Snažíme se o miminko, teď mě bolí podbříšek, znamená to něco?

2
17.4.10 09:42

Otěhotnění

Ahojky, dlouho se s manželem snažíme o miminko, ale neúspěšně.Jedno dítě už máme, ale je to již 7 let a o druhé se snažíme…marně :-( . Jsem asi 2 dny po ovulaci a pociťuji bolest v zádech a v podbřišku. Nevím, jestli je to jen náhoda, nebo nějaké příznaky těhotenství. Prosím, pokud někdo máte nějaké zkušenosti, poraďte mi. Děkuji moc… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
17.4.10 09:54

Monitko a jak dlouho se snažíte? Sleduješ plodné dny? Máš ovulaci?
Pokud ano a je to déle než rok, tak se objednej do CARu, tam vás vyšetří a třeba objeví příčinu…
Jinak já jsem také dlouho nemohla otěhotnět a začala jsem cvičit dle Mojžíšové a pak se zadařilo hned :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
17.4.10 13:15

Ahoj,
tak ja myslim, ze to je doznivani ovulace. Dva dny po ovu, jeste ani tvoje telo nevi, ze je tehotne..az tak 6-10 po oplodneni nastava zahnizdovani vajicka a telo zacina produkovat hCG.

A jak se pise prede mnou, tak pokud je to dele, co se snazite, navstiv nejake centrum asistovane reprodukce.
Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.10 16:36

No, už se nám to podařilo,ale nikdy jsme se nepřehouply přes osmý týden a proto nevím, co dál, přece jen roky rychle letí a rádi bychom ještě nějaké to miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.4.10 16:43

Ahoj, já měla stejné příznaky, bolely mě záda, měla jsem šílený křeče v břiše, byla to taková škaredá bolest. Bála jsem se jít k doktorovi, ale překonala jsem to a tam mi řekl, holka, vždyť vy jste v 9. tt. Nevěděla jsem, jak reagovat, miminko bylo neplánovaný, navíc jsem měla normálně MS, takže jsme s tím nepočítali. Jo a ke všemu jsem v 7. tt byla na rentgenu páteře, takže jsem našemu drobečkovi připravila krásný start do života :-)
Tvůj věk neznám, ale určitě bych z :-) kusila na to miminko nemyslet, znám kupu lidí co to vzdali a zanedlouho na testu ty dvě čárky byly. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.10 22:12

ahojte,

jsem tu nová a chtěla bych poradit.Snažíme se s přítelem už 8 měsíců a nic.Mám pravidelně menstruaci a vždycky probíhala v pohodě, menší bolesti břicha.Tento měsíc přišlo špinění o 4 dny dříve, šílená bolest břicha,píchání,tlak a pak silné krvácení.Nikdy jsem to takto neměla.Zatím nechci k doktorovi,ale měly jste někdo i tyto příznaky.Je možnost otěhotnět i když mám pravidelnou menstruaci nebo to může být něco jiného?díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.12.20 09:24

Ahojky maminky bolelo me dva dny v podbřišku mela jsem svetlulince narůžovělý výtok to vše byla dva týdny po menstruaci s přítelem máme nechraneny pohlavní styk a nakonec az dnes 9 dni do menstruace mám na testu ducha mohu byt v tom fotku si musíte vice přiblížit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí