Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sleduju, že jsme vas prosvihly. Dnes se kolem 10. hod budeme pohybovat u mostu u hasičů. Třeba se někdo přidá ![]()
poznávací znamení - zelený kočárek
Ahojky to počasí dneska teda nic moc co??? šli jsme tama s malou do obchodu ale nikde nikdo se zeleným kočárem
tak třeba příští týden!!!
Teufi - malý je taky dobrý telefonista že??? Včera mi pár krát volal a poslal sms
Hezký víkend
![]()
Ahojky,já vím ale myslela jsem že jsem muto utla než stačí obvolat všechny
dábel
vzal mi telefon a já si toho všimla až tím začal mlátit psa po zádech!fakt šikula!
jinak určo po víkendu zase vyrazíme!dnes je fakt hnus počasí
ale já musím na poštu,nakoupit a psovi na léky na vet.vuuuuubec semi nechce
krásny víkend a určo poněm pá ![]()
zni to asi hloupe,ale myzaspaly
Asi 10:05 jsme tam byly a pohybovaly se kolem skoro 20
Ahojky holky tak venku to počasí zase nic moc co
no popravdě na mě něco leze a jsem ráda že jsem
a co vy jak se máte???
zuzu.kov píše:
Ahojky holky tak venku to počasí zase nic moc co![]()
no popravdě na mě něco leze a jsem ráda že jsem
a co vy jak se máte???
my jsme nastesti obe zdrave. Kdybych s Terkou nesla ven, asi bych se z ni zblaznila. Jak je jenom doma, je protivná.
holky škoda tak mě mrzí že jsem až ze štěrku:( s moji malou uřvanou se tak daleko nedostanu
třeba až bude větší zajdu za vámi k poliklinice ![]()
Ahojky tak to chápu ,že s mimiskem to neni na dlouho
to my už jsme poněkud větší takže když ji venku neutaham doma je to k nevydržení ![]()
zuzu.kov píše:
Ahojky tak to chápu ,že s mimiskem to neni na dlouhoto my už jsme poněkud větší takže když ji venku neutaham doma je to k nevydržení
Terezka má teprve 3 měsíce, ale znám to. Když nejdeme ven, pořádně nespí a neví, co by vymyslela za lumpárnu, a položit ji je téměř nadlidský úkol
Jj to znám když byla malá ještě mimi tak tu jsem furt tahla na rukách
vše se zlepšilo až začla lest
Co bych ted dala za to kdyby jen lezela ![]()
no tak já ji taky tahám na rukou nebo v šátku spí mi jen půl hodiny dopoledne a pak musím drndat s kočárkem to někdy spí i 2 hodiny ale musím jezdit a pak už nespí až do večera je to teda zapřah zatím si sama moc nezahraje těším se až začne teda lézt že si ruky odpočinou a záda