Otěhotnění při přerušovaném styku?

Anonymní
2.11.21 17:47

Otěhotnění při přerušovaném styku?

Stalo se někomu z vás, že byste otěhotněly při přerušované souloži?
Ptám se proto, že jsem s milencem měla sex cca 24h po ovulaci, bez ochrany, vyndal ho předtím než se udělal.
Teď mě napadlo, jestli bych nemohla otěhotnět. Měli jsme dlouhou předehru a byl docela vzrušený už před stykem.
Jsem vdaná a byl by to velký průšvih.
Prosím anonym nebo smazat, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
2.11.21 17:49

Je to možné, otěhotnět můžeš z takzvaných kapiček lásky. V dobe ovulace provozovat nechraneny styk a ještě s milencem, to je fakt bláznovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
2.11.21 17:53

Já zase čekala tu co vynechala jeden prášek.. :roll: ovšem tohle je jiná liga. A ano, otěhotnět můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
2.11.21 18:05

Napadlo tě to pozdě. Klidně můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
2.11.21 18:06

Jo, za 14 dní rodim dceru z prerusovanyho sexu. Akorát s manželem no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.11.21 18:06

Jestli víš jistě, že to bylo 24 hodin po ovu, tak je šance hodně mizivá. Jestli to máš z nějaký chytrý aplikace, tak kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 18:16

@Kamkam vím to jistě, ovulaci bezpečně poznám, mám vždy křeče. Myslela jsem právě, že 24-48h po ovulaci člověk otěhotnět ještě může, ale nejsem si jistá. Bylo to cca přesně 24h po těch ovulačních bolestech.

• Citovat
  • Upravit
35781
2.11.21 18:18

Ženská, to ti hlavně nedochází když už máš milence, že bez ochrany ani ránu? Nejen, že bude dítě, ale pohlavní choroby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 18:22

@pikola Ano, nechali jsme se unést…

• Citovat
  • Upravit
3115
2.11.21 19:18
@Anonymní píše:
@Kamkam vím to jistě, ovulaci bezpečně poznám, mám vždy křeče. Myslela jsem právě, že 24-48h po ovulaci člověk otěhotnět ještě může, ale nejsem si jistá. Bylo to cca přesně 24h po těch ovulačních bolestech.

Udává se 24 hodin životnost vajíčka. Oplodněníschopnost spíš do 12 hodin. Já tehotním snadno. Před oběma těhotenstvími byl jeden cyklus, kdy jsem věděla, že byl už nechráněný styk cca těch 24 hodin po a z toho jsem ani jednou neotehotnela. Neda se říct, že to tím pádem musí platit, ale mluví to pro. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
29.5.23 00:43

Ahoj holky, jdu si pro uklidnění :mrgreen: nejsem naivka, spíš mě zajímají Vaše zkušenosti. S přítelem jsme měli sex s kondomem, ovšem pak cca za půl hodiny jsme měli sex znovu s tim, že si dá pozor. Musim se smát sama sobě, vystudovaná porodní asistentka a nedokáže si ohlídat sex :dance: :nevim:… alkohol udělal své a já to v tu chvíli neřešila :( až ráno mi došlo, že si neskočil do sprchy a ani vyčurat, tudíž ty spermie určitě na jeho penisu zůstaly, nebo minimalně byly v preejakulátu. Byly to 3 dny do ovulace.
Stalo se to někomu z Vás neotěhotnělo?? Samozřejmě, že pokud bych těhotná byla, tak si miminko necháme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
29.5.23 11:22
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, jdu si pro uklidnění :mrgreen: nejsem naivka, spíš mě zajímají Vaše zkušenosti. S přítelem jsme měli sex s kondomem, ovšem pak cca za půl hodiny jsme měli sex znovu s tim, že si dá pozor. Musim se smát sama sobě, vystudovaná porodní asistentka a nedokáže si ohlídat sex :dance: :nevim:… alkohol udělal své a já to v tu chvíli neřešila :( až ráno mi došlo, že si neskočil do sprchy a ani vyčurat, tudíž ty spermie určitě na jeho penisu zůstaly, nebo minimalně byly v preejakulátu. Byly to 3 dny do ovulace.
Stalo se to někomu z Vás neotěhotnělo?? Samozřejmě, že pokud bych těhotná byla, tak si miminko necháme :)

Jestli stíháš ještě pilulku po tak bych si pro ni zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
29.5.23 12:40

Tu už právě nestíhám :,( docvaklo mi to až včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie