Ostrava Hošťalkovice - bydlení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4328
14.5.12 13:54
Je to 7km :-)
@joanee píše: :mrgreen: , Jako to jsou fakt jenom 4 kilaky jo,se z toho mojeho chlapa asi pos… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.5.12 14:00

a dojezdy nic moc z hlučína mám pár známích MHD o ničem Hlučín pěkný ale jedině mít auto na dojezdy prtože jinak je to o nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 14:08
@nemolka píše:
a dojezdy nic moc z hlučína mám pár známích MHD o ničem Hlučín pěkný ale jedině mít auto na dojezdy prtože jinak je to o nervy

Auto mame jedno jelikoz muj muz neumi nastoupit do MHD, tak je vic nez jasne jak by to dopadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
14.5.12 14:30
Co to je za blbost? Co to kecáš? V Hlučíje je tolik spojů co Hošťálkovice ani neviděli :-) Jezdí tam plno autobusů a mimochodem Vv Hošťálách jede jen jeden spoj a to je 34 a ta vždy jede z Hlučína,takže kde je ten tvůj smysl se spoji?
Z Hoš. jezdí jedna linka z Hlučíná min. 10 a do více částí Ostravy a více směry a to bez přestupu z Hošťal je to teda horší oproti Hlučínu proboha!!!
@nemolka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.5.12 14:32

mám kolegu který dojíždí s hlučína do poruby a musí přestupovat uměnili mu spoje zrušili před rokem nějaké linky takže je neštastný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.5.12 14:33

konkrétně třeba 56 ta končí někde nepovím kde a musí přestupovat na 54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
14.5.12 14:51

Jo,ale z Hošťál musí přestupovat všude tam jede jen jeden jediný autobus a to do Přívozu nebo Hlučína. Z Hlučína se dostane přímo kam chce a je jesný,že v Ostravě je vždy třeba přestupuvat buď tramvaj,autobus nebo trolejbus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí