10letý chce děsný účes, mám ho ostříhat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59502
13.4.16 21:16

Je velkej, nech to na ně. Když se mu to tak líbí tak proč ho násilim stříhat :jazyk: To bych bylaasi hodně naštvaná kdyby ted někdo přišel a že mě musí ostříhat :cert: :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 21:17

V koutku duše jsem taky toho nazoru že ho nechci proti jeho vůli stříhat, ale kdyz on fakt je tak hezkej když je hezky a normalne ostrihanej :roll: :srdce:…děkuji za rady holky :hug:
@Adinka_2012 To jsem zkoušela, ukazovala jsem mu spoooustu hezkych ucesu, spoustu hezkych chlapců a rikala jak by byl frajer kdyby mel tohle a tamto ale on neee…
Nejvíc me trosku desi, ze mi prijde ze z te ofiny zacina mít tik v oku, je to mozne? 8o

• Citovat
  • Upravit
49159
13.4.16 21:22
@WERISKA píše:
jj… jeden čas jsem měla doma malého skina, pak chtěl dlouhé vlasy a nakonec chtěl vyholit vzor 8o :roll: :roll:no co..přežila jsem to..Ted je mu 16 a je "už " normální :mrgreen: :mrgreen:

no jasně to tak je… :palec:
a pak si v 18 nabarví blond vlasy načerno :roll: protože styl mami :roll: :mrgreen:
a taky se to přežije - jsou to jen vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.16 21:24
@Anonymní píše:
V koutku duše jsem taky toho nazoru že ho nechci proti jeho vůli stříhat, ale kdyz on fakt je tak hezkej když je hezky a normalne ostrihanej :roll: :srdce:…děkuji za rady holky :hug:
@Adinka_2012 To jsem zkoušela, ukazovala jsem mu spoooustu hezkych ucesu, spoustu hezkych chlapců a rikala jak by byl frajer kdyby mel tohle a tamto ale on neee…
Nejvíc me trosku desi, ze mi prijde ze z te ofiny zacina mít tik v oku, je to mozne? 8o

ne nebude mít tik :mrgreen:
a co takhle vzít ho k profíkovi? Od kadeřnice by si třeba chtěl nechat poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
13.4.16 21:24
@Anonymní píše:
Nejvíc me trosku desi, ze mi prijde ze z te ofiny zacina mít tik v oku, je to mozne? 8o

mně přijde, že klidně i jo..oni ti týpci pořád tak háží hlavou a pomrkávají, jak jim to leze do očí…pokud by mu to vyloženě do očí lezlu, tak bych asi byla radikálnější, ostříhat tak, aby měl oči volné…ale těžko radit, mě to teprv čeká, kolikrát horší jak s holkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.4.16 21:25
@Poisson28 píše:
@tronelka Když bude chtít zelenou hlavu, tak si to zařídí i bez maminky. Věř mi, já to měla doma v modrým provedení :mrgreen: A co naděláš? Násilím ji pod sebou držet a vzít strojkem nebo co? Kérku mu nikdo normální v tomhle věku neudělá, ale já když chtěla druhou a třetí dírku v uchu, když mi bylo asi třináct, taky jsem se nikoho neptala a nechala si to udělat od staršího kamaráda 8)

Tak o tom nepochybuju. Proto pisu, at ho necha, nebo ji tim spis prijde za chvili domu s necim silenym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 21:28

Asi ho vezmu nekam kde mu to treba udelají hezčí nez já :mrgreen:..treba se mi to pak i bude líbit :mrgreen:…
@Adinka_2012 No prááve, furt to háže na stranu jak nejaky pako, tak asi aspon zkrátit…zkusím ho nekam objednat :think:,to bude asi nejlepší :pankac:

• Citovat
  • Upravit
329
13.4.16 21:32

Anonymní Objednat ho můžeš, ale když nebude chtít? V tom, že ho někam dotáhneš, může vidět zase nátlak z tvé strany (já bych ho tam teda viděla) a stejně se šprajcne. Věř mi, prošla jsem si tím dvakrát, navíc s holkama, tam se ještě přidává experimentování se šminky, a nechat být, pokud nejde o zdraví a život, zachránilo nám všem nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.4.16 21:38
@jdukolem píše:
no jasně to tak je… :palec:
a pak si v 18 nabarví blond vlasy načerno :roll: protože styl mami :roll: :mrgreen:
a taky se to přežije - jsou to jen vlasy :)

však jo, jsem na to připravená :pankac: :pankac:

jako at si to zkusí, kdyby chtěl, proč ne..¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.16 21:39
@WERISKA píše:
však jo, jsem na to připravená :pankac: :pankac:jako at si to zkusí, kdyby chtěl, proč ne..¨

jako vše jsem byla připravená ale ta černá mě krapítek zaskočila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.4.16 21:42
@jdukolem píše:
jako vše jsem byla připravená ale ta černá mě krapítek zaskočila :mrgreen:

hlavně, že nikdo nevytahuje doma jak jsem vypadala a jak jsem se měnila každý týden 8o 8o 8o :roll: :roll:

jako já být svá dcera, tak si rozbiji ústa :mrgreen: :mrgreen:

Jsem byla dooost odvážná.. jako modrá a zelená - bylo normál :oops: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.4.16 22:04

Můj dvanáctiletý syn je na ježka - respektive, nechávám ho vyholit na 1 cm, a postupně dorůstá. Loni se šprajcnul, že chce nechat vlasy nerůst, že už na ježka nechce. Jenže on má vlasy strašně husté, neustále měl mokrou zpocenou hlavu, a vypadal - no prostě divně :-D. A jemu se to strašně líbilo, že prý se to takhle nosí. Já remcala jen kvůli tomu pocení a nakonec přišel sám s tím, že už musí ke kadeřnici, že je mu v tom hrozný horko :mrgreen: - a ten den si SÁM došel ke kadeřnici :mrgreen:.
Je lepší to nechat na dítěti, však oni samy vědí, co je pro ně nejlepší :-D.

Jediné co mi vadí je barvení vlasů u malých holek. Neteř si první barvení vydupala v jedenácti, od té doby barví co dva měsíce. Dneska je jí sedmnáct a vlasy má šíleně zničené. Takže účesy neřeším, ty ať si děti nechávají jaké chtějí, ale barvu dceři v nejbližších letech nedovolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.4.16 22:07

Účes probírám i se čtyřletým, zrovna si taky vybral patku, protože ji má můj kamarád :mrgreen:
takže ne, nestříhala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.4.16 22:29

Nechej mu to tak jak to má. Teď se to mezi mladým takto nosí, tak chce být prostě in. Maximálně poupravit od kadeřnice. Třeba budeš ještě jednou vzpomínat, že ta patka bylo to nejmenší zlo. :D ale tak, snad né. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
13.4.16 22:51
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, potřebuju takovou radu, nebo názor maminek puberťáčků, mám syna,10 let, jsem rozvedena od jeho 5ti let takže jsem se na kluka vzdycky snažila být fakt hodná a spíše kamaradská, nemel to moc jednoduché. Ale o co jde…vím že nekterym to prijde že řeším kraviny, ale pro me to dulezite, jde o jeho učes…nosí takovou tu,,patku,,ale delsi, proste HRUUUZA…ja mu to striham sama uz skoro rok, nelíbí se mi to ani trosku, ale on furt prosí at mu to necham, ze se mu to líbí a že mu to sluší, ze mu to rikaj i kamaradi, ale nesluší, vypada desne a me to kazdej rika na potkaní,,udelej uz mu neco s tou hlavou,,…navíc to není žádný tintítko takze mu to dela velkou hlavu a celkove ho to dela tlustší, dříve nosil takove to detské číro a byl k sežrání…ale k veci, jelikož vážně vypada desne, tak se ptám, vy jako mamky, ptali by jste se ho nebo by jste ho proti jeho vuli ostříhali? Mám strach aby me pak za to treba nenávidel nebo neco podobneho..kdyz se zmínim ve vzteku treba ze ho ostriham tak skoro bulí, ale vazne mu to nesluší a ja chci, aby vypadal hezky :(

Jestli počítám dobře, tak mu je 10. Jednoho takového doma mám, taky se mi nelíbí jaký účes nosí (stříhám ho taky). Sem tam vyhrožuju, že mu udělám ježka, ale nikdy bych to neudělala. Už je ve věku, kdy je správné mít svůj názor a vlastně k tomu jsem ho i vedla. Aby měl sebevědomí, dokázal se vyjádřit a prosadit svůj názor. Pokud ho proti jeho vůli ostříháš, tak mu vlastně vsugeruješ svůj názor a on buď bude smutný a vzdá se nebo ho tím proti sobě popudíš. Přece nechceš, aby dělal jen to co chceš ty? A co dál? Do čeho dalšího mu pak budeš mluvit? Děti nemůžeme pořád vodit za ruce, nech mu jeho prostor a netrap se tím. Je to prkotina, horší by byly piercingy a tetování (teda podle mě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí