Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli chceš nějaké adekvátní rady, tak napiš jak to celé bylo popravdě, všechno a od začátku.
S tímhle nesmyslem Ti nikdo nic smysluplného neporadí i kdyby stokrát chtěl.
@Lubomirsvatek1 píše: Více
to je nějaké popletené, jsi si jistý že problém máte VY ne TY? její rodina podala TO i na ni? a proč podávala přítelkyně návrh na vydání PO? to nějaký divý, nemyslíš? ![]()
Asi tam pár podstatných věcí není napsáno…
PČR přijela po oznámení do telefonu, že jsi po ní hodil klíče?
Nechce se mi věřit, že by se všechno tohle dělo jen kvůli hozeným klíčům na partnerku…
Ospod rada co delat
Dobry den,
Mame problem…ktery nevime jak dal resit…jsme s partnerkou xxx let zijeme ve spolecne domacnosti…mame dve deti ve skole premianti tridy, nekolik konicku, krouzku, nezanedbane, vse v poradku.
Prisel jsem jednoho dne domu lehce v podnapilem stavu. Zacla hadka s moji partnerkou chtel jsem odejit ale zacla hadka o auto tak jsem po ni v dusledku toho hodil klicky od vozidla.
Dostala opravneny strach a byla privolana PCR. Druhy den odjela za rodinou.Jeji rodina nas nahlasila na OSPOD-deti jsou ted vyhodnoceny jako ohrozene deti. Budeme predvolani na PCR jelikoz je na nas podano TO.
OSPOD se snazi nedelat nic v zajmu deti jde jen proti nam.Bylo vydano i predbezne opatreni ze strany pritelkyne ktere jsem podepsal i vyhradou prenechani bytu k uzivani-SOUD toto zamitl.
V tuto chvili je to pro nas velmi tezka situace nevime co dal a jak to resit-oslovili jsme organizace ktere by nam meli snad pomoci.
Neni vydan zadny rozsudek ze bych nemohl byt se spolecnou partnerkou a svymi detmi ve spolecne domacnosti…jen me ospod doporucil abych se odstehoval z trvale adresy.
Predem dekuji za jakykoliv podnet ci zkusenost jak tuto situaci dale resit.
S partnerkou komunikujeme a snazime se delat vse zajmu rodiny jen citime ze OSPOD NAS CHCE KOMPLETNE ROZDELIT
Něco mi tam nesedí a nejsem zřejmě sama. Co mám zkušenosti s OSPODEM, jedná spíše šnečím tempem, než že by se předbíhal.
Hm, to bude úplně jinak že? Proč její rodina hlásila na Ospod VÁS? Kdo podal TO? A proč vlastně?
Ahoj,
uživatel se smazal a vidím, že jsme stejného názoru - OSPOD takto nepracuje. Mám zkušenost s prací OSPODu, a vím, že ta cesta je velmi zdlouhavá, hodně ověřování, jedno udání mnohdy ani nestačí… Nechce se mi tomu věřit. Kéž by ospod tak rychle pracoval, ale nepracuje…
Rada je jednoduchá: podle popisu jsi byl vykázán ze společné domácnosti kvůli domácímu násilí. No, tak dodržuj podmínky vykázání nebo tě zavřou. Například v této situaci nesmíš bez jejich svolení komunikovat s manželkou.
Teď jde o to kde je pravda..Hozené klíče můžou být taky pěkná bitka??A nebo jsi opravdu hodil klíče a ženská se tě chce zbavit..Měl jsem kamaráda. Který postavil dům, zabezpečil rodinu. Zaplatil ženě vysokou školu… Ta nemusela pracovat a tak si studovala.. A jak to dopadlo.. našla si mladšího. manžela nahlásila za domácí násilí.. Dcera zmanipulovaná matkou to potvrdila a policie a ospod začaly jednat.. Kamarád 20.12.2024 zemřel vlastní rukou. neunesl ty lži.. Je to jen příklad co se může stát..Základ je nikdy nelhat!!! Nemusí to pak dobře končit.. Takže jde o to byly to jen klíče?? nebo je toho víc??
@radohanno píše: Více
To je strašný příběh. Jak je možné někoho zmanipulovat, aby potvrdil něco, co není pravda? Výčitky svědomí asi žádná z nich neměla, že… Kolik té dceři bylo?
Ještě jsem v praxi nezažila vykázání a Ospod kvůli hozeným klíčům! Celé je to buď úplně jinak, nebo holý nesmysl…
A nechlastej, když to neumíš.
Dobry den,
Mame problem…ktery nevime jak dal resit…jsme s partnerkou xxx let zijeme ve spolecne domacnosti…mame dve deti ve skole premianti tridy, nekolik konicku, krouzku, nezanedbane, vse v poradku.
Prisel jsem jednoho dne domu lehce v podnapilem stavu. Zacla hadka s moji partnerkou chtel jsem odejit ale zacla hadka o auto tak jsem po ni v dusledku toho hodil klicky od vozidla.
Dostala opravneny strach a byla privolana PCR. Druhy den odjela za rodinou.Jeji rodina nas nahlasila na OSPOD-deti jsou ted vyhodnoceny jako ohrozene deti. Budeme predvolani na PCR jelikoz je na nas podano TO.
OSPOD se snazi nedelat nic v zajmu deti jde jen proti nam.Bylo vydano i predbezne opatreni ze strany pritelkyne ktere jsem podepsal i vyhradou prenechani bytu k uzivani-SOUD toto zamitl.
V tuto chvili je to pro nas velmi tezka situace nevime co dal a jak to resit-oslovili jsme organizace ktere by nam meli snad pomoci.
Neni vydan zadny rozsudek ze bych nemohl byt se spolecnou partnerkou a svymi detmi ve spolecne domacnosti…jen me ospod doporucil abych se odstehoval z trvale adresy.
Predem dekuji za jakykoliv podnet ci zkusenost jak tuto situaci dale resit.
S partnerkou komunikujeme a snazime se delat vse zajmu rodiny jen citime ze OSPOD NAS CHCE KOMPLETNE ROZDELIT
Příspěvek upraven 10.07.25 v 10:32