Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chodíte někde na koupák? Já nemám odvahu sama vyrazit
, a i kdyby tak nevím kde, aby byla čistá voda, … a abychom tam vůbec mohli je nám „teprve“ 9. měsíců. Míváte třeba někde srzíky?
Marie
Ahoj Marie,
já jsem z Ostravy a chodím do Severomoravského deníčku. Přidej se k nám. Budeš vítána:-)
Já chodím na koupaliště na Vřesinu. Je to tam docela fajn. Je fakt, že jsem tam nebyla přes víkend, ale přes týden jsme našli místo i ve stínu. Akorát k večeru už ta voda nebyla nic moc, ale to je asi v každém dětském bazénu.
Jo jinak jsem ze Zábřehu a mám teď koupaliště přímo za domem, ale když vidím ty fronty tak se mi tam moc nechce.
Měj se hezky a zatím papa
Andrea a Adámek
Ahoj, my jsme byli na Čapkárně ve venkovním areálu, je tam brouzdálko, voda čistá, ale studená
, na Vřešinu se teprv chystám. Srazíky míváme - jeden je zítra v 9 u DK Vítkovic.
Ahoj Maxiku,
jen se chci zeptat jestli existuje ještě nějaký deníček podobný Severomoravskému. Nebo kde se ještě Ostravandy „schází“ na emiminu?
Andrea a Adámek
Neboj, žádný separatismus
, jen ostravská sekce diskuze Rodíme v září 2005. ![]()
Neutíkej
! Chtěla jsem se zeptat, kam to chodíte ze Severomoraváčku na srazík
- na fotkách to vypadalo jako kavárna nebo tak něco (teď jsem vám proklikala fotoalbum
) a vypadalo to tam moc příjemně.
Je to cukrárna v Hrabůvce ve Špalíčku. Dá se tam v pohodě i s kočárkem a je tam takový dětský koutek, ale hlavně se tam nekouří. Teď přes léto zatím moc nesrazíkujem.
Aha, díky
. A kdybychom se někdy třeba chtěly přisrazíkovat…?
maxik píše:
Aha, díky. A kdybychom se někdy třeba chtěly přisrazíkovat…?
Tak vás samozřejmě rády uvidíme
![]()
Ď
. A náš zítřejší srazík je pro nepřízeň počasí asi zrušen
.
Ahojky, takže srazíky se konají, to je fajn
.
maxiku, jsme sice trochu mladší, ale pokud by to nevadilo ,ráda bych poznala mamči podobně starých dětí
.
Ajjao, hrozně ráda se přidám k Severomoraváčkum, a budu se těšit na nějáký srazík
.
Marie
MarieP - Dalis je tam druhý nejstarší, ostatní jsou říjnoví, zapadnete dokonale. ![]()