Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kdyz jeste lezela chtela jsem aby lezla kdyz lezla tak jsem už chtěla aby si stoupla a chodila ale ted kdyz uz behá chci aby zase jen lezela
v každém věku je něco co nás ničí a ty záda to odnáší nejvíc
ale třeba nám to opečovávání dětičky jednou vráti ve stáří
![]()
Když je venku konečně tak krásně, mohly bychom podniknout nějakou tu společnou procházku, co Vy na to?
Pechulka píše:
Ahojtady další maminka z Otr. Náš klučina má 2 a pů roku.
haló, maminy, tak co?! Přidá se někdy někdo k nám při procházce???
alein píše:Pechulka píše:haló, maminy, tak co?! Přidá se někdy někdo k nám při procházce???
Ahojtady další maminka z Otr. Náš klučina má 2 a pů roku.
Já bych se přidala moc ráda, ale příští týden lítáme po doktorech (já v pondělí, malá ve středu), ve středu navíc cvičení, ve čtvrtek plavání a v pátek frčíme na dovolenou na týden, tak Alein - jedině úterý když bude hezky anebo až se vrátím. ![]()
Peťko, jsme pro
Pak dej vědět, jak to vidíš a kdyby to náhodou nevyšlo, užijte si dovču ![]()
ahoj, já jsem taky z Otrokovic, bydlím u albertu, mám 10 měsíční holčičku. Taky hledáme tetu na procházky a na pokec ![]()
janulka1608 píše:
ahoj, já jsem taky z Otrokovic, bydlím u albertu, mám 10 měsíční holčičku. Taky hledáme tetu na procházky a na pokec
Já bydlím taky u Alberta a mám stejně starou holku ![]()
Ahoj, tak dneska asi nic, malá má rýmu, jako naschvál když jedeme na dovču
Tak vyřizuju jen nejnutnější věci a jinak trčíme doma
, uvidíme co nám zítra řekne Dr.
janulka1608 píše:
ahoj, to je vždycky jak naschválto znám
tak snad brzy
Bohužel ![]()
Už v únoru jsme rušili dovču ze dne na den, protože malá lehla v 39 horečkách, měla je jen jeden den
a pak pohoda nic jí nebylo.
Zase si říkám že u moře, by jí mělo být líp a rýma se ztratit, no uvidíme, dělám co můžu abychom se jí zbavili už teď doma ![]()
Zdravím všechny maminky z Otrokovic.
Chtěla bych Vám nabídnout pernamentku na aqua aerobic v Nekky Klubu na Jižních Svazích.
Koupila jsem si pernamentku na 5 vstupu, včera jsem byla poprvé a bohužel naposled - i když mě to hrozně bavilo, tak ze zdravotních důvodu musím skončit ![]()
Je to každou středu do 5.10.2012 od 19:40 na hodinu. 5 vstupů stálo 450Kč, zbývají 4 vstupy, prodám za 300. Kdyby jste některá měla zájem piště prosím SZ.
Ahoj,
bydlím u Alberta a mám roční holčičku. Pokud by někdo měl zájem o společnou procházku, budu ráda…moc lidí tady totiž neznám
.
Míša