Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Žensky, potřebuju poradit, jakej kočarek se vejde do peugeotu 206,jestli se tam teda nějakej vejde.
Ahoj, máme renault clio a kočárek mutsy transporter a je krásně skladný. Musíme teda oddělávat zadní kolečka, ale to je otázka chvilky.
Vejde ![]()
Ale mnusíš ho rozložit, no.
Mám Camarelo Q10 - kola do kufru a korbu na zadní sedačku - prostrčí vrchem zadní sedačky a měla jsem vyndané to zadní plato.
Prcka jsem vozila vpředu.
Když jsem ho šla kupovat, tak říkám paní prodavačce, koupím si ho, jedině, když se mi vejde do auta
takže jsem ho vyzkoušela a pak koupila ![]()
Měla jsem X-landera XA a sundavala všechny kolečka a korbu na zadní sedadlo. Šlo to rychle, je to o zvyk.
A udělali jsme to stejně jak @Lenka512 . Došli jsme do obchodu a prodavačka nám nabízela co by se tam mělo vejít a ten co se nám líbil jsme vyzkoušeli a nekecala.
My teda vozíme korbu na předním sedadle a mimčo vzadu. A teď se sporťákem je to pohoda a vše je v kufru a ještě se tam vejdou o věci.
Ještě mě napadlo, pokud budeš dávat kočár do auta sama, koukej i na váhu. My máme jeden z těch lehčích a občas mám při nakládání co dělat.
Mám citroen c3 a vybírám kočárek, nakonec asi pořídím Camarelo Dakota Gold, konstrukce se do kufru vejde i s nesundanými koly (a to není nejmenší rozměr při složení) a korbu dovnitř auta. Ale hmotnost konstrukce 5kg (celý kočárek 10kg). Konstrukci unesu v jedné ruce. Doporučuju zajet k obchodu a vyzkoušet si to, taky jsem to tak udělala a nikde s tím neměli problém