Oteklé mandle a bílé fleky

Anonymní
12.12.21 02:52

Otok mandle a bili flek

Ahoj,
Abych vše uvedla na pravou míru, tak poslední dobou byl v práci mazec, hodně práce a ještě víc přesčasů. Včera mě začalo lehce pobolívat v krku nic hrozného myslela jsem, že je to od toho že mi roste osmička, zub byl i mírně oteklý. Dnes jsem večer cítila lehký pobolívání mandle a zhrozila jsem se 8o angínu jsem nikdy neměla a to co tam je taky ne, mandli na této straně mám vždy větší než tu druhou. Ale rozhodně není nikdy až takhle oteklá a ten flek na ni, mě také vyděsil. Nevím zda může jít o aft, angínu… covid? Nebo snad od toho růstu zubu? Rakovinu? Dodán, že testy na covid negativní a prodělala jsem covid v lednu. Jsem z toho lehce zchvácená, teplotu ani jiné vetší obtíže nemám. Malinko me ta mandle bolí. Nic víc, polikat můžu. Mám přehnaný strach, že to může být rakovina. Jsem nekuřák. Díky! :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Terulinka1998
12.12.21 02:52

Foto 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.21 02:53

Foto

• Citovat
  • Upravit
19981
12.12.21 06:58

Tak asi obyčejný čep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.12.21 07:09
@Anonymní píše:
Ahoj,
Abych vše uvedla na pravou míru, tak poslední dobou byl v práci mazec, hodně práce a ještě víc přesčasů. Včera mě začalo lehce pobolívat v krku nic hrozného myslela jsem, že je to od toho že mi roste osmička, zub byl i mírně oteklý. Dnes jsem večer cítila lehký pobolívání mandle a zhrozila jsem se 8o angínu jsem nikdy neměla a to co tam je taky ne, mandli na této straně mám vždy větší než tu druhou. Ale rozhodně není nikdy až takhle oteklá a ten flek na ni, mě také vyděsil. Nevím zda může jít o aft, angínu… covid? Nebo snad od toho růstu zubu? Rakovinu? Dodán, že testy na covid negativní a prodělala jsem covid v lednu. Jsem z toho lehce zchvácená, teplotu ani jiné vetší obtíže nemám. Malinko me ta mandle bolí. Nic víc, polikat můžu. Mám přehnaný strach, že to může být rakovina. Jsem nekuřák. Díky! :P

Zítra jdi k praktikovi. Vyfasuješ antibiotika. Neumíráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
12.12.21 07:35

Řekla bych, ze čep. Takže to bude angina. Přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
12.12.21 07:37

Jako prvni pomoc si udelej prieznitz a strikni si Jox (pokuj nejsi alergicka na jod). Hodne se ti ulevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
12.12.21 07:56

Angina. Dostane antibiotika a bude ti lepe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16951
12.12.21 08:14
@Anonymní píše:
Foto

Ahoj,

těm flekům se říká „čepy“ a je to příznak angíny. Zavolej si doktorovi, že máš čepy na mandlích, uvidíš zda tě pozve na prohlídku, nebo rovnou vystaví recept na ATB. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
12.12.21 09:20

Podle mě to nemusí být angína. Dělají se mi takhle čepy často. Naposledy jsem úplně stejný průběh měla ve čtvrtek, od rána bolest v krku, zhoršovalo se to, večer jsem si tam koukla-čep jako prase. Tak jsem si ho vyndala a je po bolesti. Dělám to takhle pokaždé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí