Oteklé dásně u dospělých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monulinka1007
28.8.13 14:53

@bobin To joo…budu tam muset zajít co nejdřív…Za tu bolest ty zdravý zuby stojí

• Citovat
  • Upravit
2801
28.8.13 14:56

@monulinka1007 ono to zas tolik nebolí to čištění toho kamene ale určitě to udělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
28.8.13 14:58

@bobin Jak jsem tam byla tak to docela bolelo…Jak mi to čistila, ale musim to udělat…

• Citovat
  • Upravit
114
28.8.13 15:45

Manžel má paradontozu a z toho důvodu u hygienistky platí něco okolo 100.- Vše jde na pojišťovnu (VZP). Jinak používáme kartáček na jeden zub, normální od curaproxu, mezizubní kartáčky a hlavně pastu paradontax. Po ní se manželovi fakt ulevilo. Sice to trvalo než jsme si na tu slanou chuť zvykly, ale teď už si jinou pastou zuby nevyčistím. Dělá se mi z nich špatně a jsou na mě moc sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.8.13 16:02

Taky mě bolely a krvácely dásně a zubařka mi řekla, že to může způsobovat i kaz v zubu, ze kterého se šíří bakterie. Zjistila, že se mi kazí některé zuby pod starýma výplněma, začala mi je postupně vyměňovat a je fakt, že ty dásně se mi výrazně zlepšily. Už mě bolí jenom okolo posledního zubu, který ještě zbývá spravit. Jinak samozřejmě používám mezizubní kartáčky a snažím se pořádně čistit i ten prostor mezi zubem a dásní. Na hygienu chodím zhruba dvakrát ročně, jak mi to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
28.8.13 16:11

Mne hygienistka dala minule pastu Curasept, mam taky sklon k parodontoze a pomohla mi. Nepouziva se porad, asi 14 dni a pak sena nejakoudobu vysadi. Mam taky kartacky od Curaproxu, i mezizubni a nit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
28.8.13 16:18

@nazdarek Já jsem taky používala mezizubní kartáčky ale jak mi zase otekly tak se tam s tim kartáčkem nedostanu…

• Citovat
  • Upravit
monulinka1007
28.8.13 16:20

@Adelide A dá se ta pasta koupi v lékarně???Taky mám kartáček Curaprox 4600…

• Citovat
  • Upravit
14079
28.8.13 17:15

@monulinka1007 - dá. Já jí měla na aftozní stomatitidu. Jinak už vše bylo řečeno - pravidelná zubní hygiena (já chodila první rok po dvou měsících, teď už jen 2× za rok), správné velikosti mezizub. kartáčků, solo kartáček a čistit a čistit :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monulinka1007
28.8.13 17:53

@Milli Dobřee dobřee :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat