Otrokovice – teta na procházky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
11.1.11 19:03

Ahoj,ve čtvrtek byto šlo ale až tak okolo 12h?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.1.11 19:07

To uz mame obed a jde spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.1.11 00:44

Tak odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
14.1.11 07:42

Sleduju, že jsme vas prosvihly. Dnes se kolem 10. hod budeme pohybovat u mostu u hasičů. Třeba se někdo přidá ;)
poznávací znamení - zelený kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
14.1.11 12:02

Ahojky to počasí dneska teda nic moc co??? šli jsme tama s malou do obchodu ale nikde nikdo se zeleným kočárem :) tak třeba příští týden!!!
Teufi - malý je taky dobrý telefonista že??? Včera mi pár krát volal a poslal sms :) Hezký víkend :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.1.11 13:36

Ahojky,já vím ale myslela jsem že jsem muto utla než stačí obvolat všechny :-o dábel :cert: vzal mi telefon a já si toho všimla až tím začal mlátit psa po zádech!fakt šikula! :-D jinak určo po víkendu zase vyrazíme!dnes je fakt hnus počasí :-( ale já musím na poštu,nakoupit a psovi na léky na vet.vuuuuubec semi nechce :-? krásny víkend a určo poněm pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
15.1.11 20:19

zni to asi hloupe,ale myzaspaly :D Asi 10:05 jsme tam byly a pohybovaly se kolem skoro 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.1.11 10:11

Ahoj,já tam nebyla ale to neva,však mužeme dát srazík jindy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.1.11 12:22

Ahojky holky tak venku to počasí zase nic moc co :?: :?: no popravdě na mě něco leze a jsem ráda že jsem :( a co vy jak se máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
19.1.11 13:08
zuzu.kov píše:
Ahojky holky tak venku to počasí zase nic moc co :?: :?: no popravdě na mě něco leze a jsem ráda že jsem :( a co vy jak se máte???

my jsme nastesti obe zdrave. Kdybych s Terkou nesla ven, asi bych se z ni zblaznila. Jak je jenom doma, je protivná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
20.1.11 16:30

holky škoda tak mě mrzí že jsem až ze štěrku:( s moji malou uřvanou se tak daleko nedostanu :( třeba až bude větší zajdu za vámi k poliklinice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.1.11 18:20

Ahojky tak to chápu ,že s mimiskem to neni na dlouho :) to my už jsme poněkud větší takže když ji venku neutaham doma je to k nevydržení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
21.1.11 07:57
zuzu.kov píše:
Ahojky tak to chápu ,že s mimiskem to neni na dlouho :) to my už jsme poněkud větší takže když ji venku neutaham doma je to k nevydržení :)

Terezka má teprve 3 měsíce, ale znám to. Když nejdeme ven, pořádně nespí a neví, co by vymyslela za lumpárnu, a položit ji je téměř nadlidský úkol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.1.11 18:49

Jj to znám když byla malá ještě mimi tak tu jsem furt tahla na rukách :) vše se zlepšilo až začla lest :) Co bych ted dala za to kdyby jen lezela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
21.1.11 19:12

no tak já ji taky tahám na rukou nebo v šátku spí mi jen půl hodiny dopoledne a pak musím drndat s kočárkem to někdy spí i 2 hodiny ale musím jezdit a pak už nespí až do večera je to teda zapřah zatím si sama moc nezahraje těším se až začne teda lézt že si ruky odpočinou a záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová