací, ale i sociální problematiku). Ono oznámení školy (která beztak už má nějaké pochybnosti a sleduje situaci) se bere na větší váhu a myslím si, že se tím hned OSPOD začne zabývat.

Neuděláš chybou, když kontaktuješ nějaké krizové centrum v okolí - zkus zagooglit. většinou to je název jako: Rodinné krizové centrum, Help centrum, Medvídek, apod. Určitě dál zaznamenávej situaci a dělej si důkazy.

Přeji at vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová