Ostrava Hošťalkovice - bydlení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3905
14.5.12 11:41

Ostrava Hošťálkovice

Maminky, prestehovaly byste se do teto casti Ostravy? Dekuji moc za vsechny prispevky pro i proti :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1654
14.5.12 11:56

Kamarádka co semnou byla v porodnici tam bydlí a je to tam super hned bych se tam taky nastěhovala a jelikož chceme kupovat dům tak i tato část Ostravy je pro nás zajímavá. Akorát procházky s kočárkem jsou tam trochu náročnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 11:56

Jde tam smrad z lagun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
14.5.12 12:17

Od lagun velmi blizko, asi bych to zvazila, druha vec je ta, ze tezba nebude probihat vecne, byt je ted pozastavena…predpoklad ukonceni ted 2014.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 12:24
@Ha píše:
Od lagun velmi blizko, asi bych to zvazila, druha vec je ta, ze tezba nebude probihat vecne, byt je ted pozastavena…predpoklad ukonceni ted 2014.Pa, Ha

dik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.5.12 12:51

a co ja za problém z lagunama já jen že bydlím skoro u nich na fifejdách u baumaxu a nic tady necítíme :think: to mi víc vadí ostravský smog v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
14.5.12 13:18

Tak já bych šla ještě trochu vejš…Bobrovníky…nebo pak Hlučín… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 13:25
@nemolka píše:
a co ja za problém z lagunama já jen že bydlím skoro u nich na fifejdách u baumaxu a nic tady necítíme :think: to mi víc vadí ostravský smog v zimě
:think: ,hm a to je druha vec vyplacat se z penez a nemoct v zime opustit Ov aspo vikendove :nevim: , achjo ,hlucin se mi tez libi,ale tam mi chlap nepujde kvuli dojizdeni do prace :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
14.5.12 13:28

Ahojky já sice v Ostravě už dávno nebydlím jsem v Praze,ale do Hošťálkovic jsem chodila na základku :-) Je to tam prima prostě taková vesnička a klid. Spoj do Ostravy furt jezdící a nebo na druhou stranu do Hlučína. takže klidně proč tam nebydlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 13:30
@nemolka píše:

Chlap tvrdi,ze smrdi :roll: ,jako fakt nevim,pochazim z Krnova,tak jsem v Ostrave mirne ztracena :oops: ,kvuli prace tu zustavame ;) . Ted mame 49 m.ctver. a ve 4 lidech uz je to psycho :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 13:30
@marguaret píše:
Ahojky já sice v Ostravě už dávno nebydlím jsem v Praze,ale do Hošťálkovic jsem chodila na základku :-) Je to tam prima prostě taková vesnička a klid. Spoj do Ostravy furt jezdící a nebo na druhou stranu do Hlučína. takže klidně proč tam nebydlet :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
14.5.12 13:31

@joanee
Jééé chlap no…to je fakt rozdíl, jestli Hošťály nebo Hlučín…co neudělají 4 km, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
14.5.12 13:34

já si myslím že jsou Hoštálky v klidu duležité jsou dojezdy do OV aby člověk nemusel děti i sebe všude rozvážet autem to se pak šíleně prodraží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
14.5.12 13:40
Tak v Hoš´tálách je všechno jak školka tak škola,takže v klidu a autobs tam jezdí pořád linka č.34 :D
@nemolka píše:
já si myslím že jsou Hoštálky v klidu duležité jsou dojezdy do OV aby člověk nemusel děti i sebe všude rozvážet autem to se pak šíleně prodraží
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 13:42
@Mrs.G píše:
@joanee
Jééé chlap no…to je fakt rozdíl, jestli Hošťály nebo Hlučín…co neudělají 4 km, že? :lol:
:mrgreen: , Jako to jsou fakt jenom 4 kilaky jo,se z toho mojeho chlapa asi pos… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí