Otevřený jogurt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Otevreny jogurt
Dobre rano.
Jak dlouho nechavate otevreny jogurt?
Vcera jsem prckovi koupila 500g Selsky. A sni ho tak na 3×. Muzu mu ho dat 3 dny za sebou tj. 48 hodin otevreny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
j.pampeliska píše:
Dobre rano.Jak dlouho nechavate otevreny jogurt?
Vcera jsem prckovi koupila 500g Selsky. A sni ho tak na 3×. Muzu mu ho dat 3 dny za sebou tj. 48 hodin otevreny?
Ahooj ![]()
Zrovna dneska jsem chtěla taky založit tuhle diskuzi tak jsem zvědavá co nám kdo napíše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud pokaždé z kelímku odebereš porci do misky čistou lžičkou, asi bych to tak udělala…
U nás většinou nezbylo, jsem ten sbytek sežrala já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechávám max. do druhého dne, čili např. v pondělí má, v úterý má a v úterý večer dojídáme my ![]()
Ovšem jak píše pipet, předpoklad je odebrání čistou lžící do jiné nádobky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak já dávám na 3× taky Selský, dokonce z něj ani neodebírám, vždycky z toho kelímku, akorát lžičku má čistou pokaždé
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to tak dělám normálně. Taky nabírám čistou lžičkou zvlášť na misku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ho asi po prvním jídle přendala do nějaké uzavíretelné misky s víčkem a nabírala vždy čistou lžičkou. Dělala jsem to tak i když jsem držela dietu, ale já jsem od přírody háklivka
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se oetvřenej jogurt vždycky ten den musí sníst jinak letí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych prendala do uzaviratelne nadoby a 3 dny nebudou problem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
U nás se oetvřenej jogurt vždycky ten den musí sníst jinak letí
Mám to taky tak,nebo to dávám manželovi nebo psům
Jsem na tohle háklivá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se tedy většinou také sní, ale i tak odeberu čistou lžičkou pro něho zvlášť nebo má malý. Ale existují ta víčka na velká balení, takže uzavírám případně tím, i kdyby jen do odpoledne. Z lednice to chytá pachy a to nemusím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás zůstává otevřený jogurt klidně 3 nebo 4 dny, nic se mu nestane. Kupuju taky velká balení bílého a na zavření používám plastová víčka např. od cottage nebo pribiny, pěkně to na to pasuje a jogurt nenačichne z lednice. Když dělávali naši domácí jogurt z čestvého mléka, tak vydržel i déle, teda když nebyl okamžitě sněden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem velke baleni protoze 100 gr vyjde na 3,18 Kc, zatimco kdyz se koupi 200 gr baleni tak 100 gr stoji 2× tolik.
Otevrela jsem ten jogurt, cistou lzici prendala do 3 Via kelimku. 2 zavrela a uklidila do lednice. 1 hned snedl ![]()
Takze dekuji. Predpokladam, ze to nenacichne a ani se nezkazi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám blbý dotaz
, myslíte že může být nějak závadný jogurt, který byl cca 10dní v lednici, nebyl prošlý, ale po snědení jsem zjistila, že kelímek byl na dvou místech prasklý
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit