Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky prosim vas, holce 7 let, natekla z niceho nic dasen, ma uplne vypouklou tvar, rika, ze ji to boli trosicku, volala jsem do motola, pry mame vydrzet do rana, v pripade velke bolesti prijet, dala jsem ji na noc brufen…poradte co to je? Co ji s tim bude zubar delat? Desne se bojim, ze ji to budou muset rozriznout…to zbori ordinaci…
Ahoj můj manžel se v zubařině pohybuje a do motola prej chodit nemáte..(řezat se to asi bude
)
Jestli Ti můžu poradit, tak jděte do :
http://praha10.pekarek.eu/mudrjiripekarek
Jsou tam zvyklí na děti a hlavně na ně vybavený. Jsou tam mladí doktoři, skvěle si s tím prej poradí. Jako akutní vás prej přijmou hned.
![]()
A myslím, že to tam na ní bude i lépe působit…(a kdyby měla třeba v tom motole z toho hroznej zážitek, určitě by jste měli v budoucnu problémy s dalším docházením k zubaři)
![]()
Anett, dekuju moc, tak jsme nakonec vydrzeli do rana a prave jsme se vratili od naseho p. zubare, neni to ale detsky spec.osetruje prevazne dospele, tudiz moc dik za ten kontakt, no nastesti se nerezalo, jen ji vyvrtnul zoubek a hnis z dasne vymackal, dal tam vaticku a zitra na kontrolu…jinak mame vyplachovat salveji, davat studene…snad to bude ok:-)
Tak to je skvělé, taky si to nedovedu představit kdyby se to mělo řezat.. Pracuji ( před mateřskou )jako sestra u zubaře, takže vím, jak to děti prožívají..
Hlavně, že je už dobře ![]()
Ahoj holky, při čištění zubů jsem všimla že na pravé straně nahoře jak jsou stoličky mám nějakou jakoby oteklou dáseň, ale nebolí nic…nevíte co to může být? Když si čistím zuby teče trochu krev…k zubařce jdu v květnu ale byla jsem u ní v prosinci a nic neříkala to nevím jestli jsem to už měla všimla jsem si toho teď ![]()
@verunka84 mně se to občas udělá a pak to zase zmizí
možná je to zánět ale já jsem na tohle odolná takže ho pak asi samovyléčím a on zmizí.
Ale zubařce bych zavolala a zeptala se jestli mám přijít nebo ne
@Brambůrka10 moudrák ne ten mám na té straně vytrhnutý už 4roky ![]()