Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Náměsíčná bylo to na špičce, a pak jsem to otočil tak aby se to dalo srolovat, ale 3× jsem ho otřel rukou.. ale bojím se ![]()
Nějaké dny cyklu bych neřešila, to je jen taková berlička pro chronické snažičky. Těhotná být může (ikdyž nejspíš není), příště vždy nový! Až bude čas, tak udělat test ![]()
@Náměsíčná píše:
Jak se ti povedlo? Vždyť to nejde rozrolovat opačně. Podle toho v jaké fázi přítelkyně je bych zvolila prášek po. Kdy to má dostat?
Ono ho rozrolovat naruby zpočátku celkem jde, ale dál je to šichta. ![]()
Pokud ale chybí zkušenosti, stát se to opravdu může. A pokud zkušenosti má, tak rychle pozná, že je něco špatně, ale to už bývá glans uvnitř kondomu. Přeci jen, nějaký prostor tam je.
Pak je tu pár možností možnosti: Buď pokračovat „naruby“ - na kvalitu ochrany to vliv nemá, ale není vůbec jednoduché ho rozrolovat naruby celý, nebo použít jiný. A pokud to člověk skoro hned pozná, otočí ho. Ale musí si být jist, že je to bezpečné a o to tu asi jde.
![]()
@Náměsíčná píše:
Jak se ti povedlo? Vždyť to nejde rozrolovat opačně. Podle toho v jaké fázi přítelkyně je bych zvolila prášek po. Kdy to má dostat?
Zalezi na znacce, protoze v poslednim baleni, co jsme meli, to vypada, ze to chytnes a nasadis a ono ejhle, opravdu to je naopak, musis nejdriv tu spicku jakoby protahnout zpatky. Kazdopadne my, kdyz to zjistili, tak jsme si vzali novy kondom…
@adam janda píše:
@Náměsíčná bylo to na špičce, a pak jsem to otočil tak aby se to dalo srolovat, ale 3× jsem ho otřel rukou.. ale bojím se
Klid, jestli jsi nebyl chvíli po předchozí ejakulaci, tak je šance úplně mizivá.
Ježiš vy jste zlý🙄 šance na otěhotnění tam samozřejmě je, i když asi jen malá. Pro příště radši vzít nový a nebo “dojet” s tím obráceným.
Postinorem ani jiným práškem bych ji nezatěžovala a počkala bych.
@adam janda píše:
@Náměsíčná bylo to na špičce, a pak jsem to otočil tak aby se to dalo srolovat, ale 3× jsem ho otřel rukou.. ale bojím se
Ty jsi jí to neřekl, tak se bojíš sám?
Radši jí to řekni a když se tak bojíš, uvidíš co ona na to a kdyžtak skočte do lékárny pro prášek postinor. Recept nepotřebuješ.,,Jen,, 600kč stojí myslím..? Nevím asi jak kde.Mam pocit, že se může vzít do 48h po tom sexu.
Promysli to ![]()
@Petule030 takže strach mít opravdu nemusím? Sice menstruaci měla ale co jsem četl tak muže mít menstruaci i při prvních měsících těhotenství.
@adam janda Nemusíš mít strach. A ve vašem případě zvažte i další formy antikoncepce. Jestli vám ten sex za ty nervy stojí… ![]()
@adam janda píše:
Zdravím, dneska jsme měli s přítelkyní pohlavní styk, a stalo se to že jsem omylem nasadil kondom na ruby, a byl jsem docela dost vlhký.. no a nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, otřel jsem rukou tu špičku, asi 2-3×
Ale pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli je vše v pohodě a nemusím mít strach, když jsem ho 2-3 otřel rukou.Tak rychle do lékárny pro pilulku po a přístě si rovnou vem nový kondom.
@Petule030 píše:
@adam janda Nemusíš mít strach. A ve vašem případě zvažte i další formy antikoncepce. Jestli vám ten sex za ty nervy stojí…
Ta poslední větu už bych dneska radši vynechal.
Proč? Protože stačí, kolik mládeže po takových strašácích končí už dnes ve virtuálním prostoru a to je přesně to, co je špatně.