Otec u porodu Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
11.5.12 18:49

Otec u porodu Pardubice

Zdravím,

chtěla jsem se optat, jaké máte zkušenosti s otcem u porodu v Pardubické nemocnici.

Čekáme s přítelem prvního drobečka (začátek června), moc se těšíme a přítel chce jít k porodu, já jsem za to ráda, že na to všechno neznámé nebudu alespoň sama :)

Jen jsem se chtěla zeptat, jak to tam s těma tatínkama probíhá??
Někde jsem četla, že jako ho pošlou domů a pak ho zavolají, kdy má přijet, ale nemusí se to vždycky stihnout…to mi příjde dost blbý ne?? :think:

Ale byl to příspěvěk z roku 2007, tak doufám, že už se to změnilo a může se mnou být už od začátku …

Díky moc za info :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
11.5.12 19:08

Rodila jsem v roce 2010,tatinek byl u porodu,letos jej chci taky,az budu rodit a tatinek samozrejme taky. Pred dvema rokama ale to byl rychly porod,takze jej nikam neposilali,jen cekal asi hodinu na chodbe a nevedel co se deje,nez me vysetrili a sepsali vse potrebne. Pote jej zavolali k porodu,zadny problem. Ale I kdyby byl porod hodne pomaly,tak urcite by volali s predstihem,aby to tatinek stihl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 20:02

Rodila jsem v listopadu 2011, tatínek u porodu.
Na příjem jsem šla sama, sepsali jsem papíry, zavedli YAL a šla jsem si pro Toma, odvedli nás na porodní box, kde bylo i malé občerstvení, křeslo a stoleček.
Ukázali, jak mi má pomáhat a byli jsme tam v pohodě, sami..
A bylo to super, že tam byl :palec:

P.S. Domů neposílají, pokud je to k porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.5.12 20:09

Ahoj, rodila jsem 2011, příjezd 14, otevřená na 2cm, manžela domů neposílali, po příjmu jsem už byli pořád spolu, nejdřív na chodbě, pak na porodním sále až do konce, malej se narodil v 21:00. Jen jakožto prvorodiče jsme to moc nevychytali, ja byla po vytlačení malého mimo, ani jsem ho neviděla a pak ho odnesli, nikdo manželovi neřekl aby šel s nimi koukat na mytí a on se probral až v době, kdy už byl malý umytý a zabalený, sám od sebe šel pak za tou sestrou co ho odnesla, takže pokud vás personál nevybídne, tak být sám aktivní. Jinak tam byl velká podpora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 20:10

Tak s tím jsme problém neměli, přítel šel malého fotit hned, co se narodil, byl u měření a tak..a pak mi ho přivezl..A PA mu řekla, ať jde. Takže asi záleží jakej je personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková