Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to možné. Proč jsi si nevzala prášek po?
Další interrupci ti do půl roku neudělají. Teď se můžeš jen modlit a mazej si co nejdřív pro antikoncepci když se neumíte chránit.
@JancaS84 nemohu kvůli D-dimery jinak uz bych ji dávno mela 🙈 spis přítel si myslel ze to pres ms nejde otěhotnět, prsa bolí což neni zvykem ale třeba to bude ovulaci 🤷♀️
@Anonymní píše: Více
Tak prášky nejsou jediná ochrana na světě že.
Myslet znamená prd vědět. Samozřejmě, že to jde když je ovulace brzo po menstruaci a spermie dokáží i par dni vydržet. Je tam samozřejmě nižší pravděpodobnost, ale nemožné to není.
Ahoj. V období menstruace je nebezpečí otěhotnění nejmenší z celého cyklu. V prvních dnech je otěhotnění skoro nemožné, ale v dalších dnech nebezpečí roste. Bohužel partner je velmi bezohledný a v krátké době to do Tebe pustil už podruhé, teď už v 7. dnu. Mysli na to, že po interrupci, kterou jsi úspěšně zvládla, nesmíš půl roku znovu otěhotnět, jinak by přišla nazmar. Teď tedy partner v Tobě nesmí být ani chvilku bez kondomu, nesmíš to dovolit. Kdyby se punčoška roztrhla, neváhej ani chvilku a dej si jako dodatečnou antikoncepci zavést nitroděložní tělísko!
Ahoj, prosím o radu.
V květnu jsem měla interrupci.
9. července mi začala menstruace a 16. jsme měli s partnerem nechráněný sex – šlo o poslední den menstruace, spíš už jen špinění. Bohužel došlo k nehodě.
Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že jsem mohla otěhotnět, když šlo o konec menstruace, a jak velké je v takové situaci riziko. Máte s tím některá zkušenost?
Děkuji moc.