Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neříkej že bydlíte za rohem ![]()
to jsme se museli určitě potkat ![]()
my tu bydlíme rok
já jsem malá zrzka, kočárek červený inglesina - golfky, artušek je malej a hodně utíká ![]()
No já tu bydlím teprve od loňského května. Samozřejmě není vyloučeno, že jsme se už někde potkaly, bydlíme vlastně jen přes park…akorát já mám špatnou paměť na obličeje (a taky jména
). S kočárkem jsem zatím moc nechodila - většinou používám šátek. No a Maty…malej, myslím, není (113cm/20,5kg), ale taky pořád pobíhá. Hlavně tam, kam nemá ![]()
maty má 20?
tý jo to docela závidím…
já mám děti drobásky konipásky…
JJ, zrovna minulou středu jsme byli na pětileté prohlídce (nevím, kam chodíš s dětma-já k MUDr.Kalčíkové na Jugoše). On má být po kom velkej - jeho táta má kolem 185cm a míval 90kg…ale od rozvodu určitě zhubnul - říkala ex-tchýně
![]()
Btw - Tvoje děti mají krásný jména. Mám ráda neobvyklý (asi ten Vodnář ve mně
). Bohužel jsem narazila na partnery, kteří byli kapku konzervativní. Dodnes se divím, že mi prošla Berenika ![]()
já chodím k čadkový na dlouhý lán - je to má bývalá dětská ![]()
a děti jsou drobci po mě - já bývala jak proutek
jsem malá 155 cm a ondra (manžel) má 176
ty jsi taky vodnář? ![]()
já jsem 3. únor ![]()
a jména máš taky krásný, matyáška jsme zvažovali..berenika je nádherná!!!!!!taky byla v návrhu ![]()
a ty chodíš do práce nebo jsi doma?
Tak já pocházím ze Zlína, takže doktorku jsem „našla“ na doporučení kamarádky. A musím říct, že jsem maximálně spokojená ![]()
JJ, jsem taky vodnář. Já 13.2. a Ráďa (přítel) 14.2. Docela vražedná kombinace přijde mi ![]()
No a už nějakou dobu chodím do práce…ale jen necelý částečný úvazek (4 dopoledne v týdnu). Berunku v tu dobu hlídá Ráďa - ten pracuje jen na noční směny.
A jak ty? Práce, nebo „dovolená“?
tak dodatečně vše nej
![]()
já mám pracovní dovolenou
s dětma je doma ondra, ale naštěstí pracuju krátký dlouhý týden - jediná pobočka v bance která to umožňuje ![]()
vodnář vodnář - to máš pravdu musí být s váma docela zábava ![]()
já mám doma dva blížence - artuška a ondru - jsou od sebe týden a julianka je beran…
takže doma máme taky veselo ![]()
jak to vidíte na setkání? ![]()
Taky dodatečně vše nej
![]()
JJ - vodnář-vodnář je občas divočina. Oba máme „divnej“ smysl pro humor, který ale zároveň ne vždy akceptujeme
. Jinak děti mám ryba/rak (
). Tudíž Maty je přecitlivělá rybička a s Berunky uvidím, co vyroste…
Ty máš blížence? Super! Prý nikdo se k vodnáři nehodí tak, jako blíženec. A jediný, kdo dokáže blížence zkrotit, je vodnář ![]()
A setkání…do konce týdne to mám teď náročnější…ale neděle by šla. Co vy na to? ![]()
v neděli jsem v práci
měla bych mít volno v pondělí a pak uvidím…
byla jsem nemocná tak nemám rozpis jak pracuju…
no u nás se víc vznáší ondra, já musím být při zemi..
a ten divnej smysl pro humor znám velice dobře ![]()
a co děláš za práci?
artušek je je jak přes kopírák na ondru takže mě někdy šííííleně vytáčej a juli - už má svou hlavu, beránek náš, ale je úsnej tulík
a hlavně koketa ![]()
Jé škoda…v pondělí jsem v práci zase já. Ach jo - ty pracující matky
. Koukni na rospis a uvidíme…nějak to určitě zvládneme domluvit ![]()
Jinak já dělám v kanceláři hlavně fakturace ![]()
A říkáš, že máš taky divnej smysl pro humor? Nevím teda, proč říkám divnej…mně přijde OK. Akorát když pak Ráďa udělá stejnej vtip, tak se mi to nelíbí
. No v nouzi si kluci budou spolu blbnout a my dvě se porveme
![]()
no mě řeklo pár lidí že mám divnej smysl pro humor ![]()
jen aby to nebylo naopak, my budem blbnout a kluci se servou ![]()
Tak toho bych se nebála…Maty je taková citlivka, která radši ustoupí a spory nevyhledává. Nezažila jsem, že by se s někým „popral“ (mám na mysli třeba i běžné dětské pošťuchování) ![]()
artušek je hodnej, chce si s každým hrát a rád se předvádí - ale citlivej je taky…
a rád se kamarádí s puberťákama ![]()
jé já se těším…
a hlavně artušek, pořád se ptá na matyáška ![]()
a jak se dnes máš?jsi v práci?
jo a kolik ti je?
mě je 31 a jmenuju se kačka ![]()
JJ, jsem v práci. Ale už budu pomalu končit
.
Jinak…je mi čerstvých 32 a jméno odpovídá nicku - takže Pavla. Těší mě
![]()
Jo a puberťáci…tak Maty spíš „balí“ puberťačky. Když ho nějaká na ulici zaujme, tak na ni nenápadně pomrkává (hlavně tak, aby si toho všimla)…no já jsem z něho vždycky hotová
![]()