Pohlavek ve školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3745
20.2.23 12:32

Pohlavek ve školce

Přeji všem pěkný den.
Dnes jsem vedla dceru ve školce do třídy, i když jsem před vstupem do třídy zaklepala na dveře, tak si učitelka nevšimla, že tam jsem a viděla jsem, jak dala jedné holčičce pohlavek zezadu. Mam z toho vnitřně hodně nepříjemný pocit - děje se tohle i u vás ve školce? Já měla za to, že fyzické tresty jsou nepřípustné.. Mate někdo podobnou zkušenost? Vážně zvažuji změnu školky, tak ať mám představu, jak to chodí jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76005
20.2.23 12:33
@Beckyttine5 píše:
Přeji všem pěkný den.
Dnes jsem vedla dceru ve školce do třídy, i když jsem před vstupem do třídy zaklepala na dveře, tak si učitelka nevšimla, že tam jsem a viděla jsem, jak dala jedné holčičce pohlavek zezadu. Mam z toho vnitřně hodně nepříjemný pocit - děje se tohle i u vás ve školce? Já měla za to, že fyzické tresty jsou nepřípustné.. Mate někdo podobnou zkušenost? Vážně zvažuji změnu školky, tak ať mám představu, jak to chodí jinde.

a proč jsi učitelce nic neřekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.2.23 12:37
@stinga píše:
a proč jsi učitelce nic neřekla?

Byla jsem v šoku a ona ještě možná ve větším, když pak viděla, že jsem to viděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
20.2.23 12:40

Sla bych rovnou k reditelce.

• Citovat
  • Upravit
21978
20.2.23 12:41
@Beckyttine5 píše:
Přeji všem pěkný den.
Dnes jsem vedla dceru ve školce do třídy, i když jsem před vstupem do třídy zaklepala na dveře, tak si učitelka nevšimla, že tam jsem a viděla jsem, jak dala jedné holčičce pohlavek zezadu. Mam z toho vnitřně hodně nepříjemný pocit - děje se tohle i u vás ve školce? Já měla za to, že fyzické tresty jsou nepřípustné.. Mate někdo podobnou zkušenost? Vážně zvažuji změnu školky, tak ať mám představu, jak to chodí jinde.

Samozřejmě, že fyzické tresty jsou nepřípustné a to úplně všude - nechápu, proč se na to ptáš, když to dobře víš.

Potřebuješ si zanadávat? ;) To jsi měla udělat ihned v té školce - bez nadávání samozřejmě, ale důrazně se ozvat, i když nešlo o tvoje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.2.23 12:44

Ředitelka tam dnes nebyla, já to prostě potřebuji nějak vstřebat, nechtěla jsem jednat nějak ukvapeně.. K mé dceři se tam všichni chovají moc pěkně, protože ona je vždy vzorná a bezproblémová. Ale mladší syn je hodně živý a celkem náročný na trpělivost, tak se obávám, aby nebyl dalším obětním beránkem, měl nastupovat v dubnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.2.23 12:46

@Beckyttine5 já bych to řešila příště s ředitelkou, že jsi toto viděla a znepokojilo tě to (to je přece pochopitelné, učitelka by si to neměla dovolit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.2.23 12:47
@BohunkaP píše:
Samozřejmě, že fyzické tresty jsou nepřípustné a to úplně všude - nechápu, proč se na to ptáš, když to dobře víš.Potřebuješ si zanadávat? ;) To jsi měla udělat ihned v té školce - bez nadávání samozřejmě, ale důrazně se ozvat, i když nešlo o tvoje dítě.

Nechci si zanadávat, partner mi řekl, že tam syna dáme, že je to v pohodě, že děti potřebuji mantinely, a že žádný pohlavek ještě nikomu neublížil, a že přehanim, když to vůbec řeším.. tak budu ráda za názory ostatních, zda se s tímto taky setkali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.2.23 12:48
@Beckyttine5 píše:
Byla jsem v šoku a ona ještě možná ve větším, když pak viděla, že jsem to viděla..

Tak bych se jí zeptala zítra. A vyjádřila se v tom smyslu, co muselo to dítě provést poránu, ze dostalo záhlavec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.2.23 12:49
@JuicyLucy píše:
@Beckyttine5 já bych to řešila příště s ředitelkou, že jsi toto viděla a znepokojilo tě to (to je přece pochopitelné, učitelka by si to neměla dovolit)

Než bych šla žalovat, zeptala bych se učky. Ona ji možná sama vyhledá, aby se ospravedlnila, když si všimla, že ji zakladatelka viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.2.23 12:51
@Russet píše:
Tak bych se jí zeptala zítra. A vyjádřila se v tom smyslu, co muselo to dítě provést poránu, ze dostalo záhlavec :nevim:

Děti seděly u stolu a ta holčička prý nějak rypala do těch ostatních dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29992
20.2.23 12:51
@Beckyttine5 píše:
Přeji všem pěkný den.

Jako malý sem taky parkrat koupil pohlavek ve skolce a nikdy to neřekl :). Rodiče se pak divili proč najednou nechci chodit do školky. Tudíž řešit ihned, pokud si to viděla a nejlíp s vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.2.23 12:54

Ta holčička je obecně taková živější, není to princezna, co by seděla v koutě, je to spíše takový rošťák, takže je mi jasné, že to s ní mají náročnější, ale pohlavkem by se to podle mě řešit nemělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
20.2.23 12:56
@JuicyLucy píše:

No já se nedivím, že nikdo nechce učit, natož v MŠ, když se řeší s vedením každá kravina. Za chvílí nám ta smráďata budou skákat po hlavě, když se na ně člověk nemůže ani škaredě podívat. Holka dloubala do jiných dětí, dostala záhlavec. Předpokládám že se jí hlava neotočila kousavým dozadu, že byl spíš symbolický. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
20.2.23 12:58
@Zabatko píše:
No já se nedivím, že nikdo nechce učit, natož v MŠ, když se řeší s vedením každá kravina. Za chvílí nám ta smráďata budou skákat po hlavě, když se na ně člověk nemůže ani škaredě podívat. Holka dloubala do jiných dětí, dostala záhlavec. Předpokládám že se jí hlava neotočila kousavým dozadu, že byl spíš symbolický. :nevim:

A co se nauci tim, ze nesmi do ostatnich dloubat, ale pohlavek je normalni? Vzdyt to nema. logiku, to dite si z toho nic nevezme..to dite ma pochopit, ze agresivita, bouchani do nekoho apod. je spatny a tim, ze sama dostane se to fakt nenauci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí