Osvědčená hračka pro ročního chlapečka

117
14.12.23 12:30

Osvědčená hračka pro ročního chlapečka

Dobrý den, máte nějaký typ na hračku pro ročního syna k Vánocům? Koukám po různých interaktivních kostkách, balónkových dráhách apod. Ono ho teď samozřejmě baví nejvíc si hrát s něčím, co používáme my, takže by byl asi nejvíc nadšený z obracečky a kastrólu:)) Ale přece jenom bychom rádi i nějaké hračky, i kvůli staršímu synovi, ať nekouká, co to dostal brácha za blbosti:). Jinak po starším už máme dětskou kuchyňku, hopsadlo, kostky dřevěné…Budu ráda za typy, co se osvědčilo vám, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
14.12.23 12:34

U nás je nejlepší hračka kladivo ze zatloukačky :) V podstatě s ním chodí skoro celý den a všechno musí dělat levou rukou, protože kladivo z pravé nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
14.12.23 12:35

Naše mládě milovalo tlačítkové věci - dětský mobil, tablet třeba, hrající a jezdící mašinky - vsechno myslim od Fisher price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
14.12.23 12:42

Velká tatra, rozkrajovaci ovoce, magneticke rybičky. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
14.12.23 12:44

Každé dítě je asi jiné..u nás teď u ročního kluka vedou vařečky a hrnce…když mu jich pár vyndám sedí u toho klidne hodinu…nicméně rád i postrkuje před sebou auto a říká brm brm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
14.12.23 14:11

Zatloukacka je super věc. U ročního ale jinak považuji za nejlepší hračky to, co baví maminku - takže si vyber nějakou hračku, se kterou si s nim vydrzis dlouho hrát, a to se mu bude libit stoprocentně ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
14.12.23 14:46

Prasátko od fisherprice, jak se do něj dávají peníze. To bavilo i moje školní děti a mě taky. Je docela velké, dělá krásně zvuky, které nikoho nedělají. Za mě skvělá hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí