Elektrické autíčko - které máte?

195
5.12.23 23:54

Elektrické autíčko které mate?

Ahoj, vy co mate elekticke autíčko, prosím jaké mate a s jakým jste spoko? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.12.23 01:20

Já jsem čistě elektriku neměla ale měla jsem hybrida Toyotu Yaris 1.5 rok 2018 ale letos jsem se jej zbavila, z čistě pragmatického důvodu, abych nemusela časem řešit výměnu baterie. Do čisté elektriky bych asi neměla odvahu jít.
Ale byla jsem s ním naprosto spokojená a nepokazilo se během 4 let vůbec nic, jen se jezdilo na běžné prohlídky, výborná spotřeba, pohodlí a i se mi líbilo vzhledově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
6.12.23 06:48

Tesla Y. Naprostá spokojenost a všem doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
6.12.23 06:50
@Sova zMedvidkaPu píše:
Já jsem čistě elektriku neměla ale měla jsem hybrida Toyotu Yaris 1.5 rok 2018 ale letos jsem se jej zbavila, z čistě pragmatického důvodu, abych nemusela časem řešit výměnu baterie. Do čisté elektriky bych asi neměla odvahu jít.
Ale byla jsem s ním naprosto spokojená a nepokazilo se během 4 let vůbec nic, jen se jezdilo na běžné prohlídky, výborná spotřeba, pohodlí a i se mi líbilo vzhledově.

Sekce Hračky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
6.12.23 06:52
@Tarena píše:
Sekce Hračky :lol: :lol: :lol:

Dospělý člověk nemůže mít auto jako hračku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.12.23 08:31

Myslela jsem pro děti 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.23 08:55
@Xxxbell píše:
Myslela jsem pro děti 😀

Jééé…promiň byla noc, já ospalá a na sekci nekoukala :oops:
Doufám, že mi nikdo dneska nenasype zrní pod sklo, to bych měla určitě otřes mozku :mrgreen:

Abych to napravila, dcerka je trochu víc povahou motoristka, jako já a tak chtěla autíčko na dálkové ovládání, bylo to loni. Koupila jsem jí Bleska McQeena od DickieToys, vydrželo 2 měsíce než v něm začaly přeskakovat ozubená kolečka ale to je možná hrubším zacházením od naší malé. Po tom jsem zakoupila kaskadérské autíčko v levném obchodě Action, to má velká kola a je z obou stran stejné, umí se převracet a provádět různé kousky ale to domů nedoporučuji. Rámus omlácené rohy nábytku a my všichni včetně našeho pejska to auto nesnášíme a různě ho schováváme. :zed:
Jen malá je spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
6.12.23 09:21
@Sova zMedvidkaPu píše:
Jééé…promiň byla noc, já ospalá a na sekci nekoukala :oops:
Doufám, že mi nikdo dneska nenasype zrní pod sklo, to bych měla určitě otřes mozku :mrgreen:Abych to napravila, dcerka je trochu víc povahou motoristka, jako já a tak chtěla autíčko na dálkové ovládání, bylo to loni. Koupila jsem jí Bleska McQeena od DickieToys, vydrželo 2 měsíce než v něm začaly přeskakovat ozubená kolečka ale to je možná hrubším zacházením od naší malé. Po tom jsem zakoupila kaskadérské autíčko v levném obchodě Action, to má velká kola a je z obou stran stejné, umí se převracet a provádět různé kousky ale to domů nedoporučuji. Rámus omlácené rohy nábytku a my všichni včetně našeho pejska to auto nesnášíme a různě ho schováváme. :zed:
Jen malá je spokojená :lol:

Ona mysli auticko, ve kterem dite sedi a ridi :mrgreen:
Ale blizis se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.23 09:31
@Tarena píše:
Ona mysli auticko, ve kterem dite sedi a ridi :mrgreen:
Ale blizis se :lol:

Kurnikšopa…dneska jsem dutá ale já to dám, se vyjádřit k tématu správně :lol: Tak k tomu nemám nic, takže vlastně nedám, protože tohle nemáme a nikdo ze známých taky ne, jen jsem to viděla u jiných. Odcházím a už nepřijdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10881
6.12.23 09:42
@Sova zMedvidkaPu píše:
Kurnikšopa…dneska jsem dutá ale já to dám, se vyjádřit k tématu správně :lol: Tak k tomu nemám nic, takže vlastně nedám, protože tohle nemáme a nikdo ze známých taky ne, jen jsem to viděla u jiných. Odcházím a už nepřijdu :mrgreen:

Treba se pletu ja. Ale je to fajn diskuze. :mrgreen:
Nechod. Recenze na ovladaci auta je dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí