Ostrava Nádražní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
3.7.24 08:41

Ostrava Nádražní

Dobrý den :)
Budu se stěhovat kvůli práci do Ostravy a aktuálně hledám byty. Naskytl se mi jeden fakt vysněný, nádherný na ulici Nádražní blízko ke Stodolní. Navíc bych to měla do práce jen nějakých 5 minut chůze.
Chtěla jsem se teda zeptat na váš názor na tuhle oblast k bydlení.
Vím, že to není nejvíc bezpečné místo, ale přece jen, kdyby to byl váš perfektní byt, šly byste do toho nebo v této oblasti opravdu ne?
Zatím se moc nevyznám, takže moc děkuju za každou radu! :)

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.7.24 09:27

Za me primo Nadrazni ne - tramvaje a rusno, hluk ve dne v noci.

• Citovat
  • Upravit
76
3.7.24 09:32

Tak záleží, co od toho očekáváte. Ticha se tam asi nedočkáte. Já osobně bych tam nešla, mám ráda klid a nelíbí se mi představa, že vylezu z baráku a hned jsem na jedné z nejfrekventovanějších ulic. Pokud vám tohle nevadí, tak super. Místo je to super, vše je blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
3.7.24 09:37

Jestli ti nevadí hluk z ulice a nepotřebuješ klid a zeleň, tak proč ne. Ono to tam není jako úplně hrozné a nebezpečné (i když nevím co se v noci děje kolem Stodolní, zlaté časy tam už skončily). Ale myslím, že v tom centru jsou i lepší více zastrčené ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 09:38

Ahoj,

bydlím v Ostravě 2. rokem a ulice Nádražní (tramvaje) s otevřeným oknem moc nepočítej…Pátek/sobota tím, že je to blízko Stodolní ožralové, mladiství, hluk atd… Jedná se o přívoz/centrum (romové), po večerech určitě nechoď (pokud neumíš bojové sporty :D). Když tak napiš do soukromé zprávy, rád poradím jaké lokality jsou fajn :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
3.7.24 10:48

Nádražní je tepna města. Stále bydlet bych tam nechtěla. Krátkodobější pronájem třeba v době studií nebo na dovolenou jo. Ale žít tam třeba s dětmi moc ne. Miluju Porubu, Výškovice, okolí Bělského lesa, kamarádka bydlí v Mariánských Horách u Futura a taky fajn, hodně dětských hřišť mezi domy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí