Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, vy co mate elekticke autíčko, prosím jaké mate a s jakým jste spoko? Děkuji
Já jsem čistě elektriku neměla ale měla jsem hybrida Toyotu Yaris 1.5 rok 2018 ale letos jsem se jej zbavila, z čistě pragmatického důvodu, abych nemusela časem řešit výměnu baterie. Do čisté elektriky bych asi neměla odvahu jít.
Ale byla jsem s ním naprosto spokojená a nepokazilo se během 4 let vůbec nic, jen se jezdilo na běžné prohlídky, výborná spotřeba, pohodlí a i se mi líbilo vzhledově.
@Sova zMedvidkaPu píše:
Já jsem čistě elektriku neměla ale měla jsem hybrida Toyotu Yaris 1.5 rok 2018 ale letos jsem se jej zbavila, z čistě pragmatického důvodu, abych nemusela časem řešit výměnu baterie. Do čisté elektriky bych asi neměla odvahu jít.
Ale byla jsem s ním naprosto spokojená a nepokazilo se během 4 let vůbec nic, jen se jezdilo na běžné prohlídky, výborná spotřeba, pohodlí a i se mi líbilo vzhledově.
Sekce Hračky
![]()
@Tarena píše:
Sekce Hračky![]()
![]()
Dospělý člověk nemůže mít auto jako hračku? ![]()
@Xxxbell píše:
Myslela jsem pro děti 😀
Jééé…promiň byla noc, já ospalá a na sekci nekoukala ![]()
Doufám, že mi nikdo dneska nenasype zrní pod sklo, to bych měla určitě otřes mozku ![]()
Abych to napravila, dcerka je trochu víc povahou motoristka, jako já a tak chtěla autíčko na dálkové ovládání, bylo to loni. Koupila jsem jí Bleska McQeena od DickieToys, vydrželo 2 měsíce než v něm začaly přeskakovat ozubená kolečka ale to je možná hrubším zacházením od naší malé. Po tom jsem zakoupila kaskadérské autíčko v levném obchodě Action, to má velká kola a je z obou stran stejné, umí se převracet a provádět různé kousky ale to domů nedoporučuji. Rámus omlácené rohy nábytku a my všichni včetně našeho pejska to auto nesnášíme a různě ho schováváme. ![]()
Jen malá je spokojená ![]()
@Sova zMedvidkaPu píše:
Jééé…promiň byla noc, já ospalá a na sekci nekoukala
Doufám, že mi nikdo dneska nenasype zrní pod sklo, to bych měla určitě otřes mozkuAbych to napravila, dcerka je trochu víc povahou motoristka, jako já a tak chtěla autíčko na dálkové ovládání, bylo to loni. Koupila jsem jí Bleska McQeena od DickieToys, vydrželo 2 měsíce než v něm začaly přeskakovat ozubená kolečka ale to je možná hrubším zacházením od naší malé. Po tom jsem zakoupila kaskadérské autíčko v levném obchodě Action, to má velká kola a je z obou stran stejné, umí se převracet a provádět různé kousky ale to domů nedoporučuji. Rámus omlácené rohy nábytku a my všichni včetně našeho pejska to auto nesnášíme a různě ho schováváme.
Jen malá je spokojená
Ona mysli auticko, ve kterem dite sedi a ridi ![]()
Ale blizis se ![]()
@Tarena píše:
Ona mysli auticko, ve kterem dite sedi a ridi
Ale blizis se
Kurnikšopa…dneska jsem dutá ale já to dám, se vyjádřit k tématu správně
Tak k tomu nemám nic, takže vlastně nedám, protože tohle nemáme a nikdo ze známých taky ne, jen jsem to viděla u jiných. Odcházím a už nepřijdu ![]()
@Sova zMedvidkaPu píše:
Kurnikšopa…dneska jsem dutá ale já to dám, se vyjádřit k tématu správněTak k tomu nemám nic, takže vlastně nedám, protože tohle nemáme a nikdo ze známých taky ne, jen jsem to viděla u jiných. Odcházím a už nepřijdu
Treba se pletu ja. Ale je to fajn diskuze. ![]()
Nechod. Recenze na ovladaci auta je dobra ![]()