Zvědavost - co se děje v bříšku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
8.3.12 16:26
marieondatra píše:
jednou mesicne mekac mame po ceste k babicce a vzdy se moc tesim. treba fresh chees neni nijak hrozny kdyz opomenu sladkou housku, ale je tam salat rajce neni tam majoneza a maso je na grili bez oleje jen ten co vytece pak z masa. zrovna zitra jedeme . :)

tak se ani nesnaž zjištovat co je v tom rozemletým mase:) a jakou mají kvalitu zeleniny a kečupu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.3.12 16:27

Mekáč bych si taky dala, akorát nejblíž máme ten v Mostě a ten si receptury upravuje, takže se z toho staly takový ty obyčejný hamburgery z hladových oken, kterých je plnej každej roh… :poblion: Závidím všem, co maj pořádnej mekáč ve svém okolí :-)

• Citovat
  • Upravit
2183
8.3.12 16:28

tystam delala ze to pises ?
ja jo dost dlouho a nemas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.12 16:29
fragola píše:
Plísňové sýry v pohodě můžeš ;) http://www.porodnice.cz/…dny/22/12594

Jsi těhotná, ne nemocná 8) Mně přijde, že čím míň budeš číst a googlit, tím lepší :)

Užívej si těhotenství a gratuluju :kytka:

Přesně tak!!! Těhotenství néni nemoc, jednou za čas jsem si Mekáče taky vychutnala a hrmelín si taky dala.. a malá je zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 16:31
marieondatra píše:
tystam delala ze to pises ?
ja jo dost dlouho a nemas pravdu.

já tam nedelala ale mela jsem přístup do zadních prostor a chutný to rozhodne nebylo, je to vždy o lidech ale v praze ta čistota rozhodne není tak uchvacující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.3.12 16:41

já se třeba čaje vzdát nedokázala, ale značně jsem omezila svoji dooost silnou závislost na teinu. ale prostě já udržet pitný režim jen na studeným nedokážu a ovocný čaj mi leze krkem, snesu max.jeden hrnek, ale celej den, no to nee :poblion: a to jich tu mám asi 15 druhů, abych si je vařila co nejvíc, ale ani to nepomáhá :(

zas na druhou stranu vůně rychlého bčerstvení mi od začátku těhu extrémně vadí…takře se to vyřešilo samo. teda skoro. bohužel jedno máme v budově nádraží, kolem kterýho musím projít každý den, takže :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 16:43
PjckjsANEBjája píše:
já se třeba čaje vzdát nedokázala, ale značně jsem omezila svoji dooost silnou závislost na teinu. ale prostě já udržet pitný režim jen na studeným nedokážu a ovocný čaj mi leze krkem, snesu max.jeden hrnek, ale celej den, no to nee :poblion: a to jich tu mám asi 15 druhů, abych si je vařila co nejvíc, ale ani to nepomáhá :(

přitel byl v londýně a nakoupil pravé anglicke čaje a to je teprve zkouška, taky miluju čaj a upřímně je černý čaj mnohem lepší nežli coca cola sprite a tyto přeslazený límči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.3.12 16:44

ja sem ale cetla ze ta cola neskodi v malem mnozstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 16:47
Luciii25 píše:
ja sem ale cetla ze ta cola neskodi v malem mnozstvi

v malem množství nevadí vubec nic:) ale pít to po litrech není dobré, já treba zase četla že trocha slabeho červeného vína jednou za 14dní je naopak přínos a potvrdil mi to i drgyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.3.12 16:48

prinos? a v cempak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 16:50

prý kvuli červeným krvinkám a pro lepší tlak, já ho stejne nepiju protože červený nemám ráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.3.12 16:54

no ja prave taky ne,spis bily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
8.3.12 16:56

Proboha nešilte tolik. Jíst zdravě proč ne to je super ale nic se nemá přehánět. Každý si to stejně udělá po svém. Já jedla všecko a colu jsem pila protože mi bylo zle ( což možná poznáte) a ona zabírá. Obě děti mmám zdravé a byli skoro 5 kilové . Tohle třetí uvidíme ale asi bude taky větší. Chce to hlavně jíst pestře .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.3.12 16:59

ja se jen informuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.3.12 17:07
pandora píše:
Proboha nešilte tolik. Jíst zdravě proč ne to je super ale nic se nemá přehánět. Každý si to stejně udělá po svém. Já jedla všecko a colu jsem pila protože mi bylo zle ( což možná poznáte) a ona zabírá. Obě děti mmám zdravé a byli skoro 5 kilové . Tohle třetí uvidíme ale asi bude taky větší. Chce to hlavně jíst pestře .

souhlasím s tebou, ale denně do sebe ládovat hranolky a fast food a zapíjet to pouze colou není nejlepší stav věci. jde hlavně o pestrost ale muzu říct že jsem hodne omezila sladky nápoje a cítím se o dost líp… ale je to hrozne individuelní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí