Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, prestehovaly byste se do teto casti Ostravy? Dekuji moc za vsechny prispevky pro i proti
![]()
Kamarádka co semnou byla v porodnici tam bydlí a je to tam super hned bych se tam taky nastěhovala a jelikož chceme kupovat dům tak i tato část Ostravy je pro nás zajímavá. Akorát procházky s kočárkem jsou tam trochu náročnější ![]()
Od lagun velmi blizko, asi bych to zvazila, druha vec je ta, ze tezba nebude probihat vecne, byt je ted pozastavena…predpoklad ukonceni ted 2014.
Pa, Ha
@Ha píše:
Od lagun velmi blizko, asi bych to zvazila, druha vec je ta, ze tezba nebude probihat vecne, byt je ted pozastavena…predpoklad ukonceni ted 2014.Pa, Ha
dik ![]()
a co ja za problém z lagunama já jen že bydlím skoro u nich na fifejdách u baumaxu a nic tady necítíme
to mi víc vadí ostravský smog v zimě
Tak já bych šla ještě trochu vejš…Bobrovníky…nebo pak Hlučín… ![]()
@nemolka píše:
a co ja za problém z lagunama já jen že bydlím skoro u nich na fifejdách u baumaxu a nic tady necítímeto mi víc vadí ostravský smog v zimě
Ahojky já sice v Ostravě už dávno nebydlím jsem v Praze,ale do Hošťálkovic jsem chodila na základku
Je to tam prima prostě taková vesnička a klid. Spoj do Ostravy furt jezdící a nebo na druhou stranu do Hlučína. takže klidně proč tam nebydlet ![]()
@nemolka píše:
a co ja za problém z lagunama já jen že bydlím skoro u nich na fifejdách u baumaxu a nic tady necítímeto mi víc vadí ostravský smog v zimě
Chlap tvrdi,ze smrdi
,jako fakt nevim,pochazim z Krnova,tak jsem v Ostrave mirne ztracena
,kvuli prace tu zustavame
. Ted mame 49 m.ctver. a ve 4 lidech uz je to psycho
.
@marguaret píše:
Ahojky já sice v Ostravě už dávno nebydlím jsem v Praze,ale do Hošťálkovic jsem chodila na základkuJe to tam prima prostě taková vesnička a klid. Spoj do Ostravy furt jezdící a nebo na druhou stranu do Hlučína. takže klidně proč tam nebydlet
@joanee
Jééé chlap no…to je fakt rozdíl, jestli Hošťály nebo Hlučín…co neudělají 4 km, že? ![]()
já si myslím že jsou Hoštálky v klidu duležité jsou dojezdy do OV aby člověk nemusel děti i sebe všude rozvážet autem to se pak šíleně prodraží
@nemolka píše:
já si myslím že jsou Hoštálky v klidu duležité jsou dojezdy do OV aby člověk nemusel děti i sebe všude rozvážet autem to se pak šíleně prodraží
@Mrs.G píše:
@joanee
Jééé chlap no…to je fakt rozdíl, jestli Hošťály nebo Hlučín…co neudělají 4 km, že?