Otevřená na 5 cm

978
11.7.20 08:00

Otevřená na 5

Ahoj, chci se zeptat, zda to měl někdo podobne jak já. Včera jsem nastoupila do rizikové poradny, že jsem (dnes) 3 dny po termínu. Už měsíc chodím na 2 prsty otevřená a na monitoru vždy kontrakce, které necítím. Včera v poradně mi řekla primářka, že je to na spadnutí (to říkají všichni) a branka je na 5 8o.. Udělala mi hamiltonův hmat (mne to nevadí, takže o tom diskuze být nemá) a vychvalila se, že je v tom úspěšná. No… Akorát jsem celý den hooodne spinila, ale to už mám taky po každém vyšetření, ale včera ještě víc. Když nic, tak jdu na indukci ve středu. Mám do toho pozitivního streptokoka a prý s tímto nalezem mne nemůžou nechat dlouho přenášet. Ale, že podle nich přes víkend porodim..máte někdo podobnou zkušenost? Kdy jste rodily? A když jsem objednaná na indukci a jsem otevřená na 5, tak mě pravděpodobně píchnou jen vodu? Nebo dají kapacku? Musím se na to popřípadě ještě zeptat DR při kontrole v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
11.7.20 08:24

Fakt jsi na 5??? Já při 5 cm šla na porodní box…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
11.7.20 08:27

Já mám za sebou indukovaný porod a infuzi jdem neměla, šle takový balónek na roztažené hrdla (nebolí to) a pak mi pichli vodu. Ale teda při 5 ze by té nechali doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.7.20 08:45

@Natálka26 @Pavlička no taky jsem se divila, ale hlásila sestřičce branka 5 a pak mi to i ukazovala jaká to je zhruba velikost.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.7.20 09:10

Teda ja pri 5 mela tak hodinku do samotného narozeni ditete :think: to te poslala domu jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.7.20 09:36

@Kriss Tina no poslala jsem doma a nic mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.7.20 10:07

Já byla doma několik dní i s větším otevřením, každá s takovým nálezem nemusí rodit. :nevim: To k těm údivům. Možná by u tebe vyvolávali asi jen píchnutím vody, nijak to nebolí, ale těžko říct. To ti měla upřesnit ta doktorka. Minimálně dostaneš kapačku antibiotik. Drž se, třeba budeš mít rychlý porod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.7.20 11:02

@Petule030 a tobě se nakonec porod rozběhl sám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.7.20 15:36

@Kskaja První porod píchli vodu, to jsem byla už hodně otevřená (na 9cm), kontrakce začaly asi po 20ti minutách, před druhým porodem jsem byla otevřená jen na 3cm, kontrakce se dostavily asi půl hodiny po Hamiltonu. Takže vyloženě samo od sebe to nebylo, přesto mi to po tom Hamiltonu přišlo víc přirozené. Třeba se ti taky porod spustí a nebudeš se muset obávat vyvolání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
11.7.20 23:02

Já byla otevřená na 7, kontrakce jsem neměla. Přišla na to doktorka, když mi na poradně chtěli udělat Hamiltona. Ten nakonec neudělala a řekla mi, že buď můžu domů nebo mě pošle rovnou na sál a vyvolají mi porod. To že nestihnu dojet do porodnice byl můj zlý sen, tak jsem šla rovnou na sál. Jen mi píchli vodu a do hodiny byl syn na světě. Žádné tablety nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí