Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Martino,
známá mojí kamarádky takhle otěhotněla dvakrát. Poprvé úplně náhodou a když se podruhé nedařilo otěhotnět, zkusili to znova v tyto dny a vyšlo to zase. Takže určitě je možné otěhotnět i při MS. A dej vědět až se to povede i vám
Drží palce Katka
osobně si myslím, že otěhotnět takto brzy po začátku MS je možné jen pokud by zakladatelka měla opravdu krátký cyklus a její manžel kvalitní spermie, což by zajistilo výdrž až do ovulace ![]()
Hej holkyminulý tyden sem měla sex se svým přítelem včera sem dostala MS a bolelo me nejvic břicho a tedka me boli žaludek nebo u pupíku a rano sem mela sraženinu. Nevíte co to je?
Takze pres ms se da taky otehotnet, to sem nevedela
vtomto zkusenost nemam
Ahoj holky, mám takový dotaz. Je tu někdo, kdo má spíše delší cykly (30 A více dnů) a otehotněla že styku při MS? Vím, že se to stává u kratších cyklů, ale u delších mi to přijde nereálné.
Děkuji za odpovědi
Já při 28 denním. Den ovulace nic o dělce cyklu nevypovídá.
@Janli tak vzhledem k tomu, že lutealni fáze bývá 12 až 16 dní, a na rozdil od folikularni se nemění, tak celkem ano. Ale samozřejmě, jsou výjimky.
@Rusallka a právě ty vyjímky zakladatelku zajímají, ne standardní cykly.
Ahoj maminky, těhulky a snažilky i všichni ostatní,
rada bych se zeptala, zda má někdo zkušenosti s otěhotněním při menstruaci. S manželem se o mimi snažíme skoro rok a pořád nic :-[ Protože jsem ani před snaženíčkem nebrala HA, tak jsme se ´naostro´ tulili jen v poslednim tydnu před MS. ( to jsem ještě netušila,že ovulace může být v podstatě kdykoli
) praktikovali jsme to tak několik let, takže tím pádem, myslím, že zruba od toho 22.-28. dne ovulaci nemám. Pak jsme se samozřejmě celý ten rok snažili v ty ´teoreticky správné´ plodné dny a taky nic. No a jediné dny, kdy jsme se ještě nikdy nemilovali jsou právě ty 1-5. den cyklu. Tak mě napadá, jestli by nebylo možné, že by ovulace probíhala právě v tyto dny. Jen tak ze zajímavosti jsem si nechala vypočítat plodné dny z té astrologické kanceláře Sagittarius a vyšlo mi to na 2-5 den MS.
Tak snad mi někdo poradí.
Díky moc Martina