Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Taky že jsme tam jeli hned. Opravdu nemůžu být se dvemi kojenci 24 hodin denně na zahradě se psem. Vzivote nikam neutekla.
Jo ja prehledla to zvraceni.
To si nevycitej, jeli jste hned, co to slo.
To je holt nevyhoda venkovnich psu, clovek pozna, ze se neco deje, az kdyz jde fakt do tuheho.
A pokud je bytelny plot a venku bezne necouraji napadnici, tak tam harajici fenka muze v klidu byt.
Pokud by to mohla být otrava antikoagulačními rodenticidy z hlodavců, je nutné co nejdříve podat vitamín k (kanavit). Pokud jste se o hlodavcích veterináři nezmínili, bylo by dobré to udělat.
@Anonymní píše:
To si právě nemůžu dovolit.. Mluvila jsem o tom s doktorkou a cena za jeden den jen ubytování je 2000 Kč.. Nejbližší.
Božatko malé.
Ne každý by měl mít zvíře. Vedle stránky rozumové je bohužel velice důležitá i ta finanční. Nejde u veterináře domluvit splátkový kalendář?
@Anonymní píše:
Božatko malé.Ne každý by měl mít zvíře. Vedle stránky rozumové je bohužel velice důležitá i ta finanční. Nejde u veterináře domluvit splátkový kalendář?
Nezlob se na mě, ale opravdu nemám minimálně 20 tisíc za veterináře kde je prognóza silně nejistá…
@Anonymní píše:
Božatko malé.Ne každý by měl mít zvíře. Vedle stránky rozumové je bohužel velice důležitá i ta finanční. Nejde u veterináře domluvit splátkový kalendář?
Proc anonym? Ja bych tam treba psa nenechala, aby byl doma, ve svem prostredi. Na injekce 2× denne klidne dojedu.
@Anonymní píše:
Nezlob se na mě, ale opravdu nemám minimálně 20 tisíc za veterináře kde je prognóza silně nejistá…
Ono i bez te hospitalizace v tom pojedes za tisice…
Bohužel to pravděpodobně z těch myší bude. Je možné, že jed na myši používají třeba vaši sousedé nebo jestli bydlíte blízko pole, tak je teď bezva trend hromadně trávit hraboše
Jestli chceš vědět pravdu, tak vzít vzorek na veterinu na rozbor. Nejhorší je, že pokud psa neuhlídáš, tak se může otrávit znovu. Radši bych psa venku hlídala jako ostříž. Když to zrovna nejde, zavřít po ten čas do kotce nebo si ho vzít domů. Bohužel mám s otravou u psa také zkušenosti. Naštěstí přežil a byl bez následků. Bohužel znám i případy, kde to skončilo úhynem nebo vážnými následky.
@Lucie_Sx Zakladatelka taky píše anonymně. Zvířata a finance je docela citlivé téma. Spoustě lidem se názor „bez peněz pro zvíře nelez“ nelíbí.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Zakladatelka taky píše anonymně. Zvířata a finance je docela citlivé téma. Spoustě lidem se názor „bez peněz pro zvíře nelez“ nelíbí.
No, co se tyce zvirat, tak zakroky muzou jit i do statisicu. To ma mit clovek na ucte pul mega na psa?
Nehlede na to, ze jsi litovala chudacka psa, ze nebyl hospitalizovany. Jenze to fakt neni nezbytne.