Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vsechny, stehuji se do Pribrami. Touto cestou se snazim navazat nejaky kontakt a info. o pribramske porodnici.
Příspěvek upraven 18.12.09 v 16:02
monno
Tož vítej mezi nás příbramáky - já se z Prahy do Příbrami stěhovala před třemi lety. No a příští týden budu v příbramské porodnici rodit.
Dosavadní zkušenosti mám veskrze kladné - ležela jsem tam s podezřením na preeklampsii asi před třema měsícema - lidi fajnový, hodný, vstřícný. Přístup báječnej. Pokoje dobrý. Spíš jsem si připadala jak na škole v přírodě než jako v nemocnici.
Teď tam docházím do rizikový poradny k paní dr. Plíhalový a jsem moc spokojená. Skutečně se o mě starají, nevadí jim dělat ultrazvuky nad rámec povinnosti (jakože 3 jsou placený pojišťovnou a pak utrum).
Myslím že je to i o tom, že pokud jsi ty milá, oni se k tobě chovají dobře
ale tak to je všude.
Porodní sál je bezva, nemají tedy neonatologický odd, ale já pevně věřím že nebude potřeba, tak to neřeším.
Pro první dobu porodní jsou k dispozici 3 pokojíčky kde máš naprostý soukromí, sprchu, relaxační pomůcky … a když jde vše bez komplikací, tak tě tam nechají i odrodit a na sál vůbec nemusíš.
Sestřičky na porodním jsou bezva, mladý a milý.
Co se týká porodu samotného a odd šestinedělí - zatím zkušenost nemám, ale ráda se o ní aktuálně podělím - díky vysokému tlaku a velikosti miminka mi zřejmě budou příští týden porod vyvolávat.
Máš-li icq, klidně písni, ať tu pak nejsi po stěhování sama ![]()
Nebo na mailíka.
Mimochodem, kam se stěhuješ?
Když trochu zalistuješ najdeš i diskuzi Příbramačky a okolňačky ![]()
Jo, ještě koukám že se ptáš na porodní asistentku a předporodní kurzy - vřele doporučuju paní Brůčkovou. Je tuším jediná kdo tu dělá kurzy, pokud je nechceš absolvovat přímo v nemocnici.
je moc milá.
Telefon na ní je: 723530424
Kurzy bývají jeden den v týdnu od 10:00 - 12:00, cena za 6 dvouhodin je 600,–
Jinak se k ní dá chodit na těhu cvičení a Mateřské centrum Amálka pořádá i plavání pro těhotné. Ve vyhřívaném bazénku na 3. poliklinice.
http://amalka.info/?…
Tak. Máš-li jakékoliv otázky, ptej se.
Ahoj moono.
Vítej do příbrami.
Evi ti už všechno popsala, řekla bych že naprosto vyčerpávajícím způsobem. No jo, je teď nabitá vědomostmi.
Ohledně PB porodnice - já s ní byla moc spokojena, i když pár výhrad by se našlo. Ale co se týká, personálu tak super.
A pokud by se ti Příbram nezdála, tak se hodně rodí i v Hořovicích.
Ale i o nich už tady byla diskuze.
Až budeš mít čas (po porodu asi sotva
), tak zajdi mezi nás Příbramačky:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
G.