Ostrov u Macochy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
23.2.23 17:46

Ostrov u Macochy

Byl někdo v ozdravovně Ostrov u Macochy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.2.23 17:52

@Marcela 84 co tě zajímá konkrétně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.2.23 20:42

@martina.se asi úplně vše 😁 jezdíme každý rok do Jeseníků. Dcera bohužel stále průdušky aj. Četla jsme recenze na pobyt dětí v jeskyni. Aspoň okrajově jak probíhá den. A jaké procedury se podstupují. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.23 23:00

Byl jsem jako dítě dvakrát, každý den se chodívalo do jeskyní, většinou do místní, Císařské, kde se děcka vyblbnou, vnitřek jeskyně je vybaven jako nějaká herna. V další části jsou lehátka s dekami, kde se chodí pak odpočinout/zdřímnout, sestrička přečte nějakou pověst, pak se zhasne a človek v úplné tmě odpočívá, sem tam slyší kápnout vodu, občas kápne i na něj. Několikrát se jelo na výlet, chodívalo se na dlouhé procházky, chodívalo/jezdívalo se do okolních jeskyň atd.. Celkově to tam hodnotím kladně, sestřičky byly hodně fajn, chodí se do školy, kde je o něco mírnější tempo co si pamatuju ale víceméně funguje jak normální škola. Jídla byla taky dobrá. Návštěvy o víkendu, v sobotu byl myslím nějaký generální úklid, převlékání povlečení apod. Odpoledne odpolední klid, kdy člověk musel jen odpočívat protože se potom měřila teplota preventivně. Je to hodně let ale pracovně jsem tam nedávno byl a ještě jsem nějaký sestřičky poznal, vybavuju si jen takový nějaký momenty, co se mi teď mihly hlavou, na konkrétnější otázky bych si asi rozpomněl víc. Teď se otevřel fungl nový areál léčebny, takže pevně věřím, že to bude ještě o kapku lepší ale jako dítě jsem nějaký negativa ani nepozoroval.

• Citovat
  • Upravit
34
24.2.23 09:24

Ta tma. Úplně vidím jak malá ječí když zhasnou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
24.2.23 15:06

@Marcela 84 Věkové rozmezí je hodně velké, jsou tam děcka fakt malý a co si pamatuji, tak to všichni zvládají a kdyby ne, tak určitě ví co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí