Otevření balíčku na poště

791
15.3.14 11:27

otevření balíčku na poště.

Zdravíčko. Chci se zeptat je možné aby poštačka za přepážkou na mé požádání otevřela balíček a zjistila zda je tam to co tam má být? A až potom jsem to zaplatila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35771
15.3.14 11:28

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.14 11:28

@patricie2014 ne. Sice se to všeobecně traduje, ale pošta Ti to prostě nepovolí :nevim: Balíček by musel být viditelně hodně poškozen, aby to šlo. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.3.14 11:29

Nene, to možné není… pošta s tím nemá nic společného. Reklamaci, pokud nebude balíček úplný nebo jiné zboží pak musíš řešit s prodávajícím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.14 11:32

Tak těkuji. Je to naprd. Nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.3.14 11:40
@patricie2014 píše:
Zdravíčko. Chci se zeptat je možné aby poštačka za přepážkou na mé požádání otevřela balíček a zjistila zda je tam to co tam má být? A až potom jsem to zaplatila?

Příspěvek upraven 15.03.14 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.14 11:40
@da_hol píše:
Ale ano, lze to a můžeš si to před ní otevřít i sama a nemusíš zdůvodňovat, proč!

to je velký blud. Nepovolí Ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.3.14 11:42
@martina.se píše:
to je velký blud. Nepovolí Ti to.

Zapomněla jsem připsat, že samozřejmě až po zaplacení, takže to blud není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.3.14 11:43

Podle me to mozne je. Ale balicek bys mela otevrit ty v jeji pritomnosti. Ja to tak udelala, abych vedela ze tam je to, co jsem chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.14 11:44
@da_hol píše:
Zapomněla jsem připsat, že samozřejmě až po zaplacení, takže to blud není.

jo, zaplatíš, otevřeš a je Ti to prd platné, už Ti to zpět nevezmou. Takže je úplně šumák, jestli to otevřeš až doma, nebo na poště. Protože zpět k přepravě jako vratku to neseberou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.3.14 11:45
@birma píše:
Nene, to možné není… pošta s tím nemá nic společného. Reklamaci, pokud nebude balíček úplný nebo jiné zboží pak musíš řešit s prodávajícím…

Kdyz nwbude balicek uplny…jak to pak dokaze? To by pak bylo tvrzeni proti tvrzeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
@da_hol píše:
Příspěvek upraven 15.03.14 v 11:41

Fakt? No už jsem naletěla. Pokaždé došel balíček, a samej papír. No v pondělí má dojít pro něj tak se jí tam rovnou zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
@S.maya píše:
Podle me to mozne je. Ale balicek bys mela otevrit ty v jeji pritomnosti. Ja to tak udelala, abych vedela ze tam je to, co jsem chtela.
Ano, já už to tak udělala několikrát.
@S.maya píše:
Je to tak, balíček nemusí být viditelně poškozen, ale stačí, když v něm obsah podezřele rachtá a neměl by..a sepisuje se o tom protokol.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.14 11:47
@S.maya píše:
Kdyz nwbude balicek uplny…jak to pak dokaze? To by pak bylo tvrzeni proti tvrzeni.

to bych fakt chtěla vidět, na které poště Tě nechají otevřít zásilku a pak jim to tam např nechat - to si nikdo nedovolí, by to ta pošťačka platila ze svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.14 11:47

Tak můžu jí požádat o opatrného otevření než balíček zaplatím, teprve potom mi baliček předá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová