10letý chce děsný účes, mám ho ostříhat?

Anonymní
13.4.16 21:00

Ostříhat ho?

Zdravím všechny, potřebuju takovou radu, nebo názor maminek puberťáčků, mám syna,10 let, jsem rozvedena od jeho 5ti let takže jsem se na kluka vzdycky snažila být fakt hodná a spíše kamaradská, nemel to moc jednoduché. Ale o co jde…vím že nekterym to prijde že řeším kraviny, ale pro me to dulezite, jde o jeho učes…nosí takovou tu,,patku,,ale delsi, proste HRUUUZA…ja mu to striham sama uz skoro rok, nelíbí se mi to ani trosku, ale on furt prosí at mu to necham, ze se mu to líbí a že mu to sluší, ze mu to rikaj i kamaradi, ale nesluší, vypada desne a me to kazdej rika na potkaní,,udelej uz mu neco s tou hlavou,,…navíc to není žádný tintítko takze mu to dela velkou hlavu a celkove ho to dela tlustší, dříve nosil takove to detské číro a byl k sežrání…ale k veci, jelikož vážně vypada desne, tak se ptám, vy jako mamky, ptali by jste se ho nebo by jste ho proti jeho vuli ostříhali? Mám strach aby me pak za to treba nenávidel nebo neco podobneho..kdyz se zmínim ve vzteku treba ze ho ostriham tak skoro bulí, ale vazne mu to nesluší a ja chci, aby vypadal hezky :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4316
13.4.16 21:03

No už to není malé dítě, já bych ho nechala jak chce. Mě se teda ty patky nelíbí, vypadá to jak když kopne do drnu 8o, ale přeci jen už je taky osobnost. Nech to, neřeš. Je to jeho hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.4.16 21:03

Neměla bych to srdce ho ostříhat.. a neboj, za pár měsíců najde jiný styl a bude chtít něco jiného :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.4.16 21:04

Nestříhat!!! To, že se to nelíbí tobě, je jedna věc, ale ta druhá, důležitější, je ta, že ON se tak cítí hezky, ON má pocit, že mu to sluší, ON si s tímhle účesem připadá spokojený. Chceš mu kazit tyhle pocity? Mám dvě dcery a taky nosily svého času na hlavě nebo na sobě věci a kreace, které se mi nelíbily. No a? Není jim pět a ONY s tím lezou mezi lidi. Už z tohohle období vyrostly a dodneška se tomu smějí, když na tyhle doby vzpomínají, ale vždy v dobrém. Nevnucuj mu svůj názor, když nejde o zdraví nebo život. Ke spoustě věcem, a vkusu obzvlášť, si každý musí dojít sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
13.4.16 21:06

Nechala bych ho. Zkusila bych ho přesvědčit, nabídla, že ho vezmu k dobrému kadeřníkovi, ale pokud by byl rezolutně proti, nechala bych to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329

@WERISKA Přesně :pankac: Tahle období se střídají, takhle když je puberta na prahu, a děcka lítají ve stylech co měsíc jiných. Chce to jen čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25372

@Poisson28 Souhlasím a jsem zvědavá na jeho kukuč nad fotkama za 10 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85851
13.4.16 21:09

Na to, abys ho ostrihala nasilim, je uz velky. Promlouvala bych mu do duse, pripadne za ostrihani neco naslibovala :oops: :lol: nasilim bych nestrihala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.4.16 21:09
@Poisson28 píše:
@WERISKA Přesně :pankac: Tahle období se střídají, takhle když je puberta na prahu, a děcka lítají ve stylech co měsíc jiných. Chce to jen čas :mrgreen:

jj… jeden čas jsem měla doma malého skina, pak chtěl dlouhé vlasy a nakonec chtěl vyholit vzor 8o :roll: :roll:

no co..přežila jsem to..Ted je mu 16 a je "už " normální :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 21:11

Nech ho bejt :lol: Stály by ti jeho následný vzteky a záseky za to? Vždyť jsou to jenom vlasy :lol:

• Citovat
  • Upravit
2612
13.4.16 21:11

Co zkusit společně pohledat na netu nové účesy, které budou trochu víc ucházející pro tebe a okolí? Já bych mu to bez jeho svolení nestříhala, pokud je tak citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
13.4.16 21:12
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, potřebuju takovou radu, nebo názor maminek puberťáčků, mám syna,10 let, jsem rozvedena od jeho 5ti let takže jsem se na kluka vzdycky snažila být fakt hodná a spíše kamaradská, nemel to moc jednoduché. Ale o co jde…vím že nekterym to prijde že řeším kraviny, ale pro me to dulezite, jde o jeho učes…nosí takovou tu,,patku,,ale delsi, proste HRUUUZA…ja mu to striham sama uz skoro rok, nelíbí se mi to ani trosku, ale on furt prosí at mu to necham, ze se mu to líbí a že mu to sluší, ze mu to rikaj i kamaradi, ale nesluší, vypada desne a me to kazdej rika na potkaní,,udelej uz mu neco s tou hlavou,,…navíc to není žádný tintítko takze mu to dela velkou hlavu a celkove ho to dela tlustší, dříve nosil takove to detské číro a byl k sežrání…ale k veci, jelikož vážně vypada desne, tak se ptám, vy jako mamky, ptali by jste se ho nebo by jste ho proti jeho vuli ostříhali? Mám strach aby me pak za to treba nenávidel nebo neco podobneho..kdyz se zmínim ve vzteku treba ze ho ostriham tak skoro bulí, ale vazne mu to nesluší a ja chci, aby vypadal hezky :(

Ahoj, 10 uz je dost na to, aby si mohl trochu vybirat, jak bude vypadat (samozrejme pokud nechce kerku, piercing, nebo zelenou hlavu). Pokud se mu uces libi a je na nej pysnej. Bude te nenavidet, pokud ho donutis, aby se ostrihal, tak jak nechce. O to vic, kdyz mu novej uces „neschvalej“ani kamosi. Koukni se na to jeho ocima. Vazne je ten jeho stavajici uces pro tebe tak neunosnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.4.16 21:13

@Aries6 Přesně :pankac: Teď už jsou holky velký, ale rády se chlámou nad fotkami, když jim bylo 13-16. Masakr po všech stránkách - vlasy, oblečení, šminky, výraz. Ale v té době byly takhle šťastné, tak proč jim to ničit? Jasně, když jedna z holek jednou přišla domů v tzv. nasrávačkách a ptala se mě, jak jí to sluší, řekla jsem jí na rovinu, že je to příšernost, ve který bych nešla ani vynýst koš, ale pokud se to líbí jí, je to v pořádku. No, nosila je tři týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.4.16 21:15

@tronelka Když bude chtít zelenou hlavu, tak si to zařídí i bez maminky. Věř mi, já to měla doma v modrým provedení :mrgreen: A co naděláš? Násilím ji pod sebou držet a vzít strojkem nebo co? Kérku mu nikdo normální v tomhle věku neudělá, ale já když chtěla druhou a třetí dírku v uchu, když mi bylo asi třináct, taky jsem se nikoho neptala a nechala si to udělat od staršího kamaráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.4.16 21:15

Stopro vím, že bych jeho vlasy nechala na něm.
Když ti budou lidi říkat, ať mu něco uděláš s vlasama, že vypadá hrozně, řekni, že je to jeho volba a má na ni právo. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí