Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko. Chci se zeptat je možné aby poštačka za přepážkou na mé požádání otevřela balíček a zjistila zda je tam to co tam má být? A až potom jsem to zaplatila?
@patricie2014 ne. Sice se to všeobecně traduje, ale pošta Ti to prostě nepovolí
Balíček by musel být viditelně hodně poškozen, aby to šlo. Jinak ne.
Nene, to možné není… pošta s tím nemá nic společného. Reklamaci, pokud nebude balíček úplný nebo jiné zboží pak musíš řešit s prodávajícím…
@patricie2014 píše:
Zdravíčko. Chci se zeptat je možné aby poštačka za přepážkou na mé požádání otevřela balíček a zjistila zda je tam to co tam má být? A až potom jsem to zaplatila?
Příspěvek upraven 15.03.14 v 11:41
@da_hol píše:
Ale ano, lze to a můžeš si to před ní otevřít i sama a nemusíš zdůvodňovat, proč!
to je velký blud. Nepovolí Ti to.
@martina.se píše:
to je velký blud. Nepovolí Ti to.
Zapomněla jsem připsat, že samozřejmě až po zaplacení, takže to blud není.
Podle me to mozne je. Ale balicek bys mela otevrit ty v jeji pritomnosti. Ja to tak udelala, abych vedela ze tam je to, co jsem chtela.
@da_hol píše:
Zapomněla jsem připsat, že samozřejmě až po zaplacení, takže to blud není.
jo, zaplatíš, otevřeš a je Ti to prd platné, už Ti to zpět nevezmou. Takže je úplně šumák, jestli to otevřeš až doma, nebo na poště. Protože zpět k přepravě jako vratku to neseberou ![]()
@birma píše:
Nene, to možné není… pošta s tím nemá nic společného. Reklamaci, pokud nebude balíček úplný nebo jiné zboží pak musíš řešit s prodávajícím…
Kdyz nwbude balicek uplny…jak to pak dokaze? To by pak bylo tvrzeni proti tvrzeni.
@da_hol píše:
Příspěvek upraven 15.03.14 v 11:41
Fakt? No už jsem naletěla. Pokaždé došel balíček, a samej papír. No v pondělí má dojít pro něj tak se jí tam rovnou zeptám.
@S.maya píše:Ano, já už to tak udělala několikrát.
Podle me to mozne je. Ale balicek bys mela otevrit ty v jeji pritomnosti. Ja to tak udelala, abych vedela ze tam je to, co jsem chtela.
@S.maya píše:
Je to tak, balíček nemusí být viditelně poškozen, ale stačí, když v něm obsah podezřele rachtá a neměl by..a sepisuje se o tom protokol.
@S.maya píše:
Kdyz nwbude balicek uplny…jak to pak dokaze? To by pak bylo tvrzeni proti tvrzeni.
to bych fakt chtěla vidět, na které poště Tě nechají otevřít zásilku a pak jim to tam např nechat - to si nikdo nedovolí, by to ta pošťačka platila ze svého.
Tak můžu jí požádat o opatrného otevření než balíček zaplatím, teprve potom mi baliček předá.