Je možné otěhotnět po ms?

Anonymní
29.7.25 10:45

Otěhotnět po ms

Ahoj, prosím o radu.
V květnu jsem měla interrupci.
9. července mi začala menstruace a 16. jsme měli s partnerem nechráněný sex – šlo o poslední den menstruace, spíš už jen špinění. Bohužel došlo k nehodě.
Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že jsem mohla otěhotnět, když šlo o konec menstruace, a jak velké je v takové situaci riziko. Máte s tím některá zkušenost?

Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35799
29.7.25 12:04

Je to možné. Proč jsi si nevzala prášek po?
Další interrupci ti do půl roku neudělají. Teď se můžeš jen modlit a mazej si co nejdřív pro antikoncepci když se neumíte chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.25 12:13

@JancaS84 nemohu kvůli D-dimery jinak uz bych ji dávno mela 🙈 spis přítel si myslel ze to pres ms nejde otěhotnět, prsa bolí což neni zvykem ale třeba to bude ovulaci 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
35799
29.7.25 12:16
@Anonymní píše: Více

Tak prášky nejsou jediná ochrana na světě že.
Myslet znamená prd vědět. Samozřejmě, že to jde když je ovulace brzo po menstruaci a spermie dokáží i par dni vydržet. Je tam samozřejmě nižší pravděpodobnost, ale nemožné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.7.25 15:45

Ahoj. V období menstruace je nebezpečí otěhotnění nejmenší z celého cyklu. V prvních dnech je otěhotnění skoro nemožné, ale v dalších dnech nebezpečí roste. Bohužel partner je velmi bezohledný a v krátké době to do Tebe pustil už podruhé, teď už v 7. dnu. Mysli na to, že po interrupci, kterou jsi úspěšně zvládla, nesmíš půl roku znovu otěhotnět, jinak by přišla nazmar. Teď tedy partner v Tobě nesmí být ani chvilku bez kondomu, nesmíš to dovolit. Kdyby se punčoška roztrhla, neváhej ani chvilku a dej si jako dodatečnou antikoncepci zavést nitroděložní tělísko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí