Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
marieondatra píše:
jednou mesicne mekac mame po ceste k babicce a vzdy se moc tesim. treba fresh chees neni nijak hrozny kdyz opomenu sladkou housku, ale je tam salat rajce neni tam majoneza a maso je na grili bez oleje jen ten co vytece pak z masa. zrovna zitra jedeme .
tak se ani nesnaž zjištovat co je v tom rozemletým mase:) a jakou mají kvalitu zeleniny a kečupu:)
Mekáč bych si taky dala, akorát nejblíž máme ten v Mostě a ten si receptury upravuje, takže se z toho staly takový ty obyčejný hamburgery z hladových oken, kterých je plnej každej roh…
Závidím všem, co maj pořádnej mekáč ve svém okolí ![]()
tystam delala ze to pises ?
ja jo dost dlouho a nemas pravdu.
fragola píše:
Plísňové sýry v pohodě můžešhttp://www.porodnice.cz/…dny/22/12594
Jsi těhotná, ne nemocná
Užívej si těhotenství a gratulujuMně přijde, že čím míň budeš číst a googlit, tím lepší
Přesně tak!!! Těhotenství néni nemoc, jednou za čas jsem si Mekáče taky vychutnala a hrmelín si taky dala.. a malá je zdravá…
marieondatra píše:
tystam delala ze to pises ?
ja jo dost dlouho a nemas pravdu.
já tam nedelala ale mela jsem přístup do zadních prostor a chutný to rozhodne nebylo, je to vždy o lidech ale v praze ta čistota rozhodne není tak uchvacující
já se třeba čaje vzdát nedokázala, ale značně jsem omezila svoji dooost silnou závislost na teinu. ale prostě já udržet pitný režim jen na studeným nedokážu a ovocný čaj mi leze krkem, snesu max.jeden hrnek, ale celej den, no to nee
a to jich tu mám asi 15 druhů, abych si je vařila co nejvíc, ale ani to nepomáhá ![]()
zas na druhou stranu vůně rychlého bčerstvení mi od začátku těhu extrémně vadí…takře se to vyřešilo samo. teda skoro. bohužel jedno máme v budově nádraží, kolem kterýho musím projít každý den, takže ![]()
PjckjsANEBjája píše:
já se třeba čaje vzdát nedokázala, ale značně jsem omezila svoji dooost silnou závislost na teinu. ale prostě já udržet pitný režim jen na studeným nedokážu a ovocný čaj mi leze krkem, snesu max.jeden hrnek, ale celej den, no to neea to jich tu mám asi 15 druhů, abych si je vařila co nejvíc, ale ani to nepomáhá
přitel byl v londýně a nakoupil pravé anglicke čaje a to je teprve zkouška, taky miluju čaj a upřímně je černý čaj mnohem lepší nežli coca cola sprite a tyto přeslazený límči…
Luciii25 píše:
ja sem ale cetla ze ta cola neskodi v malem mnozstvi
v malem množství nevadí vubec nic:) ale pít to po litrech není dobré, já treba zase četla že trocha slabeho červeného vína jednou za 14dní je naopak přínos a potvrdil mi to i drgyn.
prý kvuli červeným krvinkám a pro lepší tlak, já ho stejne nepiju protože červený nemám ráda:)
Proboha nešilte tolik. Jíst zdravě proč ne to je super ale nic se nemá přehánět. Každý si to stejně udělá po svém. Já jedla všecko a colu jsem pila protože mi bylo zle ( což možná poznáte) a ona zabírá. Obě děti mmám zdravé a byli skoro 5 kilové . Tohle třetí uvidíme ale asi bude taky větší. Chce to hlavně jíst pestře .
pandora píše:
Proboha nešilte tolik. Jíst zdravě proč ne to je super ale nic se nemá přehánět. Každý si to stejně udělá po svém. Já jedla všecko a colu jsem pila protože mi bylo zle ( což možná poznáte) a ona zabírá. Obě děti mmám zdravé a byli skoro 5 kilové . Tohle třetí uvidíme ale asi bude taky větší. Chce to hlavně jíst pestře .
souhlasím s tebou, ale denně do sebe ládovat hranolky a fast food a zapíjet to pouze colou není nejlepší stav věci. jde hlavně o pestrost ale muzu říct že jsem hodne omezila sladky nápoje a cítím se o dost líp… ale je to hrozne individuelní