Osvědčená práce na doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Osvědčená práce na doma
Ahoj
Podnikání nám přes zimu moc nejde, tak hledám jak trochu oživit náš rozpočet. Mám jednu brigádu a ještě bych chtěla něco na doma. Něco jako skládání obálek nebo něco takového. Nemáte nějakou firmu se kterou máte zkušenosti? Na internetu jsem zatím narazila na samej podvod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tečička píše:
AhojPodnikání nám přes zimu moc nejde, tak hledám jak trochu oživit náš rozpočet. Mám jednu brigádu a ještě bych chtěla něco na doma. Něco jako skládání obálek nebo něco takového. Nemáte nějakou firmu se kterou máte zkušenosti? Na internetu jsem zatím narazila na samej podvod…
Také bych něco takového uvítala, ale bohužel, zatim samej podvod a nic z toho ![]()
- Citovat
- Upravit
Myslim, že v dnešní době na něco dobrého natrefit je fakt zázrak… zatím jsem taky natrefila jen na ty šmejdy, co chtěj poslat peníze do začátku a že ti pak něco pošlou na práci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud umíte něco o něco lépe než ostatní, tak doučovat. Je to doma, v teple, práce pěkná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem přemýšlela, že bychom nějak mohli s přítelem pomáhat dělat absolvenský práce v oboru zahradnictví, pěstování a tak, ale nevím jak to formulovat, jestli se to dá dělat a jak je to finančně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.. prací z domu se věnuji už asi rok, hledala jsem, zkoušela, někdy jsem peníze dostala, někdy ne.. záleží o jakou firmu se jedná a taky jaký máte tým, jestli jste v tom sama, nebo ne.. dělám AVON, DEDRU atd, ale ze zkušenosti vím, že už to nikdo nechce, každý kdo pobírá svou Avon Lady nebo Dedrušku našel.. trošku jsem pátrala a učila se narazila jsem na super lidi, co si vydělávají na netu desítky tisíc měsíčně.. jo pozor, není to tak, že vás lanařím, že tyto peníze můžete mít hnedka taky, to ne, to jsou lidi, co se tím zabývají i několik let. Pak taky je tady typická reakce na to co já nabízím, že je to „letadlo“..
Letadlo a MLM se celkem nešťastně slučuje k sobě ale ve skutečnosti to nemá spolu co dělat.. Pro objasnění. Letadlo je založeno tak, že je nějaká vstupní investice, a rekrutujete pod sebe další a další lidi.. ve skutečnosti ale jediný kdo vydělá je ten uplně na vrchu, protože neexistuje žádný produkt, nebo služba, která se dostává ke konečnému zákazníkovi, který si produkt koupí (právě tak slavné plnění obálek, kompletace tužek apod - platíte, a materiál často ani nedostanete, a nebo nedostanete peníze). MLM systém používají dneska už lukrativní firmy (dokonce i AVON a DEDRA).. známe ho pod pojmem „pyramida“.. ok, co je pro a proti… pro je určitě možnost osobně a finančně růst, poznáte svoje možnosti a své hranice, priority.. no a proti je samozřejmě to, že proto aby jste začali vydělávat musíte na sobě zamakat, otočit trošku myšlení a na celou věc se podívat jinak..
takže jestli můžu radit, pokud hledáte přivýdělek, najděte si slušnou firmu, nejlépe takovou, která vám veškeré informace hned na vyžádání poskytne, a také si najděte leadera, který vás nehodí do moře, ale pomůže a můžete se na něj spolehnout. Takže držím palečky jděte do toho po hlavě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkullinka píše:
Ahoj holky.. prací z domu se věnuji už asi rok, hledala jsem, zkoušela, někdy jsem peníze dostala, někdy ne.. záleží o jakou firmu se jedná a taky jaký máte tým, jestli jste v tom sama, nebo ne.. dělám AVON, DEDRU atd, ale ze zkušenosti vím, že už to nikdo nechce, každý kdo pobírá svou Avon Lady nebo Dedrušku našel.. trošku jsem pátrala a učila se narazila jsem na super lidi, co si vydělávají na netu desítky tisíc měsíčně.. jo pozor, není to tak, že vás lanařím, že tyto peníze můžete mít hnedka taky, to ne, to jsou lidi, co se tím zabývají i několik let. Pak taky je tady typická reakce na to co já nabízím, že je to „letadlo“..Letadlo a MLM se celkem nešťastně slučuje k sobě ale ve skutečnosti to nemá spolu co dělat.. Pro objasnění. Letadlo je založeno tak, že je nějaká vstupní investice, a rekrutujete pod sebe další a další lidi.. ve skutečnosti ale jediný kdo vydělá je ten uplně na vrchu, protože neexistuje žádný produkt, nebo služba, která se dostává ke konečnému zákazníkovi, který si produkt koupí (právě tak slavné plnění obálek, kompletace tužek apod - platíte, a materiál často ani nedostanete, a nebo nedostanete peníze). MLM systém používají dneska už lukrativní firmy (dokonce i AVON a DEDRA).. známe ho pod pojmem „pyramida“.. ok, co je pro a proti… pro je určitě možnost osobně a finančně růst, poznáte svoje možnosti a své hranice, priority.. no a proti je samozřejmě to, že proto aby jste začali vydělávat musíte na sobě zamakat, otočit trošku myšlení a na celou věc se podívat jinak..
takže jestli můžu radit, pokud hledáte přivýdělek, najděte si slušnou firmu, nejlépe takovou, která vám veškeré informace hned na vyžádání poskytne, a také si najděte leadera, který vás nehodí do moře, ale pomůže a můžete se na něj spolehnout. Takže držím palečky jděte do toho po hlavě
A muzu se zeptat, o co presne jde? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prace doma
Existuje firma apool. Ma pobočky napr. Ve slavonicich i jinde a 100to neni podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit