Zvědavost - co se děje v bříšku?

1147
8.3.12 15:46

Zvědavost

Ahoj holky,strasne bvy me zajimalo co se deje v mem brisku, jsem v 6tt…k pani doktorce jdu az za 3 tydny…a zajimalo by me co bych mela papkat a ceho se vyvarovat? muzu pit bylinkove caje? diky za infa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
8.3.12 15:50

http://www.maminkam.cz/…den-po-tydnu tady mrkej na týdny, jak se mimís vyvíjí. S bylinkama opatrně- radši si každou bylinku vyguugluj, nebo ji hoď sem do vyhledávače na emimino, jestli se smí. Vcelku jsem jedla skoro vše, ne alkohol, cigarety, bacha třeba na tataráky, plísňový výrobky, v létě majonezy. Pokud nemáš problémy, tak zvláštní opatření nejsou ani moc potřeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.3.12 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.3.12 15:53

aha a proč ne plísňové sýry? a já je tak miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 15:54

Ahoj mě od všech doktorů bylo řečeno at jím jako před těhotenstvím ale at to hodne prokládám zeleninou. Takže třeba salátky s kuřecím masem a tak :) jinak v 6tt se toho moc nedeje, me teda dr začala pořádně hlídat az od 10tt protože jsem zjistila tehotenství před vánocemi a o svátky je vždy chaoticky a v novýkm roce jsem uz byla v 10tt. ted jsem v 19tt a malá Lucinka uz zacina vystrkovat ruzky:) Držím palce at ti to dobře probíha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.3.12 15:55

Já se vyvarovala zelenému a černému čaji, cole, silné kávě, z jídla: plísňovým sýrům, vnitřnostem ( játra, ledvinky.. ), syrovým masům ( tatarák ). Jinak jsem jedla snad všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.3.12 15:55
Luciii25 píše:

Myslím že to je kvůli bakteriím v té plísni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 15:58

to máš třeba i smažený že bys nemela a hlavne nedlabat fast food:) mi říkaly že na začátku plísňáky nevadí ale postupem času se mám vyvarovat tepelne neupraveným výrobkum kvuli bakteriím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.3.12 15:58
Luciii25 píše:

pokud vím, tak kvůli listerioze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.3.12 15:59

Můžu se taky přidat s dotazem? Já jsem 16. týden a strašně bych se uchlastala černýho čaje s citronem… kvůli teinům ho nechávám louhovat jen dozlatova, maximálně tak minutu a půl… fakt bych to nejraději pila pořád :-) Nevím ale, jestli je to ok. Známá, co se zabývá zdravou výživou, říká, že látky, které by mohly škodit, se louhují až po několika minutách (třech?? nevím), ale radši se zeptám i na jiné poznatky :-) Díky

• Citovat
  • Upravit
1147
8.3.12 16:01

takze se mam rozloucit s Mekacem jo? :D
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.3.12 16:03

A druhá věc… moje máma právě vaří vepřové srdce na smetaně, já to jídlo zbožňuju a nějak mě nenapadlo nad ním přemýšlet. Vím, že by se neměla jíst játra, ledvinky a další filtrační orgány, ale jak s tím srdcem? Když chci googlit, háže mě to pořád na lidské srdce nebo z potravin rovnou na játra a ledviny. Jako stejně ho sním, protože se těším už dva dny, tak jen dotaz, jestli je i v tom srdci něco, co by se mělo jíst jen omezeně…

• Citovat
  • Upravit
1130
8.3.12 16:03

jojo McDonald má smulu a KFC taky:) přesmažený olej a tak není pro díte idealní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.3.12 16:05

ajaj a ja si predevcirem usmazila snad kilo hranolek s tatarkou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.3.12 16:05

Myslím, že když si občas dáš i to jídlo, co bys neměla, tak se nic nestane ( když to nebude tatarák )…já si občas hermelín nebo nivu dala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí