Otisky od kolíčků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9450
10.8.16 20:48

Když jsem věšela, věšela jsem napůl, většinou bez kolíčků.

Už nevěším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
10.8.16 20:51
@kazda.m píše:
Ahoj, doufám že nebudu vypadat jako úplnej trotl. Pro ty, co věší prádlo:
Jak řešíte že na oblečení zůstávají otisky od kolíčků po sebrání ze šňůry?
Přijde mi že mi to začalo dělat až když jsem začala bydlet s přítelem - pořídili jsme nové věci i kolíčky. U našich doma jsem si toho nikdy nevšimla, prádlo věším pořád stejně. Je možné že ty nové kolíčky jsou zatím pevné a nerozjeté, že víc drží? Trička věším za spodek, ale i když jsem zkoušela za ramena, aby tam bylo víc látky, dělá to stejně.Zkoušela jsem nevěšet a skládat hned, ale na ruční práce jsem talent nikdy neměla takže to už možná lepší ten obtisklý kolíček :D

Otisky od kolíčků neřeším…dělají se mi, ale abych si nad tím lámala hlavu, to ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
10.8.16 20:55

@kazda.m Trika, tílka věším za podpaží, košile za límec (případně rovnou na ramínko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 20:57

Pri zehleni nastrikam zehlickou trosku vody na dane misto a prezehlim. Otisky jsou pak fuc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
10.8.16 21:02

Kup si v dm nebo kdekoliv jinde kolicky co maji ovalnu desku/placku za kterou capnes to pradlo v miste uchytu a nejsou tam vroubky jako u tech klasickych kolicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.8.16 21:04

Věším převracené naruby, otisky zůstanou vevniř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
10.8.16 21:06

Nepoužívám kolíčky. :-D

prostě prálo vyndám z pračky, před pověšením na sušák vyklepnu a pohoda. Ani nežehlím.

Použila jsem je asi třikrát, za můj samostatný dospělý život, a to použe když jsem dávala prádlo ven. Ovšem u toho to bylo jedno (byly to monetrky, povlečení a džíny).

• Citovat
  • Upravit
21509
10.8.16 21:20

@kazda.m hele, to bude ono. dřevěné kolíčky jsem zrušila dávno. Je potřeba sehnat plastové se širším koncem a ne moc pevné. dobré mívají v akcích v Lidlu nebo v Tchibu. Nebo zkus kouknout do DM, jestli ho máš po ruce. Ale úplně nejlepší je sušička ;-) odpadne jak věšení prádla, tak u žehlení 8) Momentálně to je můj nejoblíbenější domácí spotřebič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
10.8.16 21:24

Taky to tak mám, kolíčky mám už 5let, od stěhování do nového. Zkusím, jak někdo radil, lehce postříkat vodou.

Já třeba šaty věším už rovnou na ramínko a suším na ramínku, u triček mi to až tak nevadí (občas:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.8.16 21:29

Co jde, hlavne tricka vesim na raminka, svetry taky. U dzin se neotisknou a u jinych kalhot a sukni to vetsinou videt neni- vesim za pas. U ponozek a spodniho pradla je to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
10.8.16 21:34

Na to jsou určité kolíčky a taky pak rozžehlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.16 21:53

Věším napůl bez kolíčků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
10.8.16 21:56

Peru i vesim naruby.
Doma kolicky nepouzivam, kdyz vesim ven na balkon, davam kolicky zrubu a do podpazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.8.16 22:02
@Padme93 píše:
Nepoužívám kolíčky. :-D

prostě prálo vyndám z pračky, před pověšením na sušák vyklepnu a pohoda. Ani nežehlím.

Použila jsem je asi třikrát, za můj samostatný dospělý život, a to použe když jsem dávala prádlo ven. Ovšem u toho to bylo jedno (byly to monetrky, povlečení a džíny).

monetrky jsou dokonalé slovo – :mavam: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
10.8.16 22:16

Kolíčky nepoužívám, jen když věsím venku a to mám takové, které nezanechávají otisky, jsou takové oválné, jak už se tu psalo, mám myslím z Lidlu…
Dřevěné jsou dle mého nejhorší, taky mi to pak nešlo ani vyžehlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný