Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den maminky
Mám takovy problém
Předevčírem mi otekl obličej na spodní straně. Asi určitě od zubů, protože mě den předtím bolel a ráno když jsem se vzbudila tak jsem už měla oteklý obličej stím že mě zub už nebolel. Volala jsem zubarce ale mám přijít až v pondelib
měli jste taky někdo takhle oteklé? Mám docela strach ![]()
@Theolik Ahoooj, urcite necekej do pondeli a jdi hned dnes na pohotovost, otoky nejsou sranda a neradno je podcenovat
Divim se, ze ti rekla prijit az v pondeli
@Svesticka22 píše:
@Theolik Ahoooj, urcite necekej do pondeli a jdi hned dnes na pohotovost, otoky nejsou sranda a neradno je podcenovatDivim se, ze ti rekla prijit az v pondeli
To bude tim ze o vikendu neordinuje…
@Svesticka22 Pohotovosti se bojím ještě více než své zubařky. U nás jsou samí řezníci
Teď uz mě ani zub nebolí, nemám ani teploty..
No tak tohle uz je zanet jako prase. Muze tě to chytit v noci a zblázníš se bolestí.
@Theolik V tohle stavu muzes mit uz zanet okostice. Jestli nechce prijit o vsechny zuby, tak mazej na pohotovost…
@Theolik píše:
@Svesticka22 Pohotovosti se bojím ještě více než své zubařky. U nás jsou samí řezníciTeď uz mě ani zub nebolí, nemám ani teploty..
Jdi na pohotovost. Máš velký zánět. Se zánětem si nezahrávej. Mě ve 20 letech zánět dolní osmičky dohnal na ORL. Kvůli zánětu jsem skončila na čtyři dny v nemocnici.
Pokud je to takhle oteklé, tak to nebolí, hnis obalil nervy, takže pohotovost kde ti rozříznou pod zubem dáseň, aby vytekl. Budeš to muset vydržet, nečekej do pondělí, jinak hrozí že se ti zánět dostane do kosti.
No holky děkuji ❤️ Zajedu si na pohotovost tak snad mě vezmou dneska. U nás je pohotovost o víkendu jen do 1 🥴 snad to přežiju 😥
Lepsi jet ted a kousnout se, ten otok pak teoreticky muze klesnout i na krk a to je pak pruser a resi se to mnohem hur rezem zvenku a to nechces
Posilam silu, neboj
uspi ti to a pomuzou a zbytek uz muzes resit v pondeli u sve zubarky ![]()
@mackA159 to je mi jasne, ale prekvapuje me, ze kdyz ji pacient vola, ze ma otok, ze nerekne jdete na pohotovost ![]()
@Svesticka22 píše:
@mackA159 to je mi jasne, ale prekvapuje me, ze kdyz ji pacient vola, ze ma otok, ze nerekne jdete na pohotovost
Mimoto mě megaudivuje, že pokud zubařce pacientka volala ve čtvrtek ráno s takovýma potížema, že ji nevzala jako akutní a nechává to v klidu"vyhnít" až do pondělka
![]()
Maminky tak už to mám za sebou 🤗 Měla jsem tam hnis..Řízl mi to něco vytáhl a dál dren 🙏 Děkuji