Otočené spaní

4
12.1.11 22:46

Otočené spaní

Ahoj holky, mám takový problém. Můj 16.měsíční Honzík bez problému usne ve 20h sám a padne 22h a je vzhůru, už to trvá měsíc. Chce si hrát a dělat kraviny, jakmile řekneme, že se jde spát, začne se vztekat až z toho zvrací. Jsme vzhůru třeba do 3-4h do rána a ráno spí třeba do 11. Když jsme se ho ráno pokoušeli vzbudit v 8h, tak to není možný, spí naprosto tvrdě. Máte s tím někdo zkušenosti nebo mi můžete poradit, co mám dělat aby spal zase celou noc? Moc děkuji za Vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
12.1.11 23:13

proste nesmite ustoupit.Jde spat a proste se jde spat i za cenu rvani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.1.11 23:26

trváme na svém, ale řve tak dlouho, až začne zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.11 23:27

Co ho vzit do postele k Vam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
13.1.11 08:31

ahojda ted to zrovna resime s skoro 3 letou dcerkou,naky ten mesic me to dela taky je to napalici,to te verim,me usne kolem 20h a vstane okolo 2-3 a pak padne,chce pustit pc a pohodky ja musim k ni do detskyho pokoje,a pak me spi taky do tech 9h,co hur ze od brezna jde do skolky tak taky nevim co dal,ale tak ho holt nenechaj pres den spat,me teda pak uz nespi kdyz tohle v noci udela a jede do tech 20h bez spani,ale ja jsem grogy,a jeste ve 28tt takze taky super :-( :-( :-( :-( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2547
13.1.11 10:24

u nas zase maly o 20,00 usne krasne u sebe v pokojiku a pak kolem 1-2 hodiny se vzbudi, otevre si dvere a uplne potichu mi vklzne do postele a spi u mne do rana. Nemam to srdce ho v noci od sebe vyhazovat a nekdy ani nevim kdy prisel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.1.11 10:27

Ahoj,
do postele ne, zaděláváte si na další problémy.
Zkusila bych ho dát spát později a když to nezabere, tak trvat na tom, že je noc a spí se. Na to zvracení doporučovali, že uklidit, převlíct a šup s ním do postele…nic jiného se nedá dělat. Některé děti tak prostě chtějí dosáhnout svého… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
13.1.11 10:29

werru ale to nocni hrani, to bych asi zatrhla..ja vim, lehce se to rika..u nas celkem fungovalo, ze jsem sla k nemu, nerozsvitila jsem svetlo a rekla mu ze jsem strasne unavena a musim spat. A on tedy kdyz neni, tak mne muze hlidat..a tak vedle mne nejakou dobu blbnul ale ja jsem vubec nereagovala, jakoze spim, hlavni bylo nedat najevo ze jsem vzhuru a pak usnul i on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
13.1.11 10:32

a jeste bych ho nenechala spat do 11 dopoledne, pak je jasne ze je vyspalej a v noci se mu uz nechce. Proste to par dni musis vydrzet a rano ho nekompromisne vzbudit kolem 7,00..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.1.11 21:02

Holky děkuji za rady, vyzkouším a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.1.11 20:38

Tak nic nezabírá, už jsem zoufalá. je jako hodinky, přesně ve 20h usne a ve 22 je vzhůru. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí