Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, my jsme sice jen docasne, ale do konce roku v Roztokach u Prahy, to je na 6 coby kamenem dohodil a je nam 6mesicu.
Aja
Aho já sem z Prahy 6 - dejvice. Mám 3,5 měsíce starého kluka. taky chodím na procházky většinou sama.
Květule
Ahojda, já jsem z Řep, ale my jsme o půlku mladší
Jinak v Řepých funguje mateřské centrum Řepík http://www.repik.unas.cz/ a od září budu s Nelí jezdit plavat na Luka do juklíku www.juklik.cz. Jo a prý je bazén i ve vesničce Břve (vedle Hostivic), ale jelikož jsem řidič na baterky, tak jsem raději zvolila Luka, busem jsme tam za 10 min.
Alfie, přijď na babinet.cz do sekce porodní asistentky. Jsme tam tři maminky z Řep…
Ahoj, napiš do babinetu příspěvek (porodní asistentky) „sraz v Řepých“ a my už se ti ozveme ![]()
A nebo mi napiš na zagnerovgastro@seznam.cz a domluvíme se…
My dneska byli na 3 měsíční kontrole, pigáro a ve středu odjíždím k našim, aby malá byla na čerstvým vzduchu, ale příští týden už budeme doma a plánuje se i nějaký srazík s dalšími maminkami tady u nás v Řepých…
Ahoj,
ráda bych pro svého synka - skoro 5 let našla kamarády… Bydlíme v dejvicích
je tu někdo takový? ![]()
V zelený ne-e. Bydlím v Někrasovce (ta vede z Lotyšský). Btw - kam chodí malý do školky? Maty na Interbrigády
Looken píše:
Ahoj, my jsme z ŘepSyn má 7 měsíců.
JJ, Řepy jsou docela dostupný (mám tam kamarádku). Dcerka bude mít 7 měsíců v sobotu
Artušek chodí do školky na Petřinách - do waldorfské…
nechcete dneska vyrazit na hřiště nebo na procházku?
kackakocka píše:
Artušek chodí do školky na Petřinách - do waldorfské…
nechcete dneska vyrazit na hřiště nebo na procházku?
- my jsme přímo na křižovatce jugošů a zelené
Jé, to je škoda, že jsem si to nepřečetla před odchodem…šli jsme ven kolem 14.hodiny, před chvílí jsme dorazili zpátky domů. Tak jedině jiný den…akorát od zítřka zase Maty chodí do školky, vyzvedávám ho až kolem 15.hodiny a později… ![]()