Otázka pro řidičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
15.7.13 11:28

tady je jeden článeček: najdete tam nějaké statistické údaje:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.7.13 11:29
@Gloci píše:
Nejsem pro vozit dítě na sedačce spolujezdce, ale chci malého povozit u nás na vesnici na takové boční cestě kde skoro nikdo nejezdí.

povoz, ptala jsem se chlapa, říkal, že omezení opravdu není, jen odpovídající sedačka a posuň ho dozadu kvůli airbagu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.13 11:29

Ano, může.

Instruktorka v autoškole.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.7.13 11:30
@Baba píše: :mrgreen:
Loll měla pravdu :D

jj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
15.7.13 11:33

No tak to shrnu. Nektere moc rozumu nepobrali, ze. A meli by vratit ridicak.
V zadrznym systemu proty hloupejsi v autosedcca muze dite sedet v predu. V pripade vajicka musi byt vyplej airbag.
No neketre tomu opravdu nasadili korunu tou vyskou 160,155 :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.7.13 11:39
@kattkka píše:
V zadrznym systemu proty hloupejsi v autosedcca muze dite sedet v predu. V pripade vajicka musi byt vyplej airbag.
No neketre tomu opravdu nasadili korunu tou vyskou 160,155 :potlesk:.

Nebo věkem od tří let… :| :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.13 11:40

@Loll jestli uz mas 36kg tak sedacku mit nemusis :mrgreen:

@Jasněnkaa píše:
tj, nesmí bez sedačky. Nevím kdy bylo za tebe :lol: ale za mě nebyli ani sedačky, takže jsme musely sedět vzadu :lol:

Za me tam nebyli ani pas takte nejlepsi bylo stat mezi prednima sedackama :D o co vsechno dneska deti neprijdou :P
I kdyz jak sleduju obcas na silnicich jenom nektere :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
15.7.13 11:43
@kattkka píše:
No neketre tomu opravdu nasadili korunu tou vyskou 160,155 :potlesk:.

njn, každý nemůže být tak chytrý, jako ty. A ono to tak opravdu bylo, takže klid ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.7.13 11:48
@quinny píše:
@Loll jestli uz mas 36kg tak sedacku mit nemusis :mrgreen:Za me tam nebyli ani pastakte nejlepsi bylo stat mezi prednima sedackama :D o co vsechno dneska deti neprijdou :P
I kdyz jak sleduju obcas na silnicich jenom nektere :oops:

jo a strejda měl nějakou dodávku, normálně pěti místný, a vzadu velký prostor, a my jako haranti tam měli matrace nebo deky, už nevím, a hrály jsme tam za jízdy karty, mrňata tam chrápali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16365
15.7.13 11:48
@kjhui píše:
není, je to podle statistiky..

nj jenze ta statistika bude hooodne zkreslena. Ona zadni sedadla budou na tom vzdycky lip protize jsou mnohdy neobsazena. A logicky kdyz tam nikdo nesedi nemuze se zranit a to uz tu statistiku trosku meni ze :P

@Baba píše:
Není k tomu nějaká statistika? :think: Není to jen to tradovaný mýtus?
Dítě bych klidně dopředu dala, stejně mnohem víc záleží na řidiči, než na tom, kde kdo sedí. Proto tchán naše dítě nikdy nevezl.
:pankac: :pankac: :pankac:
@rajada píše:
Od 3 let může sedět dítě na sedadle spolujezdce, ale musíš mít vypnutý airbag.
@Baba píše: :mrgreen:
Loll měla pravdu :D

A jak velikou :mrgreen: :mrgreen:

@rajada píše:
@Baba
My se to teď učili v autoškole, ale zkoušky jsem ještě nedělala, tak si to možná pamatuju blbě. Možná je to tak, že vyplý airbag musí být jen u vajíčka a u ostatních může být zaplý, ale sedačka co nejvíc vzadu. Ruku do ohně za svoje tvrzení nedám, ale bylo to to první, co mě napadlo, když jsem si přečetla ten dotaz :D

Mozna vzdy prvni co Te napadne nebude to nej :zed:
A na ty zkousky se radsi nauc..spis teda obecne se to nauc, aby tvoje pocinani na silnici nerozsirovalo ty statistiky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
15.7.13 11:51

@Jasněnkaa Jojo,kde ty zlaté časy jsou :pankac: Udělat to strejda v dnešní době, tak bručí za přížema nejmínˇ na 10 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.13 11:54
@ivulka píše:
tady je jeden článeček: najdete tam nějaké statistické údaje:

jj to je ono ta statistika bude vzdy tak trochu o nicem protoze se srovnva nesrovnatelne.ale je to tam pekne popsane :mavam:

@monca114 píše:
njn, každý nemůže být tak chytrý, jako ty. A ono to tak opravdu bylo, takže klid ;)

A taky se driv zilo v jeskyni…to je tedy argument :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.13 11:56
@Jasněnkaa píše:
jo a strejda měl nějakou dodávku, normálně pěti místný, a vzadu velký prostor, a my jako haranti tam měli matrace nebo deky, už nevím, a hrály jsme tam za jízdy karty, mrňata tam chrápali :mrgreen:

teeda to byl nekdo king :P :lol:
Takovej luxus jsme tedy nemeli jsme si museli vystacit se zadnima sedackama ale spalo se tam krasne pekne polstarek a decka kdyz tam byl clovek sam ve dvou uz to bylo teda horsi no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.7.13 11:57

@Křížek1 neverim ze to vubec nekdo kontroluje :zed: vidam tolik nepripoutanych deti, vajicka po smeru jizdy a podobne zhovadilosti ze mi proste pripada ze to v tyhle zemi nikdo neresi :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.7.13 12:00

@quinny
jéé, to je toho, tak jsem to napsala blbě, no :)) Do zkoušek mám ještě daleko a co se týče těch 3 let, fakt nám to takto říkali (ještě jsem si radostně pro sebe řekla, že za rok už můžem :-D), ale třeba se zrovna paní taky ten den blbě vyspala a řekla hovadinu, aniž by se opravila. Jinak ten věk 3 let byl myšlen samozřejmě v autosedačce, ne že si tam posadím tříleťáka bez sedačky, ale že prostě děcka do té doby by tam vůbec neměly sedět. Ze své hlavy to nemám, to fakt ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí