Otec roku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.8.24 11:52

Otec roku

Ahoj holky, píšu spíš pro pobavení, ale zajímalo by mě, co „nejlepšího“ udělala váš partner a otec vašich dětí? U nás to bylo, když byl malej ještě v kočárku… dala jsem ho muži na hlídání, abych měla volné dopoledne. Šla jsem na nákup, vycházím z obchodu a vidím jak se z nedalekého kopce řítí kočárek směrem dolů a za ním beží asi 6 chlapů a chytají ho. Naštěstí chytli. Přítel se pak omlouval slovy „ani nevím jak, prostě najednou ujel“. :zed: Naštěstí to dobře dopadlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
15.8.24 12:00

No ta kráso :mrgreen: :hug: :zed:. Já takhle taky chtěla kočárek jedné mamince v zimě. Dočkala jsem se dost ošklivého a nepříjemného výrazu. Takže příště at si běží, koza.

Nějak nevím, chaotický sice je ale zatím nic divokého neproved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
15.8.24 12:03

Sla jsem si sednout s kamaradkami a manzel hlidal deti. Kdyz jsem v cca 20 hodin prisla domu, cekala me tato scena:

• na zemi hovno
  • rozmotana cela role kuchynskych uterek
  • rozbite plato vajec
  • rozbity muj notebook (polity a cely nakrivo)

Nevim, co se doma delo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8616
15.8.24 12:13

Já jsem teď byla na víkend pryč a manžel ostříhal syna… No ještě, že ne dceru :mrgreen: ale syn má světlý vlasy, vzal mu to hodně na krátko, vypadá teď jak plesatej, navic mu to chtel udelat do ztracena, no uchvatne se mu to povedlo… manžel říkal, že „on chtel“. Tak poté, co mě málem šlehlo, jsem mu to poupravila (co šlo na tech par mm) a vypadá vcelku dobře, než půjde do školy, tak to trochu poporoste a manžel má zakázáno kohokoliv stříhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
15.8.24 12:47

Můj kamarád jednou zapomněl dítě v kočárku před obchodem. Vzpomněl si až doma, když nachystal jídlo, co měl od manželky pro dítě připravené, a nebylo koho krmit. Dítě teda spalo jako dudek, ale kolem kočáru se už začaly srocovat davy… :mrgreen: Myslím, že se ženě dodnes nepřiznal, už je to asi 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
15.8.24 13:31
@lucad77 píše: Více

TO se stalo kolegyni. Domu došla s jedním dítětem a pocitem, že něco chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí