Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobry den,
resim u mimca, ze ma otlacene stehynka z jednorazovych plin. Mimco ma 5 mesicu a 7 kg, presla jsem z 2 na 3 (vetsina znacek), protoze se mi zdaly ty dvojky na nej uz male. Ale vetsi plinky nepomohli. Pouzivam pampers premium care. Zkusila jsem z dm babylove, ale furt stejne. Mam na zkousku objednane jeste dalsi 3 znacky, ale podle me to bude furt to stejne, protoze to je proste od tech gumicek nebo co to je kolem stehynka. Nema to ani po celem stehni, ale jen uvnitr stehen, na vnejsku ani tuk. A kdyz jsem koukam, tak to utazene neni, spis naopak to ma kolem stehna i odchlipnute, ze se bojim, ze obsah protece ven. Mimco je pres den v ruznych polohach - v ruce jakoby v sedu, na brisku, na zadech, na boku, dost to strida a nemyslim si, ze je to polohou, ale pokud ano, co s tim? Mate nekdo zkusenost?
Zkus Bambo nature, nám na tohle pomohly. Ale každé miminko má ty nožky jiné a sedí mu něco jiného. Pro každé z mých tří dětí jsem měla jiné plínky ![]()
Ale nevzdávala bych to a zkoušela, ty plínky jsou opravdu dost různé a je velká šance, že některé vám sednou.
Ja dávám synovi vždy o velikost víc, např. na 9kg jsem začala dávat velikost 5 (od cca 11kg). Dělám to tak od cca 5 kg. Taky byl hrozně otlačený a občas i protekla moč. Takhle je to bez nehod a otlacenin
@ALIPELI píše: Více
Delam to uplne stejne, uz od nejakych 9,5 kilo kupuji velikost 5. Mam pocit, ze i vic poberou. Nedavno jsem omylem popadla ctyrky, ktere by mu velikostne podle kg mely sedet, ale prijdou mi malinke, jak jsem zvykla na ty vetsi…
Jo a otlaceniny mel hodne starsi z takovych tech natahovacich plinek. Chapu, ze pro starsi deti jsou jednodussi na oblekani, ale me vubec nevyhovovaly a mela jsem je jen jako zalozni v kocarku, kdyz jsem musela prebalovat venku…