Ostrá bolest břicha

Anonymní
3.11.17 10:15

Ostrá bolest břicha

Prosím o radu. Od včerejška cítím v pravém podbřišku ostrou bolest. Při zakašlání, při námaze, při ohnutí. V klidu to vůbec necítím. Je to jen v jednom místě, přijde mi, že těsně pod kůží, ale je to fakt, jak když tam mám něco vražené, nějakou ostrou překážku, při chybném pohybu je to hrozná bolest. Napadla mě kýla, ale nemám žádnou bouličku, nebo vaječník…? Nechci hned a ani dnes nemůžu jít k doktorovi, před námi víkend…nenapadá vás něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
3.11.17 11:00

Byla jste dnes na záchodě - na velké?
Jak jste na tom s větry?
Máte teplotu? Dýcháte normálně? Je to břicho nafouklé?
Jste v práci a nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.11.17 11:07

Mas teplotu? Boli to pri zmacknuti? Muze to bejt slepak. Jestli je ti i spatne, bez radsi k doktorovi, at to skoukne. Me takhle obcas taky boli pravy podbrisek, kolikrat nemuzu ani stat, ale doktor tam nic nenasel. Muze to byt cokoli, ale jestli mas priznaky zanetu slepaku, nepodcenuj to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.17 11:36

@Ou @Azeretereza Slepák ani střevní problémy to nebudou. Cítím to fakt ostře v jednom místě, jako kdybych se něčím ostrým píchla. Na velké jsem teda ještě dnes nebyla, včera jsem měla problém s větry, ale to není ono, to poznám. Teplotu nemám, špatně mi není. No, snad to je jen něco skříplé a přejde to :think:.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
3.11.17 12:26
@Anonymní píše:
@Ou @Azeretereza Slepák ani střevní problémy to nebudou. Cítím to fakt ostře v jednom místě, jako kdybych se něčím ostrým píchla. Na velké jsem teda ještě dnes nebyla, včera jsem měla problém s větry, ale to není ono, to poznám. Teplotu nemám, špatně mi není. No, snad to je jen něco skříplé a přejde to :think:.

jestli jste doma, tak si dejte kafe, jestli kouříte tak cigaretu, vlezte si do horké vany a pak zkuste buď pár dřepů a nebo tohle cvičení na peristaltiku https://www.youtube.com/watch?…

Měla byste si pak dojít na záchod a/nebo tedy velmi kvalitně poprdět.

Pokud to nezabere a nemáte problémy se žlučníkem, tak zkuste frťana oleje na lačno - ten protáhne spolehlivě.

Pokud byste začala zvracet, nebo se vám zdvihla teplota, případně by bylo břicho začalo být citlivé na dotek, tak jeďte k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.11.17 12:33

Fakt chytrý. Před víkendem nejít k doktorovi a řešit to tady. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.11.17 14:44
@tetaagáta píše:
Fakt chytrý. Před víkendem nejít k doktorovi a řešit to tady. :roll:

Tak je zas pravda, ze vetsinou cloven pozna, co je a neni akutni. Taky s kazdym pichnutim hned nebezim za doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí