Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aaaaaaaaa, vzdyt to se neda cist, promin.
Neres blbosti a uzivej si!!!
Ja treba jedu dnes se svym kamaradem vecer na ryby a hrouti se mi z toho chlap, ne!!!
Pokud přítel nemá zájem a vidět se s ní nechce, tak ať prostě nereaguje, ne?
Kliiiid, chlap evidentně nemá zájem, kdyby ho měl, tak Ti o tom neřekne, neasi.. Hormony udělaj svoje.. neřeš blbiny, užívej si těhotenství ![]()
Uuuffff tvoje starosti na moji hlavu
Priteli veris..takze? Ted mas tehot. hormony, pak prijdou sestin. hormony..hod se do klidu, nebo se zblaznis ![]()
Anonymko… do chvíle než jsi napsala, že jsi těhotná jsem si myslela, že ti je tak 15 a plácáš se v pubertě…
, ale teď si myslím, že vidíš bludy… rada je jednoduchá… přítel ať jí prostě neodepisuje a ty se přestaň zaobírat kravinama, pokud máš pocit, že nejsi sexy, tak pro to něco udělej, ono to je jen ve tvé hlavě, prostě si musíš více věřit, určitě jsi pro přítele stejně sexy jako dřív, akorát máš větší bříško a to on určitě neřeší tak moc jako ty, chlapi si totiž většinou ani nevšimnou toho, zčeho my ženské máme mindráky… ![]()
Věř svému příteli, snad není narozdíl od bývalky vypatlaný
. A zkus mu říct, ať jí vůbec neodepisuje, že ti to vadí. A možná bych využila toho, že těhotné jsou díky hormonům agresivní a šla bývalce dát na budku ![]()
Boze, kdyby pritel videl tento tvuj vylev, tak bych se nedivila, kdyby se fakt sbalil… ![]()
@chatwenna píše:
Boze, kdyby pritel videl tento tvuj vylev, tak bych se nedivila, kdyby se fakt sbalil…
@Anonymní píše:
Ahojte takze asi takhle pritel chodil s bývalkou byla to opravdu vypatlana holka podvadela ho a podvadela kazdeho. Rozesli se. Byl sam mezitim mel jeste jednu pritelkyni ta uz ma miminko a rodinu mj. ji znam je to kamaradka nebo jak bych to nazvalaznama
Kazdopadne ta jeho byvala porad oxiduje furt mu pise ahoj jak se mas a tak kdyz ji teda me to tak ze slusnosti prijde odpovi tak napise ze dobry a tak a ona se chce hned sejit a tak i pres to ze ma pritele coz u ni neni zadny problem ze???:) Coura
by ji nazvala moje babicka
![]()
Kdyz to priteli napsala poprve tak ji napsal ze to neni dobry napad a ze se s ni videt nechce a tak pokazde navic tak potvora moc dobre vi ze jsem tehotna a za dva mesice rodim
Prosim hlavne me neodsuzujte za to ze jsem si precetla zpravy u pritele na FB ja o tom vim ze mu pise vetsinou mi to rekne neco ve stylu jako ta pipina zas pise…No ale znate to jsem v 7 mesice brisko vetsi moc sexapilu
nemam takze se bojim ze mi ho ukradne ze nam ho ukradne :/ priteli verim ale asi to jsou tehotensky hormony mno
kdybych nebyla tehotna neco bych te krave napsala!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boze jak ja se dokazu vytocit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jinak preji hezky slunickovy den
![]()
coze?
@dani24687 píše:
coze?
Taky nechápu co vlastně řešíš. Je to sice dejme tomu otravné, když napíše, ale příteli to vadí, zároveň vás snad nijak nešikanuje, nevyhrožuje vám. Já nevím, mně taky občas napsal bývalý. Manželovi to teda nevadilo, má na starosti jiné věci. Jemu bývalá žena taky často volá a mně to nevadí
Tak hlavně chlap by neměl odepisovat. Dává jí tím naději, proto furt otravuje.
@chatwenna píše:
Boze, kdyby pritel videl tento tvuj vylev, tak bych se nedivila, kdyby se fakt sbalil…
tak chlapi si často vybírají podobný typy holek… ![]()
Jinak tohle bych fakt neřešilaa… ![]()
@kate02 A vidis, ja psany projev resim… Zvlast, kdyz diky nemu nechapu pulku obsahu ![]()
OT - Krasna profilovka… ![]()
Neřešit, chlap za to nemůže. Ale holkám, co dolejzají za zadaným se pokaždé divím, že je to baví a není jim to trapné…
Ahojte takze asi takhle pritel chodil s bývalkou byla to opravdu vypatlana holka podvadela ho a podvadela kazdeho. Rozesli se. Byl sam mezitim mel jeste jednu pritelkyni ta uz ma miminko a rodinu mj. ji znam je to kamaradka nebo jak bych to nazvala
znama
Kazdopadne ta jeho byvala porad oxiduje furt mu pise ahoj jak se mas a tak kdyz ji teda me to tak ze slusnosti prijde odpovi tak napise ze dobry a tak a ona se chce hned sejit a tak i pres to ze ma pritele coz u ni neni zadny problem ze???:) Coura
by ji nazvala moje babicka
Kdyz to priteli napsala poprve tak ji napsal ze to neni dobry napad a ze se s ni videt nechce a tak pokazde navic tak potvora moc dobre vi ze jsem tehotna a za dva mesice rodim
Prosim hlavne me neodsuzujte za to ze jsem si precetla zpravy u pritele na FB ja o tom vim ze mu pise vetsinou mi to rekne neco ve stylu jako ta pipina zas pise…No ale znate to jsem v 7 mesice brisko vetsi moc sexapilu
nemam takze se bojim ze mi ho ukradne ze nam ho ukradne :/ priteli verim ale asi to jsou tehotensky hormony mno
kdybych nebyla tehotna neco bych te krave napsala!!!
boze jak ja se dokazu vytocit
jinak preji hezky slunickovy den