Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme v obýváku jedno stropní světlo, čtverec cca.30×30cm a lampičku v rohu. Co zapuštěné bodovky? Ty máme v kuchyni (úzká nudle) a spokojenost.
Nad jídelním stolem mám lustr s pěti ledkami, je posunutý dost nízko nad stolem, tak aby bylo jasný, že jej doplňuje. (kdybych to otočila, vypadá jako svícen) Naproti jídelnímu stolu mám pověšenou knihovnu a na ni jsem dodělala led osvětlení polic. Nad stolkem u sedačky je primární lustr, visící, velký, dominantní je to taková koule s teplým světlem. Naproti sedačce vedle tv je lampa, svítí velmi jasně. Za tím mám kuchyni. Ta je osvětlená celá led páskem, na stopě je lustr jen u stropu má tři ramena a na každém dvě žárovky (potřebovala jsem, aby to trošku zabralo prostor a bylo nenápadné), další osvětlení je u odsavače par.
Mame systém hue od phillips - můžeš si ruzne nastavovat intenzitu a barvu světla podle potřeby. Bohatě nam stačí jedno velké stropní světlo v obýváku, jedno menší v kuchyni a pak ledky na kuchyňské lince.
@kecalena píše:
Holky, jaká máte doma svítidla v obýváku propojeném s kuchyní? V obýváku mám 4 a v kuchyni 2+1(jidelní stůl) vývody na svítidla…tak uvažuji o něčem jednodušším, což pak podtrhnu osvětlením jídelního stolu… Ale co? Koláče, čtverce? Prosím o radu, doporučení, obrázek, díky
Ahoj.
Pošli fotku, jak to máte dispozičně rozložené. ![]()