Otec v nouzi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.3.20 12:50

@Markéta80
U otce pravidelně co 14dni o víkendu a nepravidelně přes týden záleží jak se s ní dá domluvit. Proč nechce? To nikdo neví. Zda se nám že je pod vlivem jejího přítele. Protože pokaždé se musí poradit zda k nám vůbec půjde. Otec se stará. Nedávno zjistil že matka už 2 roky neměla zaplacené odpady za syna. Teď jsme to platili my. Ze školky volali ze není zaplaceno… Je tam toho víc

• Citovat
  • Upravit
Pavlička
19.3.20 13:04

Tak meli byste myslet na chlapečka, v prvnim pripade a ne, na co je nekde zakon a neni zakon! Matka nechce a proc nechce? Kdyby uz predtim fungovaly vztahy v poradku, tak by se tomu nebranila. Takze zakladatelko, museli bychom vedet celou pravdu…tezko Ti nekdo muze radit…kdyz vzdycky kazdy napise jen pulku celeho pribehu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.20 13:16

@Pavlička
otec se stará o syna jak jen může, matka mu z nepochopitelných důvodu docela brání. Když se otec zeptá na informace ohledně syna vždy slyší jen nestarej se, trošku blbé si myslím. Na to aby otec za syna platil dluhy o kterých se dovídá od ostatních a né od ní na to jí je dobrý ale když by mohl hlídat syna v době kdy ona nemůže to ne, to je taky docela blbé. Nevím jaký má důvod k tomu aby odpírala otci syna. On se jí vždy snaží vyjít vstříc a ona mu hází klacky pod nohy.

• Citovat
  • Upravit
2165
19.3.20 14:10

Odvijela bych situaci, zda je u nahradniho taty spokojeny. Podle rozsudku ma jednou za 14.dni a tak to proste je. Hospitalizovana matka z duvodu rizikove tehotenstvi neni duvod se hasterit kdo bude mit dite. Dite je soucast i jejiho pritele. Operovala bych jen, kdyz bude dite u nahradniho tatinka ci strejdy nespokojene. V zajmu ditete a to ti rekne i OSPOD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81518
19.3.20 14:12
@migmina píše:
Odvijela bych situaci, zda je u nahradniho taty spokojeny. Podle rozsudku ma jednou za 14.dni a tak to proste je. Hospitalizovana matka z duvodu rizikove tehotenstvi neni duvod se hasterit kdo bude mit dite. Dite je soucast i jejiho pritele.Operovala bych jen, kdyz bude dite u nahradniho tatinka ci strejdy nespokojene. V zajmu ditete a to ti rekne i OSPOD
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 14:17

@migmina takže mi chcete říct že její nýnějši přítel má na syna větší právo než vlastni otec, protože otec ho má mít jen jednou za 14 dní?

• Citovat
  • Upravit
Pavlička
19.3.20 14:20

Zakladatelko, proste tohle je situace, do ktere vidi jen otec a matka…tahat do toho OSPOD, kdyz matka lezi v nemocnici kvuli rizikovemu tehotenstvi…nemyslim si, ze by to bylo vhodne. Ostatne ani Ty nevis duvod rozchodu rodicu chlapecka? Treba se chlap choval uplne jinak k prvni partnerce nez ted k Tobe…znam takove pripady…A matka z nejakeho duvodu jedna jak jedna…jak rikam, nemuzu soudit…kdyz nevime kde je pravda. Jen opakuji! Vyrid otci, at mysli na chlapecka! Pokud je mu dobre u partnera maminky, at ho tam necha. Neni duvod tomu 4 letemu nejak motat zase hlavu, ze si ho otec vezme najednou na delsi dobu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.20 14:27

Chlapec je zvyklý u nás být na delší dobu. Třeba když si maminka s přítelem vyrazí na hory nebo na dovolenou, nebo jinou zábavu tak to nevadí když je u nás…Ale jo máte pravdu, je těžké radit když o tom nevíte vše a to by bylo opravdu na dlouho. V případě delší hospitalizace se obrátíme na vhodné úřady.. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
41768
19.3.20 14:30
@Anonymní píše:
Chlapec je zvyklý u nás být na delší dobu. Třeba když si maminka s přítelem vyrazí na hory nebo na dovolenou, nebo jinou zábavu tak to nevadí když je u nás...Ale jo máte pravdu, je těžké radit když o tom nevíte vše a to by bylo opravdu na dlouho. V případě delší hospitalizace se obrátíme na vhodné úřady.. Děkuji za rady.

a vy někam bez klučíka chodíte? :think: oni si dovolí jít někam bez něho? Tak si vyber, buď ho chcete víc, nebo ti to vlastně vadí ;) jinak klasická ukázka next -) bývalka je děsná, jeli na hory bez kluka…
Proč nepodal přítel návrh na soud, aby mohl kluka vídat víc? jinak než přes soud bez matčina svolení nic nezměníte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81518
19.3.20 14:32
@Pavlička píše:
Zakladatelko, proste tohle je situace, do ktere vidi jen otec a matka…tahat do toho OSPOD, kdyz matka lezi v nemocnici kvuli rizikovemu tehotenstvi…nemyslim si, ze by to bylo vhodne. Ostatne ani Ty nevis duvod rozchodu rodicu chlapecka? Treba se chlap choval uplne jinak k prvni partnerce nez ted k Tobe…znam takove pripady…A matka z nejakeho duvodu jedna jak jedna…jak rikam, nemuzu soudit…kdyz nevime kde je pravda. Jen opakuji! Vyrid otci, at mysli na chlapecka! Pokud je mu dobre u partnera maminky, at ho tam necha. Neni duvod tomu 4 letemu nejak motat zase hlavu, ze si ho otec vezme najednou na delsi dobu.

To jsou perly… :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 14:40

@Keyllah já neřekla že nám tady vadí. Ale dle mého je na prvním místě otec když nemůže matka… A ptala jsem se na radu, ale začínám mít pocit že se to obránci proti mě. Když to už jednou řešila socialka tak se měli rodiče domlouvat sami. Chvíli to šlo a zase je s tím problém, tak asi je na čase to řešit zase tam. Matka nevychází vstříc a otec se jí snaží vyhovět ve všem. Pro dobrotu na žebrotu.

• Citovat
  • Upravit
81518
19.3.20 14:42
@Anonymní píše:
@Keyllah já neřekla že nám tady vadí. Ale dle mého je na prvním místě otec když nemůže matka… A ptala jsem se na radu, ale začínám mít pocit že se to obránci proti mě. Když to už jednou řešila socialka tak se měli rodiče domlouvat sami. Chvíli to šlo a zase je s tím problém, tak asi je na čase to řešit zase tam. Matka nevychází vstříc a otec se jí snaží vyhovět ve všem. Pro dobrotu na žebrotu.

Tak se musí změnit otec, pokud mu to nevyhovuje.
Hele, vybodni se na to a neřeš to za něj. At si poradí, pokud chce. ;) Ušetříš si spoustu nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
19.3.20 15:13
@Keyllah píše:
a vy někam bez klučíka chodíte? :think: oni si dovolí jít někam bez něho? Tak si vyber, buď ho chcete víc, nebo ti to vlastně vadí ;) jinak klasická ukázka next -) bývalka je děsná, jeli na hory bez kluka…
Proč nepodal přítel návrh na soud, aby mohl kluka vídat víc? jinak než přes soud bez matčina svolení nic nezměníte…

Ja myslim, ze zakladatelka jen reaguje na to napadani tady. Kdyz maminka potrebuje, tak jim ho da i na dyl, kdyz pro zmenu chteji oni, tak jim ho neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
19.3.20 15:15
@Lama Lama píše:
NO a? Pro mě jsou biologičtí rodiče svatí. Pokud prostě pečovat matka nebo otec chce, tak má vždy přednost před kýmkoli jiným. Pokud není zbavený rodičovských práv.

Moje rec. Pokud o dite rodice stoji, tak maji pecovat vzdy oni a ne babicky, teticky, pritelkyne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
19.3.20 15:35
@Kosopemi píše:
Moje rec. Pokud o dite rodice stoji, tak maji pecovat vzdy oni a ne babicky, teticky, pritelkyne…

Taky si to myslím. Zdůrazňuji rodiče, jedno jestli matka nebo otec.

@zakladatelka
S takovouhle otázkou nemůžeš tady čekat objektivní odpověď. Jednak je málo informací, a pak, tady je skoro každý minimálně jednonásobný (á) Ex, a proto při převaze ženských dostáváš takové odpovědi, jaké dostáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna