Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, dlouho se s manželem snažíme o miminko, ale neúspěšně.Jedno dítě už máme, ale je to již 7 let a o druhé se snažíme…marně
. Jsem asi 2 dny po ovulaci a pociťuji bolest v zádech a v podbřišku. Nevím, jestli je to jen náhoda, nebo nějaké příznaky těhotenství. Prosím, pokud někdo máte nějaké zkušenosti, poraďte mi. Děkuji moc… ![]()
Monitko a jak dlouho se snažíte? Sleduješ plodné dny? Máš ovulaci?
Pokud ano a je to déle než rok, tak se objednej do CARu, tam vás vyšetří a třeba objeví příčinu…
Jinak já jsem také dlouho nemohla otěhotnět a začala jsem cvičit dle Mojžíšové a pak se zadařilo hned ![]()
Ahoj,
tak ja myslim, ze to je doznivani ovulace. Dva dny po ovu, jeste ani tvoje telo nevi, ze je tehotne..az tak 6-10 po oplodneni nastava zahnizdovani vajicka a telo zacina produkovat hCG.
A jak se pise prede mnou, tak pokud je to dele, co se snazite, navstiv nejake centrum asistovane reprodukce.
Hodne stesti.
No, už se nám to podařilo,ale nikdy jsme se nepřehouply přes osmý týden a proto nevím, co dál, přece jen roky rychle letí a rádi bychom ještě nějaké to miminko…
Ahoj, já měla stejné příznaky, bolely mě záda, měla jsem šílený křeče v břiše, byla to taková škaredá bolest. Bála jsem se jít k doktorovi, ale překonala jsem to a tam mi řekl, holka, vždyť vy jste v 9. tt. Nevěděla jsem, jak reagovat, miminko bylo neplánovaný, navíc jsem měla normálně MS, takže jsme s tím nepočítali. Jo a ke všemu jsem v 7. tt byla na rentgenu páteře, takže jsem našemu drobečkovi připravila krásný start do života ![]()
Tvůj věk neznám, ale určitě bych z
kusila na to miminko nemyslet, znám kupu lidí co to vzdali a zanedlouho na testu ty dvě čárky byly. Držím pěsti ![]()
ahojte,
jsem tu nová a chtěla bych poradit.Snažíme se s přítelem už 8 měsíců a nic.Mám pravidelně menstruaci a vždycky probíhala v pohodě, menší bolesti břicha.Tento měsíc přišlo špinění o 4 dny dříve, šílená bolest břicha,píchání,tlak a pak silné krvácení.Nikdy jsem to takto neměla.Zatím nechci k doktorovi,ale měly jste někdo i tyto příznaky.Je možnost otěhotnět i když mám pravidelnou menstruaci nebo to může být něco jiného?díky za příspěvky
Ahojky maminky bolelo me dva dny v podbřišku mela jsem svetlulince narůžovělý výtok to vše byla dva týdny po menstruaci s přítelem máme nechraneny pohlavní styk a nakonec az dnes 9 dni do menstruace mám na testu ducha mohu byt v tom fotku si musíte vice přiblížit