Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, dneska jsme měli s přítelkyní pohlavní styk, a stalo se to že jsem omylem nasadil kondom na ruby, a byl jsem docela dost vlhký.. no a nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, otřel jsem rukou tu špičku, asi 2-3×
Ale pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli je vše v pohodě a nemusím mít strach, když jsem ho 2-3 otřel rukou.
Musíš kondom nejdřív pořádně otrepat, potom alespoň 4× otřít rukou a penis posypat kypricim práškem. To pomáhá
Přítelkyně může, ale zrovna tak nemusí být těhotná ![]()
Může být těhotná z jiného dne otírání kondomu ![]()
Doporučuji jí brát antikoncepci, ale nevím zda by zvládla ji denně brát
když neumí chlapovi dát na péro šprcku, nebo se aspoň o sebe nějak postarat. Jste v tom přece oba. Nejen ty. A příště si vem kondom jinej, novej a nic neotírej…to je hrozný
![]()
@adam janda píše:
Zdravím, dneska jsme měli s přítelkyní pohlavní styk, a stalo se to že jsem omylem nasadil kondom na ruby, a byl jsem docela dost vlhký.. no a nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, otřel jsem rukou tu špičku, asi 2-3×
Ale pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli je vše v pohodě a nemusím mít strach, když jsem ho 2-3 otřel rukou.
A v jaké fázi cyklu je přítelkyně?
Ono by bylo dobré mít o tomhle povědomí plus natrénovat nasazování gumy třeba na banánu, pokud prakticky máte problém.
@adam janda píše: … jsem omylem nasadil kondom na ruby, … nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, … pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli …
No, to byla chyba. Podle návodu se použitý kondom má obrátit naruby, vyprat na 30 stupňů s dvojitym mácháním a bez aviváže, a nechat volně uschnout. Nežehlit!
@adam janda píše:
Tak si kupte prášek po, ať jste v klidu…
@Tala20 píše:
No, to byla chyba. Podle návodu se použitý kondom má obrátit naruby, vyprat na 30 stupňů s dvojitym mácháním a bez aviváže, a nechat volně uschnout. Nežehlit!
Si děláš srandu, ale ve Vietnamu je vyperou, usuši na sluníčku, zabalí a prodají znova ![]()
@Tala20 píše:
Já bych to teda raději přežehlila ![]()
Pro případ, že by tam nějaká ta mrška rejdivá ještě zbyla… ![]()
Fakt tě nenapadlo nic lepšího jako vzít si nový?
Kolik dní má do menstruace?
Však to vůbec nejde dát kondom na ruby to by jste ho tam musela dávat násilím
kondom vždy jde dolů jen s jedné strany lehce
vy jste zajamavy pár radši bych ještě počkala s tím sexem ![]()
@adam janda píše:
Obavy jsou oprávněné. Kondom musí byt vždy nový.
Jak se ti povedlo? Vždyť to nejde rozrolovat opačně. Podle toho v jaké fázi přítelkyně je bych zvolila prášek po. Kdy to má dostat?
@jamik1416 píše:
Já bych to teda raději přežehlila
Pro případ, že by tam nějaká ta mrška rejdivá ještě zbyla…
No, nevím… osobně bych asi zvolila spíš ruční napařovač, ten je šetrnější ![]()