Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdyz je na testu jen jedna carka, tak je test negativni, tusim, ze to je v navodu napsane…ne nejsi tehotna
@Melodie91 je tam slabá druhá nebo je to jen Riska vy to nevidíte?
Já možná už jen blaznim když už mám přes 10dni po MS která nepřišla ale tak mám strach
Já tam teda nic moc nevidím, pokud ti mešká MS 10 dní, tak to by byla už normální druhá čárka, v případě těhotenství.
Test je negativní, ale cyklus ti mohla rozhodit ta pilulka. Přečti si příbalový leták.
@Anonymní píše:
@Melodie91 je tam slabá druhá nebo je to jen Riska vy to nevidíte?Já možná už jen blaznim když už mám přes 10dni po MS která nepřišla ale tak mám strach
Nevidim tam nic, vubec nic…zpozdeni ms muze mnoho duvodu, muzes zavolat na gyndu na konzultaci…ver mi, ze kdybys byla tehotna za styku pred mesicem a s vic, nez tydenim zpozdenim, tak uz nemusis hledat duchy a tvuj test bude naprosto jasne pozitivni
Když se o dítě nesnazite, tak se pořádně chrante. Test je negativni, zpozdeni máš z pilulky po.
Ahoj..je to rozpity test..tam se to moc poznat neda..carka tak primo neni..je tam lehce videt seda ryska..zkus jiny test.:)❤️️
@Anonymní píše:
Ahojte holky, s přítelem se nesnazime o miminko ale omylem to přítel nestihl v 3. Týdnu 9. Měsíce 2021 hned po ms a tudíž jsem použila pilulku po a už jsem týden pozadu co jsem měla dostat ms tak jsem si udělala test a je tam toto
Myslíte ze je to pozitivní test?
Případně nevíte jak nejrychleji a nejlevněji postupovat pro případnou interrupci jsem docela z toho nešťastnáPříspěvek upraven 01.11.21 v 08:42
Vidím negativní test.. pilulka po ráda rozhodí cyklus
Dobrý den, chtěla bych se zeptat a zároveň poradit snažíme se o první miminko tak moc nemám zkušenosti s testováním a kdy testovat. Menstruaci poslední jsem měla od 9.11. do 14.11. a ovulaci jsem měla podle aplikace menstruační kalendář 19.11. ale nevím jistě nijak jsem to nezjišťovala. A včera jsem zkoušela dva testy Pepino který byl slabounce pozitivní a Dr max a ten byl také slabounce pozitivní ale ne tolik jak Pepino to už vážně jsem musela na světlo. Dnes ráno jsem zkoušela ty samé kde u Pepina trošku zesílila a u Dr Maxe také ale ne na tolik aby byla vidět úplně. Tak nevím jestli mám testovat déle? Přikládám i foto mého menstruačního kalendáře který mi ukáže kdy mám ovu. Děkuji předem za vaší odpověď a přeji krásný den 😁 a hodně štěstíčka a úspěchů k početí miminek 🤰
Ahoj, no je pravda, ze u toho pepina jde videt duch celkem dost, za to na maxovi nevidim
. Pepino mi duchy delal vzdy, ale ne az tak vyrazne. Asi bude nejlepsi otestovat za 2 dny a budes vedet. Muze to byt i barvivem ![]()
@Alzbeta21 právě jsem četla že Pepino dělá i falešné 👻 dnes jsem zkusila z ranní moči test gs mamatest a toto mi vyšlo v krátké době přikládám foto
@Jajinkaaaa
Já už bych se teda opatrně radovala. Tohle jsou hezky vybarvené testě. 😊
Ahojte holky, s přítelem se nesnazime o miminko ale omylem to přítel nestihl v 3. Týdnu 9. Měsíce 2021 hned po ms a tudíž jsem použila pilulku po a už jsem týden pozadu co jsem měla dostat ms tak jsem si udělala test a je tam toto
Myslíte ze je to pozitivní test?
Případně nevíte jak nejrychleji a nejlevněji postupovat pro případnou interrupci jsem docela z toho nešťastná
Příspěvek upraven 01.11.21 v 08:42