Otočený kondom naruby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
19.11.22 01:25

Otočený kondom naruby

Zdravím, dneska jsme měli s přítelkyní pohlavní styk, a stalo se to že jsem omylem nasadil kondom na ruby, a byl jsem docela dost vlhký.. no a nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, otřel jsem rukou tu špičku, asi 2-3×
Ale pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli je vše v pohodě a nemusím mít strach, když jsem ho 2-3 otřel rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29872
19.11.22 01:30

Musíš kondom nejdřív pořádně otrepat, potom alespoň 4× otřít rukou a penis posypat kypricim práškem. To pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.11.22 01:31

@Lorre a rovnou v ní nemám udělat bábovku?😹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
19.11.22 03:35

Přítelkyně může, ale zrovna tak nemusí být těhotná :mrgreen:
Může být těhotná z jiného dne otírání kondomu :jazyk:
Doporučuji jí brát antikoncepci, ale nevím zda by zvládla ji denně brát :think: :jazyk: když neumí chlapovi dát na péro šprcku, nebo se aspoň o sebe nějak postarat. Jste v tom přece oba. Nejen ty. A příště si vem kondom jinej, novej a nic neotírej…to je hrozný :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
19.11.22 06:43
@adam janda píše:
Zdravím, dneska jsme měli s přítelkyní pohlavní styk, a stalo se to že jsem omylem nasadil kondom na ruby, a byl jsem docela dost vlhký.. no a nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, otřel jsem rukou tu špičku, asi 2-3×
Ale pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli je vše v pohodě a nemusím mít strach, když jsem ho 2-3 otřel rukou.

A v jaké fázi cyklu je přítelkyně?

Ono by bylo dobré mít o tomhle povědomí plus natrénovat nasazování gumy třeba na banánu, pokud prakticky máte problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
19.11.22 07:07
@adam janda píše: … jsem omylem nasadil kondom na ruby, … nenapadlo ně nic jiného než kondom otočit správně, … pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli …

No, to byla chyba. Podle návodu se použitý kondom má obrátit naruby, vyprat na 30 stupňů s dvojitym mácháním a bez aviváže, a nechat volně uschnout. Nežehlit!

• Citovat
  • Upravit
7228
19.11.22 08:05
@adam janda píše:
Ale pořad se bojím aby neotěhotněla.. a proto se chci zeptat, jestli je vše v pohodě a nemusím mít strach, když jsem ho 2-3 otřel rukou.

Tak si kupte prášek po, ať jste v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
19.11.22 08:09
@Tala20 píše:
No, to byla chyba. Podle návodu se použitý kondom má obrátit naruby, vyprat na 30 stupňů s dvojitym mácháním a bez aviváže, a nechat volně uschnout. Nežehlit!

Si děláš srandu, ale ve Vietnamu je vyperou, usuši na sluníčku, zabalí a prodají znova :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
19.11.22 08:23
@Tala20 píše:

Já bych to teda raději přežehlila :think:
Pro případ, že by tam nějaká ta mrška rejdivá ještě zbyla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35435
19.11.22 08:24

Fakt tě nenapadlo nic lepšího jako vzít si nový?
Kolik dní má do menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.11.22 09:01

Však to vůbec nejde dát kondom na ruby to by jste ho tam musela dávat násilím 8o kondom vždy jde dolů jen s jedné strany lehce :lol: vy jste zajamavy pár radši bych ještě počkala s tím sexem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
19.11.22 09:35

Tak ji kup prášky po, třeba postinor a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.22 09:43
@adam janda píše:

Obavy jsou oprávněné. Kondom musí byt vždy nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
19.11.22 10:19

Jak se ti povedlo? Vždyť to nejde rozrolovat opačně. Podle toho v jaké fázi přítelkyně je bych zvolila prášek po. Kdy to má dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
19.11.22 10:21
@jamik1416 píše:
Já bych to teda raději přežehlila :think:
Pro případ, že by tam nějaká ta mrška rejdivá ještě zbyla… :nevim:

No, nevím… osobně bych asi zvolila spíš ruční napařovač, ten je šetrnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit