Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@kate02 A vidis, ja psany projev resim… Zvlast, kdyz diky nemu nechapu pulku obsahuOT - Krasna profilovka…
Já myslela, že bych neřešila ten zakladatelčin „problém“
Psanej projev taky řeším… I když jen do jisté míry… ![]()
(Děkuju za pochvalu fotky
)
Ja bych se ptala spis proc ji ma v pritel v pratelich na facebooku, proc ji z nich nevyhodi a nezablokuje si prijimani zprav od „nepratel“? Hm?
Nebo ze by jemu az tak nevadilo psat si s ni?
@ncc1701 Co to je za blbost..? To mam vsechny chlapy, se kteryma jsem kdy neco mela s kazdym novym chlapem vyskrtnout ze seznamu pratel??? (Ne jen toho facebookoveho…)
@chatwenna píše:
@ncc1701 Co to je za blbost..? To mam vsechny chlapy, se kteryma jsem kdy neco mela s kazdym novym chlapem vyskrtnout ze seznamu pratel??? (Ne jen toho facebookoveho…)
spíš jde o to, že když ho to „otravuje“, tak proč ji tam má? Kdyby mě někdo na FB obtěžoval, tak bych ho určitě smázla.
@chatwenna píše:
Kdyby me „ty idioti porad otravovali“, tak si je vymazu. Kdyby byli srovnany, nemam s nima problem. Taky se kamaradim se svyma ex, krome jednoho, co mel problem i rok a pul po rozchodu. Zablokovala jsem ho i na mailu. Ja nemam naladu si s nekym mesice psat, a pritom doma tvrdit, jak me to vadi. Asi nevadi, kdyz to dela.
Pokud ti tak vadí tak si ji zablokuj, pokud ti píše sms tak to maž..
Když si sní píše chlap a nevadí mu to tak to nech. Nepřijde mi, že by v tom měl být nějaký úmysl..
Nekaž si krásný sluníčkový den nějakou známou, co píše přítovi smsky.. Čekáš mimíska tak užívej těhulkování..
krásný sluníčkový den mocinky moc ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Jestli on nebude spíš problém v tom sexapilu
taky bych to tak videla ![]()
@palapa píše:
Aaaaaaaaa, vzdyt to se neda cist, promin.
Neres blbosti a uzivej si!!!
Ja treba jedu dnes se svym kamaradem vecer na ryby a hrouti se mi z toho chlap, ne!!!
Neuvěřitelné, jak se můžou projevovat a chovat budoucí matky ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Jestli on nebude spíš problém v tom sexapilu
v čem že to? ![]()