Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, máte nějaký typ na hračku pro ročního syna k Vánocům? Koukám po různých interaktivních kostkách, balónkových dráhách apod. Ono ho teď samozřejmě baví nejvíc si hrát s něčím, co používáme my, takže by byl asi nejvíc nadšený z obracečky a kastrólu:)) Ale přece jenom bychom rádi i nějaké hračky, i kvůli staršímu synovi, ať nekouká, co to dostal brácha za blbosti:). Jinak po starším už máme dětskou kuchyňku, hopsadlo, kostky dřevěné…Budu ráda za typy, co se osvědčilo vám, děkuji!
U nás je nejlepší hračka kladivo ze zatloukačky
V podstatě s ním chodí skoro celý den a všechno musí dělat levou rukou, protože kladivo z pravé nepustí.
Naše mládě milovalo tlačítkové věci - dětský mobil, tablet třeba, hrající a jezdící mašinky - vsechno myslim od Fisher price
Každé dítě je asi jiné..u nás teď u ročního kluka vedou vařečky a hrnce…když mu jich pár vyndám sedí u toho klidne hodinu…nicméně rád i postrkuje před sebou auto a říká brm brm…
Zatloukacka je super věc. U ročního ale jinak považuji za nejlepší hračky to, co baví maminku - takže si vyber nějakou hračku, se kterou si s nim vydrzis dlouho hrát, a to se mu bude libit stoprocentně
![]()
Prasátko od fisherprice, jak se do něj dávají peníze. To bavilo i moje školní děti a mě taky. Je docela velké, dělá krásně zvuky, které nikoho nedělají. Za mě skvělá hračka.