Otěhotnění v druhém cyklu

Anonymní
8.3.12 21:12

Otěhotnění v druhém cyklu

Maminky je možné zjistit těhu až v druhém cyklu?měla jsem pozitivní test opožděnou ms,ale z krve nega.je nejaka mimi šance že mužu být těhu i přes silnejší ms a dr ještě nic neviděl?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
8.3.12 21:21

Pokud jsi měla pozitivní test a pak přišla běžná silná ms, tak šlo zřejmě o mikropotrat. Není to nic divného, spousta embryí se pokusí zahnízdit, čímž vyrobí pár jednotek hcg, ale pak to nezvládne a odejde s ms. To je bohužel riziko časného testování, dozvíš se, že tam ěnco bylo, ale zároveň už je to pryč.
Teoreticky je možn vše, ale to bys teď musela mít ten pozitivní test pořád. Jinak to ber tak, že to byl pokus nanečisto a příště to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 21:36

Tak že je to temeř bez šance abych byla těhu?styk byl pravě asi 9 dni před ms.

• Citovat
  • Upravit
31594
9.3.12 08:46
Anonymní píše:
Tak že je to temeř bez šance abych byla těhu?styk byl pravě asi 9 dni před ms.

Možný je cokoliv, ale přijde mi to velmi nepravděpodobné. Každopádně ten test si udělej tak jako tak, kdyby tam náhodou něco zůstalo, tak by byl test pozitivní a chtělo by to lékařskou prohlídku. Ono i když jde o potrat, tak může zůstat třeba kus sliznice, hrozí pak zánět dělohy a jiné radosti.
Já když teď na úplném začátku začla krvácet, tak jsem volala na gyndu a ta mi právě radila, ať si případně 14dnů po ms udělám test a pokud by byl poztivní, tak prohlídka, pokud negativní, tak ani nemusím chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 09:30

mě delali při tom krvacení ultrazvuk a nic tam nebylo ravě,tak jsem si myskela ejstli je ještě možný že nic nebylo videt a byla bych těhu tak nic no..děkuju..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky