Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud myslíš příspěvky např. na očkování,tak na to mají 3 týdny a nám vše v tom termínu přišlo.
Nám řekli, že do měsíce a příspěvek se dá vyzvednout i v hotovosti na všech pobočkách VZP ![]()
Když jsem si to nechala poslat na účet tak to poslali v termínu.
Nedávno jsem tam byla dát papíry na příspěvek na očkování co měl Kubča a paní mi řekla, že se to dá vyzvednout na pokladně hned v hotovosti takže jsem měla penízky hned. ![]()
Pokud máš pojišťovnu 222 nebo 205 tak jim dej čas, protože mají ze sebou po sloučení co dělat. Dřív mi to proplatili do týdne, teď taky čekám a zatím nic.
my máme ozp ..amaj na to 60 dní a vždy nám do dvou mesícu vše přišlo
mám pojišťovnu ministerstva vnitra - v pondělí jsem jim to tam dala, v pátek jsem měla peníze na účtu ![]()
Dobrý den mám dotaz. No nevím jak začít. S mim přítelem jsme už 9 měsíců spolu a od prosince 2015 se snažíme o miminko. A v sobotu mi říkal ohledně měsíčku atd. Používám tampony přes den i noc a říkal že těmi tampóny můžu zatěžovat dělohu těmi tampónama je možné i v tomto případě byt neplodná nebo jak se to říká? Děkuji za rady.
chci se jen optat jak dlouho trvá než pojištovna prpóplati učtenky odevzdane v zaři na pojištovně měli pry něco s databazi mam to poslane na učet ale pořád nic ví někdo jak to muže dlouho trvat