Stehuji se do Pribrami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1165
20.6.06 11:24

Stehuji se do Pribrami

Zdravim vsechny, stehuji se do Pribrami. Touto cestou se snazim navazat nejaky kontakt a info. o pribramske porodnici.

Příspěvek upraven 18.12.09 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1983
20.6.06 12:25

monno
Tož vítej mezi nás příbramáky - já se z Prahy do Příbrami stěhovala před třemi lety. No a příští týden budu v příbramské porodnici rodit.

Dosavadní zkušenosti mám veskrze kladné - ležela jsem tam s podezřením na preeklampsii asi před třema měsícema - lidi fajnový, hodný, vstřícný. Přístup báječnej. Pokoje dobrý. Spíš jsem si připadala jak na škole v přírodě než jako v nemocnici.

Teď tam docházím do rizikový poradny k paní dr. Plíhalový a jsem moc spokojená. Skutečně se o mě starají, nevadí jim dělat ultrazvuky nad rámec povinnosti (jakože 3 jsou placený pojišťovnou a pak utrum).
Myslím že je to i o tom, že pokud jsi ty milá, oni se k tobě chovají dobře :-) ale tak to je všude.

Porodní sál je bezva, nemají tedy neonatologický odd, ale já pevně věřím že nebude potřeba, tak to neřeším.
Pro první dobu porodní jsou k dispozici 3 pokojíčky kde máš naprostý soukromí, sprchu, relaxační pomůcky … a když jde vše bez komplikací, tak tě tam nechají i odrodit a na sál vůbec nemusíš.
Sestřičky na porodním jsou bezva, mladý a milý.

Co se týká porodu samotného a odd šestinedělí - zatím zkušenost nemám, ale ráda se o ní aktuálně podělím - díky vysokému tlaku a velikosti miminka mi zřejmě budou příští týden porod vyvolávat.

Máš-li icq, klidně písni, ať tu pak nejsi po stěhování sama :wink:
Nebo na mailíka.
Mimochodem, kam se stěhuješ?
Když trochu zalistuješ najdeš i diskuzi Příbramačky a okolňačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
20.6.06 12:29

Jo, ještě koukám že se ptáš na porodní asistentku a předporodní kurzy - vřele doporučuju paní Brůčkovou. Je tuším jediná kdo tu dělá kurzy, pokud je nechceš absolvovat přímo v nemocnici.
je moc milá.
Telefon na ní je: 723530424
Kurzy bývají jeden den v týdnu od 10:00 - 12:00, cena za 6 dvouhodin je 600,–

Jinak se k ní dá chodit na těhu cvičení a Mateřské centrum Amálka pořádá i plavání pro těhotné. Ve vyhřívaném bazénku na 3. poliklinice.
 http://amalka.info/?…

Tak. Máš-li jakékoliv otázky, ptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.6.06 12:35

Ahoj moono.

Vítej do příbrami.
Evi ti už všechno popsala, řekla bych že naprosto vyčerpávajícím způsobem. No jo, je teď nabitá vědomostmi.

Ohledně PB porodnice - já s ní byla moc spokojena, i když pár výhrad by se našlo. Ale co se týká, personálu tak super.
A pokud by se ti Příbram nezdála, tak se hodně rodí i v Hořovicích.
Ale i o nich už tady byla diskuze.

Až budeš mít čas (po porodu asi sotva :wink: ), tak zajdi mezi nás Příbramačky:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky