OSPOD - rada co dělat?

Lubomirsvatek1
10.7.25 10:19

Ospod rada co delat

Dobry den,

Mame problem…ktery nevime jak dal resit…jsme s partnerkou xxx let zijeme ve spolecne domacnosti…mame dve deti ve skole premianti tridy, nekolik konicku, krouzku, nezanedbane, vse v poradku.
Prisel jsem jednoho dne domu lehce v podnapilem stavu. Zacla hadka s moji partnerkou chtel jsem odejit ale zacla hadka o auto tak jsem po ni v dusledku toho hodil klicky od vozidla.
Dostala opravneny strach a byla privolana PCR. Druhy den odjela za rodinou.Jeji rodina nas nahlasila na OSPOD-deti jsou ted vyhodnoceny jako ohrozene deti. Budeme predvolani na PCR jelikoz je na nas podano TO.
OSPOD se snazi nedelat nic v zajmu deti jde jen proti nam.Bylo vydano i predbezne opatreni ze strany pritelkyne ktere jsem podepsal i vyhradou prenechani bytu k uzivani-SOUD toto zamitl.
V tuto chvili je to pro nas velmi tezka situace nevime co dal a jak to resit-oslovili jsme organizace ktere by nam meli snad pomoci.
Neni vydan zadny rozsudek ze bych nemohl byt se spolecnou partnerkou a svymi detmi ve spolecne domacnosti…jen me ospod doporucil abych se odstehoval z trvale adresy.
Predem dekuji za jakykoliv podnet ci zkusenost jak tuto situaci dale resit.
S partnerkou komunikujeme a snazime se delat vse zajmu rodiny jen citime ze OSPOD NAS CHCE KOMPLETNE ROZDELIT

Příspěvek upraven 10.07.25 v 10:32

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1417
10.7.25 10:25

Jestli chceš nějaké adekvátní rady, tak napiš jak to celé bylo popravdě, všechno a od začátku.
S tímhle nesmyslem Ti nikdo nic smysluplného neporadí i kdyby stokrát chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41958
10.7.25 10:29
@Lubomirsvatek1 píše: Více

to je nějaké popletené, jsi si jistý že problém máte VY ne TY? její rodina podala TO i na ni? a proč podávala přítelkyně návrh na vydání PO? to nějaký divý, nemyslíš? :think:
Asi tam pár podstatných věcí není napsáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
10.7.25 10:37

PČR přijela po oznámení do telefonu, že jsi po ní hodil klíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.7.25 10:40

Nechce se mi věřit, že by se všechno tohle dělo jen kvůli hozeným klíčům na partnerku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41958
10.7.25 10:41

Jéééé on už se smazal, že se vůbec namáháme…Andromedo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
10.7.25 10:43
@donutka01 píše: Více

mně taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
10.7.25 10:45

Ospod rada co delat

Dobry den,

Mame problem…ktery nevime jak dal resit…jsme s partnerkou xxx let zijeme ve spolecne domacnosti…mame dve deti ve skole premianti tridy, nekolik konicku, krouzku, nezanedbane, vse v poradku.
Prisel jsem jednoho dne domu lehce v podnapilem stavu. Zacla hadka s moji partnerkou chtel jsem odejit ale zacla hadka o auto tak jsem po ni v dusledku toho hodil klicky od vozidla.
Dostala opravneny strach a byla privolana PCR. Druhy den odjela za rodinou.Jeji rodina nas nahlasila na OSPOD-deti jsou ted vyhodnoceny jako ohrozene deti. Budeme predvolani na PCR jelikoz je na nas podano TO.
OSPOD se snazi nedelat nic v zajmu deti jde jen proti nam.Bylo vydano i predbezne opatreni ze strany pritelkyne ktere jsem podepsal i vyhradou prenechani bytu k uzivani-SOUD toto zamitl.
V tuto chvili je to pro nas velmi tezka situace nevime co dal a jak to resit-oslovili jsme organizace ktere by nam meli snad pomoci.
Neni vydan zadny rozsudek ze bych nemohl byt se spolecnou partnerkou a svymi detmi ve spolecne domacnosti…jen me ospod doporucil abych se odstehoval z trvale adresy.
Predem dekuji za jakykoliv podnet ci zkusenost jak tuto situaci dale resit.
S partnerkou komunikujeme a snazime se delat vse zajmu rodiny jen citime ze OSPOD NAS CHCE KOMPLETNE ROZDELIT

Něco mi tam nesedí a nejsem zřejmě sama. Co mám zkušenosti s OSPODEM, jedná spíše šnečím tempem, než že by se předbíhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41958
10.7.25 10:51

@Rosebery už se smazal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
10.7.25 11:12

Hm, to bude úplně jinak že? Proč její rodina hlásila na Ospod VÁS? Kdo podal TO? A proč vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17139
10.7.25 11:37

Ahoj,

uživatel se smazal a vidím, že jsme stejného názoru - OSPOD takto nepracuje. Mám zkušenost s prací OSPODu, a vím, že ta cesta je velmi zdlouhavá, hodně ověřování, jedno udání mnohdy ani nestačí… Nechce se mi tomu věřit. Kéž by ospod tak rychle pracoval, ale nepracuje…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
11.7.25 09:50

Rada je jednoduchá: podle popisu jsi byl vykázán ze společné domácnosti kvůli domácímu násilí. No, tak dodržuj podmínky vykázání nebo tě zavřou. Například v této situaci nesmíš bez jejich svolení komunikovat s manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4005
13.7.25 10:52

Teď jde o to kde je pravda..Hozené klíče můžou být taky pěkná bitka??A nebo jsi opravdu hodil klíče a ženská se tě chce zbavit..Měl jsem kamaráda. Který postavil dům, zabezpečil rodinu. Zaplatil ženě vysokou školu… Ta nemusela pracovat a tak si studovala.. A jak to dopadlo.. našla si mladšího. manžela nahlásila za domácí násilí.. Dcera zmanipulovaná matkou to potvrdila a policie a ospod začaly jednat.. Kamarád 20.12.2024 zemřel vlastní rukou. neunesl ty lži.. Je to jen příklad co se může stát..Základ je nikdy nelhat!!! Nemusí to pak dobře končit.. Takže jde o to byly to jen klíče?? nebo je toho víc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2831
15.7.25 13:30
@radohanno píše: Více

To je strašný příběh. Jak je možné někoho zmanipulovat, aby potvrdil něco, co není pravda? Výčitky svědomí asi žádná z nich neměla, že… Kolik té dceři bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25543
15.7.25 13:37

Ještě jsem v praxi nezažila vykázání a Ospod kvůli hozeným klíčům! Celé je to buď úplně jinak, nebo holý nesmysl…
A nechlastej, když to neumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria